angelloit написа:Туко що говорих със Салерно, искам да ви кажа че му казах за декларацията, за която той остана много наранен, щ еви каза само че помоли да изчакате до понеделник, да видите всички необходими документи. Попитах го и за тримнцюм когато каза че клуба е негов защо? Отговора беше че тогава се били разбрали със Селския, нокогато е трябвало да отидат при нотарюс селския се е изметнал и не е представил документите. Освен това каза че отбор без фенове не иска, и ще направи всичко възможно да разберете че той иска да сме едно цяло, за това ще има фенове в управлението на клуба...нали това се искаше от всички.... Подчертавам само превеждам думите му, моляви не нападайте мен за това което ви казвам, ако не ви харесва, повече няма да давам никакво инфо. А относно Борго в софия ми каза, че иска да обиграва аматьори и Ботев да не се бори за повече от 6 мисто, още на коледа ми каза че трябва да побарат да купят отборо защото Салерно се е върнал и иска той да го купи.
много сложна става ситуацията ?!?
Аз лично съм объркан, но ще изчакам дебелия да дойде в понеделник вторник другата седмица!
То е ясно, че ще трябва да проведе срещи с хората които организират взимането на клубът от селското АД и ще видим какво ще излизне от този разговор!