Опциите: ЗА и ПРОТИВ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
antonzzzz

Re: Опциите: ЗА и ПРОТИВ

Мнениеот antonzzzz » 04 юни 2010 16:18

3latan написа:
antonzzzz написа:
hetfield написа:Не само,че ще бием ами и то знаете ли какви имена Левски (Карлово),Арсенал (Казанлък)ако някой знае още да каже.Сигурен съм,че има някъде и някой Локомотив като за тръпка.С това повече искам да разведря темата отколкото някой да се чувства обиден

Както виждаш,някои хора ги интереува дали бие...защото ако пада-вече не са от Ботев.
БОТЕВ трябва да се подкрепя безрезервно.

Аз съм за вариант 3.С изяснен план за бъдещето!
Реално за тези 5 години можем да възродим пепелта,оставена от селския. И то с хора,които носят БОТЕВ в сърцето си( най-малкото други няма да искат да дойдат в клуба,но те така или иначе не ни трябват). За 5 години можем да имаме готов стадион.

Незнам какво си пил,но аз след една безсънна нощ и кутия цигари , като чета такива убийствени за клуба изявления се чудя как може да има толкова елементарни хора,които смятат че е по-важно някой да те потупа по рамото и да каже:"Браво,много си горд и смел!Не се спря пред нищо за да доубиеш собствения си клуб."Пред това "БОТЕВ" да играе след 1 или 2 г. отново в "А"гр. пред пълни трибуни.
Ако на 15 .06,БОТЕВ се озове в зоните, на събранието някой от 16 -те ентусиасти или всичките трябва да са готови за ритуално самоубийство за да откупят срама от собствената си некомпететност!

А дали Христо Ботев е смятал,че е по важно някой да го потупа по рамото и да каже" Браво,много си смел и горд" ?

Пред това Ботев да е свободен,свят и чист и това да " да играе след 1 или 2 г. отново в "А"гр. пред пълни трибуни" - аз избирам първото.
И ако твоя син е очаквал Ботев винаги да побежда,то моя е възпитан да очаква,че Ботев винаги ще бъде Красота,Вяра и Борба. И ако някой иска да го потупа някога по рамото за този му идеал - то определено ще усети и моята ръка.

Потребителски аватар
3latan
Контакти:

Мнениеот 3latan » 04 юни 2010 16:23

Няма да абдекирам,просто още съм шокиран от решението на БФС!Трябва да си акула ,за да плуваш сред себе подобните!В нито един от сегашния УС не виждам такава риба.Затова винаги ще бъдем наръфани.
И аз ще ходя по селата,но в момента съм страшно изнервен и объркан и по-добре да спра да пиша.....
P.S Синът ми не е сменил боята,просто вече футбола не го интересува!А,да стане буфер ще е само през трупа ми!
Последна промяна от 3latan на 04 юни 2010 16:41, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 04 юни 2010 16:30

Вчера получихме тежък удар от БФС и някой от нас са готови да се покрием за няколко години по селата, само и само да не би някой да каже, че ние не сме Ботев и т.н., защото сме направили еди какво си, което не е в съгласие с еди що си. Това е сякаш някой да се усъмни, че съм българин, защото не мога да докажа по никакъв начин кога и как мой далечен прародител е пресякъл Дунава воден от Аспарух, а за да си истински българин, то трябва някой от твоите предшественици да го е направил. Най-вероятно няма да обръщам внимание на този ненормалник, а ако продължава да ми го натяква лице в лице ще си го отнесе подобаващо.

Уважавани от мен ботевисти дадоха пример от времето на борбата за освобождение. Аз ще дам други два такива:
1. На писмо до един от комитетите, че за да купят оръжие от турците "на черно", турците искали "или пари или дупе" се отговаря: "Няма пари, ДЕЙСТВАЙ ...". В крайна сметка е имало въстание и то въоръжено.
2. Доколкото е вярно, че Ботев е убит не от турците, а от хора от четата, то трябва да е ясно, че са го убили не защото е искал да се оттеглят някъде (из зоните) за да изчакат подходящия момент, да се прегрупират и т.н., а защото е искал победа и освобождение на момента.

В момента Ботев си има управа, която знае много повече за "проблемите" по лицензирането и финансирането от всички нас взети заедно. Нека не ги принуждаваме да карат на ръчна спирачка или на задна скорост. Лично аз искам да карат поне на 4-та или 5-та скорост, пък каквото сабя покаже.
105 години / 4 поколения ботевисти!

SiTo

Мнениеот SiTo » 04 юни 2010 17:34

Няма смисъл да разсъждаваме дали Ботев трябва да играе в Б или В група, защото ако предположим, че се върнем в а група след 4-5 години, ходим по селата, даваме пари за членски внос и след края на първото първенство с наше участие в А група сме отново сред изпадащите в Б група, защото президента или нов собсвеник е решил да попълни касата от продажба на силни играчи, или дори е докарал отбора до дългове и фалит, какво правим? Пишем, жалваме се, пеем..?
Ако се съсредоточим в това да накажем Христолов за това, което направи по подобаващ начин, втори път няма да има това унижение. Ние тези 240 лв. да ги съберем и да дадем за хонорар на някой читав адвокат да го вкара за дълго Христолов, там където има тясни пространства, ще направим най-много за отбора. За да няма повторение, трябва да има наказание, последствия, дъбок спомен какво се случва с такива хора.
Любовта ми към Ботев, не е защото играе в А група, обичам стадиона, публиката, баща ми е от Ботев и дядо ми е от Ботев, футболистите играещи в Ботев имат различен, собствен стил. Затова я има любовта. Пука ми дали ще играем срещу Левски или ЦСКА. Важното е да направим всичко възможно да не се стига никога повече до това положение.

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 04 юни 2010 18:47

Момчета не разбрахте ли, че ако не се направи всичко възможно да се вземе лиценза на дх или на друг отбор се самоубиваме ритуално!
Преди мен много хора ви казаха, дори във В група имаш 2-3 добри футболисти и идва един и си ги взима без да плаща...ами ако си на село ?
А и каква храна ще се даде на анархисти и други групи сред нашите. Просто не ми се мисли ? Ще ни изкъртят от наказания и ще гледаме горните групи с години.
За мен няма врагове ( Бареков, ДХ и т.н) в момента, има една цел да спасим отбора си. Дано да надделее това мнение, иначе ще се разцепим и стопим с времето!

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 04 юни 2010 19:17

Пичове вариант3 е самоубийство. Помислете малко, 5години са страшно много време, а кой гарантира че ще са само 5?

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 04 юни 2010 20:15

Ако се плашите че ако отидем в окръжните ще изгубим много членска маса, замислете се колко разумни фенове има сред нас и ще се отдръпнат от евентуалното АД на мръсно-играещите Бареков, тлъстата и Цветан Василев? И те няма да се върнат след 5 години...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 04 юни 2010 20:29

veseo написа:Ако се плашите че ако отидем в окръжните ще изгубим много членска маса, замислете се колко разумни фенове има сред нас и ще се отдръпнат от евентуалното АД на мръсно-играещите Бареков, тлъстата и Цветан Василев? И те няма да се върнат след 5 години...

кой-ще се отдръпне? И ЗА КАКВО? те примерно ще налеят милиони (примерно), ще направят Ботев шампион, ще върнат старата слава и аз ще им кажа не , тиси много дебела ти пък си много дълъг а пък ти много богат така че аз предпочетам (Б)окръжна . Всички ние искаме велик Ботев. това е единсвената истина. Пак казвам окръжните групи са сигурна смърт. Мин.10год. ходене по мъките.Кой ти говори че няма да има млади фенове на Ботев, Ботев може да го няма.

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 04 юни 2010 20:40

Значи си готов да се продадеш за едната титла?

... какво правиш още тук, чух че на лайнута набират нови членове, че коко-коко му омръзнали досегашните?
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 04 юни 2010 20:45

veseo написа:Значи си готов да се продадеш за едната титла?

... какво правиш още тук, чух че на лайнута набират нови членове, че коко-коко му омръзнали досегашните?

Аз искам ВЕЛИК БОТЕВ такъв, какъвто го помня от 79 година. И хайде точно мен не ме пращай на лалута.

Върни се в “Ботев”