Берое-БОТЕВ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Берое-БОТЕВ
не е по темата но да не отварям нова искам да попитам от тези който ходят на тренировките дали мбамба и лопес тренират с нас да не са отпратени и да ги чакаме за пролетния сезон имали шанс поне да запишат дебют тази година
селски вземи си скункса не се сърди
Mecho-Cuh написа:Ванката1912 написа:Резултата не е от голямо значение .. важното е сички мошно под Аязмото .. иии да подкрепим отбора .. да покажем защо Ботев е бил велик , велик е сега и велик ще бъде ...![]()
да покажем на момчетата , че с тяхната игра заслужават мошна подкрепа .. затова .. един въпрос ..
ОТ КОЙ ОТБОР СИИИИ ...
?
ОТ БЕРОЕ
Айде успех на Ботев дано да паднат с малко.И пак да ни РАЗЦЕПЯТ (каквото и да значи това)
Забавен си

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Ами ботев освен локомотив никой друг не може ОЧЕВАДНО да бие 
Дано да ти е забавно и когато митко получи оскар за наи добър сценарий за пореден път.

Дано да ти е забавно и когато митко получи оскар за наи добър сценарий за пореден път.

- Fallen_Angel
- Контакти:
Mecho-Cuh написа:Ами ботев освен локомотив никой друг не може ОЧЕВАДНО да бие
Хапвал ли скоро банан? Или Камилата и Банев не са ти давали скоро?
Fallen_Angel написа:Mecho-Cuh написа:Ами ботев освен локомотив никой друг не може ОЧЕВАДНО да бие
Хапвал съм да.Камилата освен пари друго не ми дава.Играем с него покер в империал и ми е мн. добър приятел.В сандански преди 6 дена на турнира пак му взех парите

Последна промяна от Mecho-Cuh на 05 ное 2009 21:17, променено общо 1 път.
Mecho-Cuh написа:Fallen_Angel написа:Mecho-Cuh написа:Ами ботев освен локомотив никой друг не може ОЧЕВАДНО да бие
Хапвал съм да.Камилата освен пари друго не ми дава.Играем с него покер в империал и ми е мн. добър приятел.В сандански преди 2 дена на турнира пак му взех парите.Както и ераносян и Коко Динев
. Банев не го познавам и не ме вълнува некав селски тарикат от който се отървахме.Дано и вие някой ден успеете.
Мда, отървахте се със "сделка", която според мнозинството е просто Банев чрез подставени лица и ся пак нямате пари, интересно, а

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
-
- Контакти:
Пичове пак ще дойдете 1000 човека- не отричам.
Ние пак ще сме 10 000 - не отричам
Пак ще ви бием - не отричам !
Успех срещу Христолов . Как не сте го гръмнали още , не знам
Ние пак ще сме 10 000 - не отричам
Пак ще ви бием - не отричам !
Успех срещу Христолов . Как не сте го гръмнали още , не знам

Мда, отървахте се със "сделка", която според мнозинството е просто Банев чрез подставени лица и ся пак нямате пари, интересно, а
Берое е собственост на Фен клуба и ветераните ако не знаеш

- sorcererals
- Контакти:
Т.е. вие подкрепяте поредното берое, след олимпик-галата-тетевен-олимпик берое-баневото берое .........пропускам ли нещо?
Иначе казано, викате тате, на всеки дето клати майка ви.

- rump_shaker
- Контакти:
sorcererals написа:Т.е. вие подкрепяте поредното берое, след олимпик-галата-тетевен-олимпик берое-баневото берое .........пропускам ли нещо?