Ботев спретна контрола с Родопа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

botev forever

Re: Ботев спретна контрола с Родопа

Мнениеот botev forever » 08 окт 2009 21:41

Да, само това ли каза?
Нещо от рода,че щяло да отнеме време да се ушият.

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 08 окт 2009 21:47

botev forever написа:Да, само това ли каза?
Нещо от рода,че щяло да отнеме време да се ушият.

Интересно... аз чух от неговата уста същото, но с една добавка - "Искате ли някакви си екипи? Аз искам хубави и качествени, и за това трябва време!"

Защо го пропусна това? Или удобно не си го чул? При това Малу потвърди съвсем нормално, че екипите се шият в Бургас - нещо, в което аз специално не виждам нищо лошо. На теб какъв ти е проблема, че се шият в Бургас?

botev forever

Мнениеот botev forever » 08 окт 2009 21:52

Интересно... аз чух от неговата уста същото, но с една добавка - "Искате ли някакви си екипи? Аз искам хубави и качествени, и за това трябва време!"

Защо го пропусна това? Или удобно не си го чул? При това Малу потвърди съвсем нормално, че екипите се шият в Бургас - нещо, в което аз специално не виждам нищо лошо. На теб какъв ти е проблема, че се шият в Бургас?[/quote]
Защо размиваш нещата?Посочих 4 тревожни факта свързани с елементарното съществуване на един фк,а ти ми говориш за екипи,които никой не знае дали съществуват изобщо...

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 08 окт 2009 21:57

botev forever написа:Защо размиваш нещата?Посочих 4 тревожни факта свързани с елементарното съществуване на един фк,а ти ми говориш за екипи,които никой не знае дали съществуват изобщо...

Напротив, не ги размивам, а ги уточнявам, защото аз попитах първи Малу за екипите. Бял с една бежова тениска и една раничка. Не знам ти кой си бил, кога и какво си чул, но като говорим, както ти искаш, с факти, нека казваме точно това, което сме чули и видели, не догадки.

Потребителски аватар
yasen_ov4arov

Мнениеот yasen_ov4arov » 08 окт 2009 21:58

Fallen_angel :Така като гледаш супер контролата с Родопа,която сме уговорили има ли промяна?Може и с Марица да чукнем една :roll: .Мнооого много лошо почва да ми мирише на партенка (точно бях станал 50/50 )...Последно значи заплатите на служителите не са платени така ли?Утре ако не излязат с нови екипи май цялата караница ще се обезсмисли :roll: .
П.С:този ник от къде си го измисли?
Ние пак ще се върнем на върха!!!

iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.

botev forever

Мнениеот botev forever » 08 окт 2009 22:00

Fallen_Angel написа:
botev forever написа:Защо размиваш нещата?Посочих 4 тревожни факта свързани с елементарното съществуване на един фк,а ти ми говориш за екипи,които никой не знае дали съществуват изобщо...

Напротив, не ги размивам, а ги уточнявам, защото аз попитах първи Малу за екипите. Бял с една бежова тениска и една раничка. Не знам ти кой си бил, кога и какво си чул, но като говорим, както ти искаш, с факти, нека казваме точно това, което сме чули и видели, не догадки.

Кажи ми къде излъгах,ако обичаш?

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 08 окт 2009 22:01

botev forever написа:Интересно... аз чух от неговата уста същото, но с една добавка - "Искате ли някакви си екипи? Аз искам хубави и качествени, и за това трябва време!"

Защо го пропусна това? Или удобно не си го чул? При това Малу потвърди съвсем нормално, че екипите се шият в Бургас - нещо, в което аз специално не виждам нищо лошо. На теб какъв ти е проблема, че се шият в Бургас?

Защо размиваш нещата?Посочих 4 тревожни факта свързани с елементарното съществуване на един фк,а ти ми говориш за екипи,които никой не знае дали съществуват изобщо...[/quote]

Добре де форевъре - кажи какво искаш да докажеш с твойте факти?

Ако смяташ, че Ботев не е продаден - ОК - твое право е да мислиш каквото си искаш!

Но ако наистина мислиш така - какво си правил на мача в Надежда?
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 08 окт 2009 22:02

botev forever написа:
Fallen_Angel написа:

Кажи ми къде излъгах,ако обичаш?

Човека не ти казва, че лъжеш, а че премълчаваш факти както ти е удобно!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 08 окт 2009 22:05

Малу каза ,че може и до мача с цска да няма екипи.

botev forever

Мнениеот botev forever » 08 окт 2009 22:05

Напротив, не ги размивам, а ги уточнявам, защото аз попитах първи Малу за екипите. Бял с една бежова тениска и една раничка. Не знам ти кой си бил, кога и какво си чул, но като говорим, както ти искаш, с факти, нека казваме точно това, което сме чули и видели, не догадки.[/quote]
Кажи ми къде излъгах,ако обичаш?[/quote]

Човека не ти казва, че лъжеш, а че премълчаваш факти както ти е удобно![/quote] Ако не гледаме фактите,кажи ми какво да гледам?

Върни се в “Ботев”