loko29 написа:Мой то мнение е че Ботев сами ще се откажат да бият.
..... защото.......???????
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
loko29 написа:Мой то мнение е че Ботев сами ще се откажат да бият.
bobo_13 написа:Преди години всички викаха, че Левски- Славия е сигурна единица, ама....
Колкото до Ботев-ЦСКА.....защо се назначава софийски съдия за този мач????
Цецо Чука написа:Red_Neck написа:Така ли? Я ми кажи в пост-Христоловата ера от 3 мача в Пловдив колко победи имате ....... и го сметни в проценти
После ми докажи, че Ботев има по-голям контрол върху класирането си в първите 6 от ЦСКА.
Всички много добре знаете истината, ама ви боли, че 3-ти отбор реди тестето
Е точно заради такива високомерни приказки ми се иска да отидете в Пловдив в неделя, да играете на сто процента и да ви счупят от бой...
bobo_13 написа:Защо се назначава софийски съдия на този мач? Защо не се назначи пловдивски, па после върви доказвай, че бил фен на Локо Пд или Марица
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Заклет Левскар написа:bobo_13 написа:Защо се назначава софийски съдия на този мач? Защо не се назначи пловдивски, па после върви доказвай, че бил фен на Локо Пд или Марица
Тебе да не би та те хвана шубе, че чорбата ще бият?
Teo написа:Андре-Пиер Жиняк 96 написа:Teo написа:Андре-Пиер Жиняк 96 написа:2:2 с автогол на Ботев в последната минута от продължението.
Аднрююю, вземете си мача у събота и тогава се надявайте на нещо от Коматево..
Ти какво си мислиш, че Марек ще отворят краката и ще чакат да им го спуснете ли? Това да не е донора Хасково
Аз какво си мисля не е твоя работа. Нещо те засегна прогнозата ми или жално се опитваш да провокираш?
Както и да го сучете и въртите ще си носите тоя срам винаги с вас... ще се помни, че след наша помощ ви вкарваме в горната шестица
То е ясно на всички, че после в шестиците ще си покажете рогата.. но какво да правиш.. това ви е манталитета на вас
Хем ще ви вкарваме, хем ще опитвате да спрете стрийка на Стойчо Младенов..
dreben23 написа:0:2, а може и да са три.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
bobo_13 написа:Мен ми е все тая кой ще бие и кой ще е в 6-цата. Странно ми е като страничен наблюдател. Няма ли толкова съдии от Варна, Бургас, Русе, Велико Търново, Плевен , Враца и т.н., че на мач м/у пловдивски и софийски отбор да свири съдия от СОфия.....няма никаква логика за мен. Това е предпоставка всички сега да казват "ЦСКА си идва със съдиите". Това е. Преди години беше така...софийските отбори навсякъде гостуваха със съдии от София
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта