Кировец написа:mistreated написа:За мен ще бъде чудо, ако Ботев не победи абсолютно несъстоятелния син отбор, който за капак ще бъде лишен и от трима титуляри. Все пак отварям една скоба, че канарите играят изключително страхливо в София и като нищо могат да се бият сами.
Хамзата и Доре не са от тази порода. Заеби. Играят ли заедно в схемата на Мърчо головете са гарантирани. Притеснително е в защитния план на Ботевъ. Спрокел не прави добър тандем с другия централен бранител - поне от първото срещу Локо Сф останах с такова впечатление, но не вярвам да пуснат повече от един гол, ако въобще Божи86 успее да уцели топката.

Едва ли ще пуснем повече от един, ако ли изобщо. Освен ако не изгонят 1-2 от нашите. Спрокел вече играе 2 мача в тази формация, да, виждат се пукнатини, но "Левски" вече нямат Родригес, дори и Туре ще липсва. А в синята защита се завръща "голямата надежда" Чмовш. Сините колеги много си го обичат, и обичат да наричат Сивард "тролей". Ако Спрокел е "тролей", то Чмовш е четириосен тролей с две ремаркета

Притеснява ме само това, че в някои мачове, ей така, изведнъж, Мъри решава да затваря и да руши (повече нашата) игра с атомния разрушител Сърмов. Ако реши да ни окопава, след 80 минути мятане на камъни по нашата врата, все някой може да влезе. Като на злощастния мач в София м. г. Мисля обаче, че този път няма да го направи. А и имаме футболисти за две атомни нападения, сигурен съм, че ще вкараме повече, отколкото ще получим. Не знам дали "сините" изобщо са в състояние да вкарат.