Литекс – Ботев - 0:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ikar
Контакти:

Re: Литекс – Ботев | 04.08.2013 | 21:00 | TV7

Мнениеот ikar » 02 авг 2013 12:05

Трябва да признаем в момента Ботев е отбора с най-голям ресурс и отбора с най-добър медиен комфорт!В същото време Литекс е отбора, който расте не с дни ,а с часове! Това е отбора който ще диктува футболната мода след 1-2години.......Младите футболисти са готови на всичко, но да не изпуснат даденият им шанс.......
Все пак най-реалният резултат е равният.......Прогноза 2-2

terrorist
Контакти:

Мнениеот terrorist » 02 авг 2013 12:45

Да и аз мисла, че един миролюбив Х устройва и 2-та отбора

Потребителски аватар
kistendil
Контакти:

Мнениеот kistendil » 02 авг 2013 12:46

1:4 и най-малко 3 гола на белоземския Ален Делон! ;)
подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 02 авг 2013 13:55

Както винаги, сериозен интерес от страна на малцинствата, безценно :mrgreen: Снощи пак е имало самоубийства, след като пророчествата на мургавите врачки и ходжи не се сбъднаха по някаква случайност. Сега пак правят предсказания и черни магии за неделя.
Успокойте се, този мача вече го взехме, съсредоточете се към следващия :lol: :lol: :lol:
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
ihalamadrid
Контакти:

Мнениеот ihalamadrid » 02 авг 2013 13:56

kistendil написа:1:4 и най-малко 3 гола на белоземския Ален Делон! ;)

кой?!?!
uppercut написа:
джони написа:тоя момент с тоалентана е култов :) :) някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната

:-D

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 02 авг 2013 14:00

ihalamadrid написа:кой?!?!

Би ли му обяснил на нашия крадлив,лилав,немит съсед, че ние играем футбол, а е правим модно ревю и това дали Тошко Неделев е по-красивия вариант на Брад Пит или по-грозния брат на Квазимодо има точно толкова значение,колкото им е ролята на тех в шампионата-демек АБСОЛЮТНО никакво...
Сега, той ако ги оценява футболистите по красота си е негов проблем, в Столипиново хомосексуализма е широко разпространен доколкото ми е известно...
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 02 авг 2013 14:02

bulgaro написа:Снощи пак е имало самоубийства, след като пророчествата на мургавите врачки и ходжи не се сбъднаха

Столипиново,Аджисана и Шекера са тънели в тъга,мизерия,суицидни мисли и метилов алкохол...почти всеки е спал я със сестра,я с братовчедка,да успокои напрежението....не е лесно да си мангал....
Последна промяна от El Grande Capitan на 02 авг 2013 14:04, променено общо 1 път.
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
ihalamadrid
Контакти:

Мнениеот ihalamadrid » 02 авг 2013 14:03

El Grande Capitan написа:

Би ли му обяснил на нашия крадлив,лилав,немит съсед, че ние играем футбол, а е правим модно ревю и това дали Тошко Неделев е по-красивия вариант на Брад Пит или по-грозния брат на Квазимодо има точно толкова значение,колкото им е ролята на тех в шампионата-демек АБСОЛЮТНО никакво...
Сега, той ако ги оценява футболистите по красота си е негов проблем, в Столипиново хомосексуализма е широко разпространен доколкото ми е известно...

Не,не, аз знам че Тодор Неделев в тренирал преди това във ПФК "Вихър Белозем", но поне да му беше написал името, това верно верно във Столипиново са неграмотни ама пък чак толкова ...
uppercut написа:
джони написа:тоя момент с тоалентана е култов :) :) някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната

:-D

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 02 авг 2013 15:24

Виджам,че повечето коментари са анти-Ботев или на заблудени,които си мислят,че Литекс са нещо,гледах и двата мача на Литекс и остротата,и бързината доста липсва отсъствието на Миланов си казва думата.Мисля си,че дори феновете на Ботев не осъзнават колко всъщност е силен техният отбор с малко повече ефективност този отбор на Ботев няма да остави шансове на другите.Ако ще и с резерви да излязат Ботев мисля,че ще победят 0-2 или в краен случай някой изенандващ Х.

Потребителски аватар
kistendil
Контакти:

Мнениеот kistendil » 02 авг 2013 15:49

El Grande Capitan написа:

Явно бащите ви докато са ви учили да обичате "нема по-голем" са ви учили и на други неща! Сигурно затова ви се потят ръчичките!
А за ролите в шампионата мисля, че е малко раничко да говорите. Да не си гледате отново връхчета на папучките!
П.п. Нямам нищо общо с Рогош, Маноле или Стряма, тъй че ни липсва съседската връзка, скъпа! :roll:
подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!

Върни се в “Ботев”