kishe написа:след тази вечер и тези тайни сбирки аз подразбирам едно че ботев неможе да бъде изкаран законо всички му поддават на сеслкия по един или друг повод и как ще се сформира ботев на феновете вече не виждам дано не съм прав защото бе казано че няма да се прави НОВ БОТЕВ а само след като изгоним селкия новото ад ще наследи сегашния батак и ще се бори за възраждането на отбора но като гледам селското отборче ще стартира сезона тогава каква тактика ще се предприема феновете ли ще го вадим от групата с глоби и сватики
За това спорихме преди малко с един от нашите фенове присъствал тази вечер на сбирката. Позицията е твърда, никаква подкрепа за този отбор, независимо от развитието на нещата с картотеките. Само дето не успя да ми обясни, как ще убедим масовата част от публиката, която вярва само на пресата, а там знаем какво излиза като инфо. Също така не можа да ми обясни, ще има ли алтернативен отбор, докато съществува този, защо точно сега ще успеем да спрем хората да не ходят на стадиона, след като при предишното пристигане на италианците думите му бяха "нямаше как да спрем хората, бяха зажаднели за футбол". Единствената разлика, която съм съгласен, че е съществена, е че веднъж вече бяхме излъгани/подведени от тях самите. Но познавайки манталитета на българина, при първите положителни индикации за развитие на отбора, публиката ще се разедини, а това може да се избегне, но не и с прибързани приказки и решения. Аз лично не вярвам на жабарите, но не искам да има паралелно два отбора, нещо към което сме се засилили със страшна сила.