ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спасете Ботев в името на футбола
Кво е тва затишие днес? Даите някво инфо
STENLI написа:Кво е тва затишие днес? Даите някво инфо
http://www.bnews.bg/article-5764
http://www.bnews.bg/article-5757
Перуката се разтакава , маи и днес няма да изхвърлят скункса.Дано Боико го натисне
- sorcererals
- Контакти:
Re: Ботев вече е фантом!
Няма значение кой я е пуснал. Имаме уверението на хората в Благоевград, че няма да допуснат селската трупа на техния стадион.
И Бойко Борисов ще спасява Ботев
Митко Лишев, Пловдив / 15 февруари 2010 16:36 / GONG
Премиерът Бойко Борисов ще помогне на феновете на Ботев Пловдив в опитите им да се отърват от Димитър Христолов.
Министър председателят на България прие днес ветерани на канарчетата и тартори на агитката в кабинета си в столицата, като срещата, на която инициатор бе запаленият по жълто-черните журналист Николай Бареков. На сбирката Борисов бе запознат с болката на пловдивчаните, които го помолиха да помогне с каквото може за спасението на най-стария български клуб.
Премиерът е обещал, че ще направи всичко по силите си, за да раздвижи работата на НАП и други институции, към които Христолов има големи дългове.
„Г-н Борисов ни даде надежда, че най-после можем да се отървем от Христолов. Той ни обеща да помогне с каквото може и ние разчитаме на неговата подкрепа”, заяви пред Гонг един от участниците в срещата Марин Бакалов.
Това вече е реална надежда и повод за радост.
Митко Лишев, Пловдив / 15 февруари 2010 16:36 / GONG
Премиерът Бойко Борисов ще помогне на феновете на Ботев Пловдив в опитите им да се отърват от Димитър Христолов.
Министър председателят на България прие днес ветерани на канарчетата и тартори на агитката в кабинета си в столицата, като срещата, на която инициатор бе запаленият по жълто-черните журналист Николай Бареков. На сбирката Борисов бе запознат с болката на пловдивчаните, които го помолиха да помогне с каквото може за спасението на най-стария български клуб.
Премиерът е обещал, че ще направи всичко по силите си, за да раздвижи работата на НАП и други институции, към които Христолов има големи дългове.
„Г-н Борисов ни даде надежда, че най-после можем да се отървем от Христолов. Той ни обеща да помогне с каквото може и ние разчитаме на неговата подкрепа”, заяви пред Гонг един от участниците в срещата Марин Бакалов.
Това вече е реална надежда и повод за радост.

- bobonikolov
sorcererals написа:Няма значение кой я е пуснал. Имаме уверението на хората в Благоевград, че няма да допуснат селската трупа на техния стадион.
Аз също заявявам,че това няма как да стане,защото самият Пирин не играе още мачовете си тук,камо ли Ботев.Стадионът все още не е готов да посрещне официален мач заради растежа и развитието на новата трева.Пирин дори може да играе първите си един-два мача пак в Кюстендил по тази причина.Така че за сега няма място за два отбора в Благоевград.А и като му знаят номерата на Селския и че лев няма да плати наем отказа е 1000%-тов.
Крайно време е да разберем от БФС поне платени ли са глобите на Ботев, ако не друго... Господа журналисти от ГОНГ, едно телефонче, плийз....
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
Re: Италианските медии: Ботев се подготвя в Италия, треньорът е
nik_bg1 написа:"Ти вярваш ли, че това може да стане? В момента каквото и да говорят феновете на Ботев, всички мислят само едно - "Дано това с италианците да е вярно и да оцелеем по някакъв начин"
Ясно е какво ще се случи - дебелака ще излъже Перуката, че в течение на времето ще оправи дълговете и нещата ще се проточат още 6 месеца, онзи продажник кмета няма да удържи на думата си и ще пусне отбора да играе на стадиона а феновете в крайна сметка ще си кажат "По-добре такъв Ботев, отколкото никакъв" и пак ще отидат на стадиона."
Тоя е екстрасенс...
Не е нужно човек да е ясновидец

L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
Салерно:Аз съм новият президент на Ботев имам договор!
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Re: Салерно:Аз съм новият президент на Ботев имам договор!
Parmalat написа:
ВЕРВАШ ЛИ ?