maximalniq написа:ПИЧоне е пич...![]()
Поне да имаше москвич,като всеки уважаващ се мангал и подуенски фен.....
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
maximalniq написа:ПИЧоне е пич...![]()
botev forever написа:botev_1912 написа:vhpvhp написа:Хубава тема. Пак да попитам - какво се чака ? Какво точно чакате да се случи на 15 09 ? Що не чакате примерно до 10 09 ? Или пък 20 09 ? Що точно петнадесети септември ?Това масово овчедушие трябва да има някакво тайно обяснение
Тъй като аз не съм "просветен" относно тайната на 15 09 , моля някой от знаещите да обясни защо точно е избрана тази дата
Нямам думи за теб просто!
Ако не е тайна да те питам на колко годинки си?
А може ли да те попитам за твоята прогноза за работата на италианския циганин и крайния резултат от мача с Миньор?
botev forever написа:Пресата и най-вече селяка не дават пет пари за нас феновете та ние да се съобразяваме с тях.Мангала и бряговския му старейшина разбират само от обществена нетърпимост...
botev_1912 написа:botev forever написа:Пресата и най-вече селяка не дават пет пари за нас феновете та ние да се съобразяваме с тях.Мангала и бряговския му старейшина разбират само от обществена нетърпимост...
Добре де задаваш ми интелигентен въпрос - аз ти отговарям какви са моите възгледи - а ти след това ми изпляскваш това!
Кажи какво трябваше да се направи и какво щяхме да спречелим ако го бяхме извършили?
botev forever написа:botev_1912 написа:botev forever написа:Пресата и най-вече селяка не дават пет пари за нас феновете та ние да се съобразяваме с тях.Мангала и бряговския му старейшина разбират само от обществена нетърпимост...
Добре де задаваш ми интелигентен въпрос - аз ти отговарям какви са моите възгледи - а ти след това ми изпляскваш това!
Кажи какво трябваше да се направи и какво щяхме да спречелим ако го бяхме извършили?
Ако не бяхме допуснали мангала да стане треньор,какво щеше да прави селяка без наставник на отбора?Просто цирка щеше да спре..
T.Henry14 написа:Пичионе е най - големия ''тактик'' в съвременния български футбол![]()
![]()
не го плюйте , ще ви направи Щампиони
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта