ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Re: 11 чужденци от Ботев пуснаха молби до Арбитража

Мнениеот bulgaro » 22 дек 2009 10:40

Аз пък да попитам, къде са сделкопоклонниците и това поредният удар на италианските купувачи срещу селския ли е?
Или нещата си отиват към очакваното и предричано преди месеци фиаско?

Казвайте, това част от предварително избистрената стратегия за натиск срещу митьо ли е, за да сме спокойни, че той от шубе ще клекне до дни :lol:
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 22 дек 2009 11:03

bulgaro написа:Аз пък да попитам, къде са сделкопоклонниците и това поредният удар на италианските купувачи срещу селския ли е?

Казвайте, това част от предварително избистрената стратегия за натиск срещу митьо ли е, за да сме спокойни, че той от шубе ще клекне до дни :lol:

Тук Шейкъра е прав, а ти изместваш темата... Да разбираме ли, че ти е кеф, че курвите от началото на сезона остават да помагат на Мититу?
Не натискайте ТУК!

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 22 дек 2009 11:29

На практика гарантирано от клуба си тръгва цял футболен отбор

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 22 дек 2009 11:29

Шврнц Тпрунков написа:
bulgaro написа:Аз пък да попитам, къде са сделкопоклонниците и това поредният удар на италианските купувачи срещу селския ли е?

Тук Шейкъра е прав, а ти изместваш темата... Да разбираме ли, че ти е кеф, че курвите от началото на сезона остават да помагат на Мититу?

Айде сега и аз да кажа!
Темата е изместена много преди това още когато се повярва на тези италианци!
:lol:

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 22 дек 2009 11:42

BultraStyle написа:На практика гарантирано от клуба си тръгва цял футболен отбор

Лятото си тръгнаха два, сега един... и все още има подлоги, които се скатават и се надяват на титулярните си места - белким до изпадането някой ги забележи. А пък Ботев - кучета го яли.

Иначе някои ги защитават тези траверси...
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 22 дек 2009 11:44

sokkoban написа:Айде сега и аз да кажа!

Не знам кой ви е налъгал, че остане ли урода - задължително се разпада отбора, изпада при аматьорите и всичко е рози и песни. Напротив - според мен ни чака геройско изпадане в "Б група със 7 точки, после съдбата на Спартак - "златната среда" на "Б" група.

За да се случи "Планът на Андреев" трябва ВСИЧКИ футболисти да си тръгнат. А явно доста не искат...
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 22 дек 2009 11:46

Шврнц Тпрунков написа:

Не знам кой ви е налъгал, че остане ли урода - задължително се разпада отбора, изпада при аматьорите и всичко е рози и песни. Напротив - според мен ни чака геройско изпадане в "Б група със 7 точки, после съдбата на Спартак - "златната среда" на "Б" група.

Съвсем друго имах предвид!

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Мнениеот rumbata » 22 дек 2009 12:07

sokkoban написа:
Шврнц Тпрунков написа:

Съвсем друго имах предвид!

Нека и аз да кажа - тези две мнения са типичен пример за неразбирателство между хората, вярващи на сделката и другите, които не вярват в нея. sokkoban се опита да каже, че не трябваше да се предоверяваме на "новите италиански собственици", а Шврнц Тпрунков веднага контрира с това, че едва ли не, който не вярва значи е за оставане на гнидата. Стига вече конфронтации, никой не го иска този мръсник, но се вижда, че и никой не иска да вземе БОТЕВ заради него. Надеждата умира и трябва да се осъзнаем най-после, нищо няма да стане.

Потребителски аватар
djordano
Контакти:

Мнениеот djordano » 22 дек 2009 12:08

rump_shaker написа:Щото Българите са путки. Сега няма да разтрогнат, щото титулярните им места са гарантирани. Кво му пука че играе без пари и го шибат на гол гъз младият български футболист. Те осъзнават че скоро А група може и да не видят и затва "бе я да играем докато можем". Всички са путки. Кой квото иска да ми говори сега, псувайте ме квот искате м еправете, ама пак казвам ВСИКИ ФУТОБЛИСТИ НА БОТЕВ ПЛОВДИВ СА ПУТКИ

абсолютно си прав :!: нека Митьо ги шиба и да гладуват :!:

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Мнениеот rumbata » 22 дек 2009 12:14

Ако започнем полусезона в това положение не трябва да има никаква подкрепа от наша страна, според мен.
Също така, ако аз бях футболист от школата и по някакъв начин опрат до моите услуги в някой мач поради липса на други футболисти, просто щях да откажа да изляза на терена.

Върни се в “Ботев”