SHYNE написа:напротив важно е понеже нещата се изопачават . ако си бил си видял за каква организация ставаше въпрос преди ,по време и след мача
И ако няма добра организация трябва да рушим ли?
Аз не мисля така.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
SHYNE написа:напротив важно е понеже нещата се изопачават . ако си бил си видял за каква организация ставаше въпрос преди ,по време и след мача
SHYNE написа:братле , единствено една ограда падна , и това е . друго рушене няма . тая ограда е странична и беше супер паянтава . друго нямаше счупено на стадиона .
SHYNE написа:братле , единствено една ограда падна , и това е . друго рушене няма . тая ограда е странична и беше супер паянтава . друго нямаше счупено на стадиона .
liool написа:Един град-един отбор написа:Според мен тарторите ни са изключително безотговорни и те са причината за това. Моето уважение към всички, но на мача в Димитровград Бакала и неговата компания бяха МЪРТВО ПИЯНИ ... това си е тяхна работа - нека да пият, не е моя работа, но според мен трябва да има една групичка от хора, която да НАЛАГА КОНТРОЛ ВЪРХУ индивидите, които биха навредили на клуба като цяло! Евала правя единствено на Крум и на Челото, че винаги са позитивно настроени и мислят трезво! Крум прави каквото може в гостуванията, виждал съм го дори да удря малки, които са хвърляли бомби и предмети по терена - това е начина! Нека от агитката да се организират и да има 3-4 човека, които да отговарят за нормалното провеждане на мач! Нека да си подкрепяме отбора и да не бъдем вандали! Трибуната не е място, на което да избиеш комплекси и да се правиш на голям мъж! А дано малко от фен клуба се жегнат и направят нещо по въпроса!
А според мен май не е коректно да споемнаваш имена кой пиян и залян ако има нещо им го кажи на тях а не тук.Мисля че не е тук мястото
zuman1912 написа:Между другото и на мача с Раковски имаше една друпа тинеиджъри около мен които цял мач реваха шибани католици ,убии католиците и други от сорта и никои от тарторите не им направи забележка .Така че кои кого провокира нека всеки сам си реши но е недопустимо да се отнасяш така с месните защото е въпрос на време да се получи някои голям сакатлък .Затова на мача в кърджали дано няма изцепки на верска основа защото може да стане страшно.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта