Ботев - Калиакра 0:1 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ботев - Калиакра контрола
От 85-та до 90-та минута Калиакра ми правят 6 смени в контролаЖълти картони на играчите им начело със вратаря! ОФК Калиакра са излезнали в тва село за да бият ,понеже тва е Ботев ПД и е престижно.
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!

- Yellow major
- Контакти:
Що не погледнеш състава на Калиакра и да видиш, че те правят нов отбор от анонимни футболисти? Ние направихме качествена селекция и се вижда от самолет, че защитата е много слаба.
а уе майорче, тия студени бири рано сутрин не ти се отразяват добре ей
Кв облик, кви пет лева. контролите текат, по 100 000 смени се правят, един път биеш, после падаш, един път играеш Ок, друг път не ... Не забравяй, че тва е едва първата фаза на войната, оппппааа, подготовката искам да кажа ... сега си идват у нас, после на Цигов ... споко уе майна. Ти кво искаш? Кво разбираш под "облик"? Тва са празни думи без съдържание много много ...

Yellow major написа:Що не погледнеш състава на Калиакра и да видиш, че те правят нов отбор от анонимни футболисти? Ние направихме качествена селекция и се вижда от самолет, че защитата е много слаба.
Майоре ти си супер анти фен майна!
Преди месец и от самолет видя ,че Мечечиев е супер важен за Ботев ,досущ като преди година и половина виждаше важните италянци за Ботев.
Аре стига храчи бе майна ,или бъди с отбора или чао!
От тебе аз нищо добро не съм чул за Ботев.Днес ти е виновна защитата ,утре ще е нападението...Стават грешки,паднали сме -ок П.Хубчев ще търси нови вариянти и тнт.
Тва е с което разполагаме ,нямаме парите на Домусчиев ....
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!

- bai Momchil
- Контакти:
Re: Ботев - Калиакра 0:1 (FT)
Това което ме притеснява лично мен не са резултатите или играта от тия контроли, а многото контузии. Във всеки мач даваме жертви - не е нормално това.
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
bai Momchil написа:Това което ме притеснява лично мен не са резултатите или играта от тия контроли, а многото контузии. Във всеки мач даваме жертви - не е нормално това.
Само Мартин Димов е тежко контузен, и той ма при сблъсък стана контузията. Защо да са много?
Не натискайте ТУК!
- Alternative
- Контакти:
Ботев изпусна Калиакра в Дряново
Автор: ТЕМПО
Събота, 23 Юли 2011 10:34
Ботев загуби с 1:0 от Калиакра (Каварна) в контролна среща играна в Дряново.
Първата част на двубоя започна с превес на пловдивчани, те направиха няколко сериозни пропуска и само липсата на шанс им попречи да открият резултата в своя полза. Още в 6' Курдов бе спънат в наказателното поле но съдията прецени, че няма нарушение. В 28' Манчев пропусна да открие резултата, като стреля силно, но топката премина над напречната греда. Минута по- късно, след изключително добра контраатака на жълто-черните Атанасов изведе Манчев сам срещу вратаря на Калиакра, но той не пое добре топката и отново пропусна да открие резултата.
Старши- треньорът на Ботев бе принуден да смени Домакинов още в 25' на мача, след проблем в коляното, а на негово място влезна Васко Василев.
Второто полувреме Хубчев заложи на стартовият си състав, но по късно направи множество смени. В 59' в игра влезна обещаващата надежда Тодор Неделев, който замени Тимонов. В 63' Хубчев извади Емил Аргиров, Атанас Курдов и Йордан Христов, а на техните места в игра влезнаха Николай Илиев, Мартин Стефанов и Светльо Асенов.В 74' Манчев, който направи няколко пропуска и Петър Атанасов напуснаха терена, а влезнаха Васил Гуджев и Ирфан Юсеинов.
През втората част на двубоят Калиакра демонстрира лек превес и Чавдаров успя да открие резултата в 67', след грешка в жълто- черната защита. Най сериозното положение за канарчетата през втората част бе в 64', когато Неделев открадна топката в средата на терена и с хитър пас я подаде на Манчев, комбинацията на капитана на отбора с Асенов се оказа несполучлива и до гол не се стигна.
Ето и стартовият състав на Ботев:
Илия Николов, Ивайло Димитров, Костадин Гаджалов, Емил Аргиров, Владимир Байрев, Николай Манчев, Йордан Христов, Петър Атанасов, Тодор Тимонов, Атанас Курдов.

- Yellow major
- Контакти:
trakia написа:Yellow major написа:Що не погледнеш състава на Калиакра и да видиш, че те правят нов отбор от анонимни футболисти? Ние направихме качествена селекция и се вижда от самолет, че защитата е много слаба.
Майоре ти си супер анти фен майна!
Преди месец и от самолет видя ,че Мечечиев е супер важен за Ботев ,досущ като преди година и половина виждаше важните италянци за Ботев.
От тебе аз нищо добро не съм чул за Ботев.Днес ти е виновна защитата ,утре ще е нападението...Стават грешки,паднали сме -ок П.Хубчев ще търси нови вариянти и тнт.
Тва е с което разполагаме ,нямаме парите на Домусчиев ....
Хайде по-добро се върни на първа страница от темата и виж какво беше настроението на повечето форумци и виж сега какви "песни се пеят". "А" група били, сериозен отбор били. За мен не се тревожи, аз съм с отбора и следя всичко от много далеч. На толкова много оптимисти, трябват и няколко реалисти, за да не се отлепяме от земята. Но Ботев с тази селекция не трябва да пада от изпадащите селски отборчета от по-горната група, та макар и в контроли.
[quote="trakia"]
Доста хора трябва много добре да прочетат и вникнат в това което си написал.За жалост има и такива които чакат някоя загуба и изпълзяват но сигурен съм този път номера няма да мине.Селския го няма,Пичони го няма................
Доста хора трябва много добре да прочетат и вникнат в това което си написал.За жалост има и такива които чакат някоя загуба и изпълзяват но сигурен съм този път номера няма да мине.Селския го няма,Пичони го няма................
Най-недоволен от подписания договор с болници Алахбадем останал поч(т)етния президент защото обичал баклавата с............................орехи.
- nik_bg1
- Контакти:
Очакваше се труден мач...
Според мен за ден и половина, при тези тежки натоварвания, футболистите няма как да възстановят.Това е положението... каквото такова, все пак това е контрола.
САМО БОТЕВ!
Според мен за ден и половина, при тези тежки натоварвания, футболистите няма как да възстановят.Това е положението... каквото такова, все пак това е контрола.
САМО БОТЕВ!