Ботев - Стамболово

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Re: Ботев - Стамболово

Мнениеот емо73канар » 01 ное 2010 16:38

При мен беше до ТИ ,сектора под които са старите съблекални за гостуващият отбор,там всеки мач има такива индивиди,така че ако искаш СЛАШ заповядаи следващият мач.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 01 ное 2010 17:32

Pride_of_London написа:Дейба глупаците дейба.За тези индивиди само три неща - бой, стригане, глад.Ще взема в някой мач за аматьорската купа да седна в тази "проблемна зона" да видя зак'во иде реч.Така както го описвате, е просто нетърпимо. :evil:

Аз съм с теб!!!Моето място е на ТИ ,горе на стълбите по средата,но май ще тръгна на турне...
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 01 ное 2010 17:44

slash1912 написа:
Pride_of_London написа:Дейба глупаците дейба.За тези индивиди само три неща - бой, стригане, глад.Ще взема в някой мач за аматьорската купа да седна в тази "проблемна зона" да видя зак'во иде реч.Така както го описвате, е просто нетърпимо. :evil:

Аз съм с теб!!!Моето място е на ТИ ,горе на стълбите по средата,но май ще тръгна на турне...

Според мен такива "турнета" трябва да се направят няколко мача...
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
карлито
Контакти:

Мнениеот карлито » 01 ное 2010 22:59

Шврнц Тпрунков написа:
slash1912 написа:

Според мен такива "турнета" трябва да се направят няколко мача...

+1
Най-недоволен от подписания договор с болници Алахбадем останал поч(т)етния президент защото обичал баклавата с............................орехи.

Потребителски аватар
Invader
Контакти:

Мнениеот Invader » 02 ное 2010 01:35

По мои набюдения зад скамейката за гости има 3-4 ма, които си псуват играчите, но по-слабо отколкото зад нашата скамейка. Там също има и четрима-петима, които обиждат и псуват стаболно и играчите и Марин.

Макарче много се дразня, е безмислено е да се води дискусия на тази тема заради 10-15 хейтъра на фона на 6000 :shock:
Изображение

Trickstyle
Контакти:

Мнениеот Trickstyle » 02 ное 2010 07:57

Момчета винаги ще има такива индивиди.Те дори и с 500 на 0 да водим пак ще намерят кусурите.Наистина лошото е ,че носят шалчета на Ботев и се бият в гърдите какви Ботевисти са,а всъщност са си долни интриганти...

[offtopic]Аз също подкрепям идеята за турне из другите трибуни.[/offtopic]
SINCE 1912

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 02 ное 2010 10:09

Пичове незнам защо толкова много се палите.Винаги ще има такива хора и ще продължава да има.Мисля ,че това няма да попречи да си подкрепяме отбора.
P.S. - Всеки привърженик на даден отбор е изпадал в подобни ситуации и е псувал или обиждал.Това много важи по нашите терени.

Потребителски аватар
milenkorak
Контакти:

Мнениеот milenkorak » 02 ное 2010 19:42

За мача Ботев - Стамболово прочетох, че 6000 бултраси са гледали победата с 5:0. Предлагам вместо бултраси, феновете на Ботев да се назовават БОултраси - производно от БОТЕВ и ултраси. Успех на Ботев!

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 02 ное 2010 20:49

А БУЛТРАС откъде мислиш идва :) Ако искаш Ботултраси да се назоваваме :lol:
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
milenkorak
Контакти:

Мнениеот milenkorak » 04 ное 2010 10:14

veseo написа:А БУЛТРАС откъде мислиш идва :) Ако искаш Ботултраси да се назоваваме :lol:

Ей, приятелю, не се ядосвай. Аз само вметнах едно предложение, но забележи как го изписах - БОултраси, т.е. БО като БОТЕВ и боул като топка. Отбора е ваш и вие както искате така ще се наричате. Това е. Напред Канари!

Върни се в “Ботев”