Марица-Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

botev23
Контакти:

Re: Марица-Ботев

Мнениеот botev23 » 16 окт 2010 17:55

pas написа:Ботев е по-добрия отбор и ще спечели. Единствения въпрос е дали съгражданите им от Марица ще се опитат да ги затруднят или ще се пазят за следващите мачове.

Единствения въпрос е кога ще престаниш да се правиш на интересен.

t7h7m7
Контакти:

Мнениеот t7h7m7 » 16 окт 2010 20:22

За съжаление утре няма да мога да дойда на мача,но тези които отидат да подкрепят отбора през целия мач,както го правят от началото на сезона и прогнозата ми е 0-1 за ботев с гол на Васко Гуджев.НАПРЕД КАНАРИ!

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 16 окт 2010 21:54

rump_shaker написа:
pas написа:Ботев е по-добрия отбор и ще спечели. Единствения въпрос е дали съгражданите им от Марица ще се опитат да ги затруднят или ще се пазят за следващите мачове.

Колкото и да се опитват, мисят да измъкнат нещо от нас е невзъможна. И не защото са ни комшии, или защото са ни симпатични и ще ни пуснат, ами защото ние сме с 2 калси над тях. И въпросът не е дали ще се напънат, ами с колко ще ги бием. Ако питаш мен, дори ми се иска да не ги бием с много защото са ми симпатични Маричката.

Изобщо съмненията че те можели да "легнат" са меко казано смешни. Се едно Барса да моли Херез да не им се напъва. Разбираш ли колко абсурдно звучи Ботев да се молил на Марица да не им скача. Та те Марица нямат никакъв потенциал да ни победят! Щяли да ни лягат.

Стига моля те търси във всеки наш мач нещо нередно. Казах ти че почнахте да ставате смешни с това поведение. Бъдете мъже и се бийте, а не да ревете колко била нечестна вселената спрямо вас ;)

Абе, човек, виж добре какво съм писал! Имам чувството, че каквото и да напиша, пак ще се приеме като заяждане. Мислех, че наистина прекалявам понякога, но щом и в това видяхте подтекст...

За да стане още по-ясно - мисля, че каквото и да направят Марица, просто Ботев е по-добрия отбор, а и за гостуване, когато мача си е в Пловдив е несериозно да говорим, така че всичко си е на ваша страна и ако има някаква логика победата ви е сигурна. И като добавка - наистина единствената въпросителна е дали Марица ще играят с вас като с приятел (петички, мрежички, никакви фаулове и т.н.) или като неприятел (като малък брат на Локомотив, примерно). И в двата случая победителя ще е Ботев, разлика за нас няма да има, разликата ще е какъв точно мач ще гледат хората на стадиона.

Ако мислите, че това е някакво заяждане! Даже, ако съм още по-честен, мисля, че ще бъде безкрайно глупаво точно Марица да ви контузят половината футболисти, при положение, че те в повечето си мачове само гледат да свърши срещата и да паднат с по-малко.

Хайде, дано поне сега е станало ясно! Пожелавам ви хубав и интересен мач утре! Градско дерби е все пак!

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 17 окт 2010 11:53

0:2, това е истината!
Надявам се на това дерби да стане шоу. Шоу не само на трибуните (то си го има), а и на терена, и ако то се получи (шоуто на терена), не трябва да разбираме, че има съдия на него, както това стана в Съединение.
[offtopic]Съгласен съм и на 0:1, защото по-важна е победата, а не каква е головата разлика, от което следва, че може и 4:5[/offtopic]

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Мнениеот dagger1912 » 17 окт 2010 13:17

Нека днес да се зарадваме с един хубав спектакъл както по требуните, така и по терена и нека по- добрият победи! Времето е с нас, страхотвно време!

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 17 окт 2010 14:46

Успех , канари ! Давам 1-3 за Ботев. Маричката са наши хора и заслужават почтено попадение :)

Потребителски аватар
NikeBG
Контакти:

Мнениеот NikeBG » 17 окт 2010 15:54

Някой може ли да ми каже дали има проблем с радио Ботев, защото немога да вляза. Иска ми юзърнейм и парола, но незнам да съм се регвал някога за радиото?

Потребителски аватар
NikeBG
Контакти:

Мнениеот NikeBG » 17 окт 2010 15:56

Странно , тръгна. Този път без да иска парола.

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 17 окт 2010 16:57

За който няма възможност да следи радио Ботев:

На полувремената:
Марица 0:2 Ботев (25 - Курдов, 38 - В. Байрев)
Червен картон за Огнянов от състава на Ботев. Силни минути за Марица в началото, четири пропуска след прекрасни намеси на Илия Николов, след това силни минути за Ботев, подплатени с два гола.

Свиленград 1:1 Нефтохимик.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
antonzzzz

Мнениеот antonzzzz » 17 окт 2010 17:19

В Свиленград става нещо страшно!

Върни се в “Ботев”