Puldin написа:volf написа:praistoria написа:Не искам да си помислям как се чувства в момента Неделев и Данчо Христов като четат как някакъв арабин с проблеми с дисциплината взима в пъти по-големи пари от тях по времето на Херо. Впрочем не е много ясно и какъв респект ще имат новите към капитана си, при положение че договорите им са толкова по-добри от неговия. Това е престъпно тъпа селекция! Изпуснахме сезона, примирихме се, защо си разбиваме допълнително съблекалнята с някакви подобни трансфери?
Задал си възможно най-правилният въпрос!
Във Вашият клуб не за първи път нещата не се правят с мисъл за бъдещето, което означава или че то е без значение за покровителите на отбора или тези които трябва да мислят не са затози отбор.
Колкото и да не Ви харесва моето виждане, една от вероятностите, за които говоря е факт.
Брей, аз пък си мисля за какво ли е правят тази база и стадион, ако не е за бъдещето. Може би да изперат някой лев сигурно, според теб. И как така е факт нещо, което още не се случило, макар и да има вероятност.
От самото начало на проекта твърдя, че той припокрива стъпките на Събевия Черноморец. Не случайно дори извън футбола нещата станаха толкова общи. На този етап не намирам никаква разлика нито в хронологията на събитията, нито във визията и характера на замесените лица (собственици, треньори, стратегии).
Отговор на въпроса можеш да си дадеш и сам, като погледнеш в бъдещето което е настояще за Черноморец:
Имат хубав, неподържан и рушащ се стадион стадион с неизяснен статут. Имат база, на която скоро няма да тренират професионални футболисти. Имат дългове към собственика си!!!

и отбор уверено крачещ към миманса.
Ако това те успокоява, Вие сте на 1/3 от пътя.
П.с. Вече знам че съм селянин!