ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Re: Факти около "италианската връзка" - плюсове и минуси

Мнениеот Fallen_Angel » 22 окт 2009 10:59

samobotev написа:Сега за пръв път съм настроен оптимистично за продажбата на отбора и ако сега се провали сделката и Селяка остане собственик на отбора ще полудея направо.

Защо ти? Не е ли по-добре да подлудим селския?

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 22 окт 2009 11:12

Тоя Стефа Попов казва 2-3 истини и останалото е само пенене без никакъв смисъл.Къв е тоя ултиматум на кой да го дадем? На италиянците или на Селю, а може би и на двете страни и какъв да е ултиматума, като изтече срока какво ще прави? Да опъваме плакати и да викаме Къв в селю, каден селски *******.Това работа не върши, боли го фара селяка, че на някакъв стадион в Ловеч примерно някой го плюе или на центъра в Пловдив 100 или 5000 са опънали плакати срещу него и си организират концерти.
Чакането му е майката поне в момента друг избор нямаме и да стискаме палци това да не е театър на италиянците и селяка.И ако не стане пак нищо и селяка си остане собственик на отбора остава само да се надяваме държавата да се намеси и да вземе отбора на селяка заради дълговете.Примери за това в западна европа бол.В Испания Атлетико преди няколко години мина по този път в Италия Фиорентина,Англия така процедира с Лийдс, а Германия с Борусия Дортмунд.

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 22 окт 2009 11:15

Защо ти? Не е ли по-добре да подлудим селския?

Трудна работа.Не ми се вярва да имам късмета да го засека в някоя глуха уличка в 1-2 часа сутринта :( :|

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 23 окт 2009 07:38

Работата смърди. ... Но! Да предположим ,че не е така. Че оптимистите са прави , и че в края-накраищата ще има сделка , собствеността ще се поеме от италианци , ще има ново управление на БОТЕВ... :roll: Какво ще бъде това управление ,питам се аз ? Когато тук ,в Пловдив няма постоянно присъствие на хора ,които да управляват Клуба ? Няма ги шефовете ,които дават парите и вземат решенията !? Как ще се управлява ФК от Италия с "дистанционно" ? ...Ето сега - стоим в някакво безвремие , чакаме някакви италианци да пристигнат по някое си време , и да подхванат отново сделката ,че по някое си друго време , евентуално ,тя да бъде завършена... :oops: Така ,уважаеми господа ,не се работи. Така не се управлява Футболен Клуб от "А" група , хеле пък с обявени претенции за челото и евротурнирите. Нужно е тук ,на место да бъдат хора ,достатъчно оторизирани да вземат решения без да чакат делегации от Италия. Да не говорим ,че във века на Интернет и мобилните комуникации такива воаяжи са напълно нелепи... По скоро приличат на приятни уикенди за похапване , пийване и проч. на пловдивска територия.

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 23 окт 2009 08:35

http://topsport.ibox.bg/news/id_534941944 Клевети ! :oops: Хората завиждат за новите ни собственици от Италия ! :oops: Чакане му е майката. Спокойствие ,"сделката не може да стане за два дни!" :oops: Не изпадайте в "истерия" :oops: Успокойте топката , някои от нас са си "заложили главите" ,че сделка ще има. :oops: Мда. 8-)

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 23 окт 2009 09:45

vhpvhp написа:Работата смърди. ... Но! Да предположим ,че не е така. Че оптимистите са прави , и че в края-накраищата ще има сделка , собствеността ще се поеме от италианци , ще има ново управление на БОТЕВ... :roll: Какво ще бъде това управление ,питам се аз ? Когато тук ,в Пловдив няма постоянно присъствие на хора ,които да управляват Клуба ? Няма ги шефовете ,които дават парите и вземат решенията !? Как ще се управлява ФК от Италия с "дистанционно" ? ...Ето сега - стоим в някакво безвремие , чакаме някакви италианци да пристигнат по някое си време , и да подхванат отново сделката ,че по някое си друго време , евентуално ,тя да бъде завършена... :oops: Така ,уважаеми господа ,не се работи. Така не се управлява Футболен Клуб от "А" група , хеле пък с обявени претенции за челото и евротурнирите. Нужно е тук ,на место да бъдат хора ,достатъчно оторизирани да вземат решения без да чакат делегации от Италия. Да не говорим ,че във века на Интернет и мобилните комуникации такива воаяжи са напълно нелепи... По скоро приличат на приятни уикенди за похапване , пийване и проч. на пловдивска територия.

Да кажем, че си прав другарю мрънкач - въпроса е каква е алтернативата - А ТАКАВА ЗА МОМЕНТА НЯМА.

Лесно ти е на теб, стоиш си на топло, кесиш си тук и в независимия и само мрънкаш, че еди какво си не било както трябва!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 23 окт 2009 09:49

Пък ти ,другарю водиш суров живот . С пушка на рамо ,в горите крумовски - воюваш безмълвно с Митювите орди. Чат-пат му мяташ и по бомбичка в двора...Алтернатива ? :) Дай ТИ :!: Нали си мъжкар , нали не мрънкаш ! Айсикана...

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 23 окт 2009 10:00

Явно ние, които търчим да събираме всякакво инфо и виждаме някои неща на самия стадион, нямаме тежест, за това аз спирам да пиша тук до момента в който не се изясни ситуацията.

Само да кажа нещо на Вхпвхп преди това. Пич, целта на борбата за "Свободен Ботев" е урода да го няма, на всяка цена. Ако не си съгласен, то тогава нека си стоим с него, до момента в който не се появи Абрамович, за да управлява клуба, както ти и още други хора искате.

Приятни дни на чакане от мен.

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 23 окт 2009 10:04

Fallen_Angel написа:Явно ние, които търчим да събираме всякакво инфо и виждаме някои неща на самия стадион, нямаме тежест, за това аз спирам да пиша тук до момента в който не се изясни ситуацията.

Само да кажа нещо на Вхпвхп преди това. Пич, целта на борбата за "Свободен Ботев" е урода да го няма, на всяка цена. Ако не си съгласен, то тогава нека си стоим с него, до момента в който не се появи Абрамович, за да управлява клуба, както ти и още други хора искате.

Приятни дни на чакане от мен.

Съгласен съм с теб относно целта. Разбирам отлично мотивите ти да си дадеш кратко отсъствие ;) Скорошно завръщане. Дано си добрият вестоносец.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 23 окт 2009 10:47

vhpvhp написа:Пък ти ,другарю водиш суров живот . С пушка на рамо ,в горите крумовски - воюваш безмълвно с Митювите орди. Чат-пат му мяташ и по бомбичка в двора...Алтернатива ? :) Дай ТИ :!: Нали си мъжкар , нали не мрънкаш ! Айсикана...

Аз алтернатива нямам, не съм направил и много - ходил съм по протести - които са отганизирани от други хора!

И именно затова стоя, чакам и се надявам, вместо да оплювам работата на другите!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Ботев”