Ботев Пловдив разгроми с 4:0 отбора на Асеновец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Re: Ботев Пловдив разгроми с 4:0 отбора на Асеновец

Мнениеот vhpvhp » 27 фев 2011 17:42

Какво предрекох като пожелание резултат преди 8 дена ?? ;) Браво на момчетата ! Нека трупат самочувствие , да се гради отбор ,когато след 1 година сме в елита - няма да има кой да ни спре ! :)

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 27 фев 2011 17:44

Jeff Ament 1912 написа:
Boksiorcheto написа:Честита победа. Имам един въпрос. Как при положение, че капацитетът на този стадион е 5 хиляди души, вие казвате, че е имало 8-9 хиляди :shock: ? Малко странно се получава. Имало е доволно хора, но не забравяйте, че Асенвоград е на 20 километра от Пловдив, така че не сте направили нищо кой знае какво. Все пак е похвално, че стадионът е бил пълен на мач от "В" група и това може само да ни радва, но да се изкарвате повечко, отколкото нашето домакинство, е меко казано смехотворно и това само човек, нямащ връзка с главния мозък може да го каже. Ние вчера си напълнихме Бесика, имаше си хора по другите сектори, имаше доволно хора, но тук чета мнения от сорта, че вчера сме били 2 хиляди души. В крайна сметка какво общо има нашият отбор и нашата посещаемост с вашето гостуване на Асеновец?

Човека който писа по-горе не е от Ботев. ;) На стадиона имаше 5,6 000,половината от които бяхме ботевисти. 8-)

Доволна бройка. Успех, продължавайте все така, искам вече дерби!
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Мнениеот Един град-един отбор » 27 фев 2011 17:47

Boksiorcheto написа:Честита победа. Имам един въпрос. Как при положение, че капацитетът на този стадион е 5 хиляди души, вие казвате, че е имало 8-9 хиляди :shock: ?

Отговора е прост. На стадиона имаше и хора, които висяха по калищата, по баирите ... и то не бяха малко! Много Ботевисти не можаха да влезат на стадиона и бяха принудени да гледат мача отвън, от баирите ... на мача имаше около 6000 човека, повечето от които Ботевисти ... това е верният отговор :)
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 27 фев 2011 17:48

Един град-един отбор написа:
Boksiorcheto написа:Честита победа. Имам един въпрос. Как при положение, че капацитетът на този стадион е 5 хиляди души, вие казвате, че е имало 8-9 хиляди :shock: ?

Отговора е прост. На стадиона имаше и хора, които висяха по калищата, по баирите ... и то не бяха малко! Много Ботевисти не можаха да влезат на стадиона и бяха принудени да гледат мача отвън, от баирите ... на мача имаше около 6000 човека, повечето от които Ботевисти ... това е верният отговор :)

Да де, значи 3 000 гостуваща.
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 27 фев 2011 17:52

Честита победа, Канари! И то победа дошла след добра игра на целия отбор. Дълго си мислех, кой да отлича, за този мач и стигнах до извода, че днес най-добър бе - отбора на Ботев Пд!
Страхотни снимки Jeff Ament. Сега остава да се открием на тях ;)
На мача бяхме толкова, че на светофарите на гарата, една жена ме попита: Момче, да нямаше празник на стадиона? Според мен празник имаше, и макар Асеновец да загубиха, Асеновград спечели един прекрасен неделен следобед!

ASENOVEC FC
Контакти:

Мнениеот ASENOVEC FC » 27 фев 2011 17:55

Един град-един отбор написа:

лъжеш като дърт ром :P на стадиона асеновградчани ботевисти бяхме 5/3 имам снимки с което го доказвам! мога да ти пусна ако искаш... вие ако сте били 3000 от другия краи в централния сектор пак имаше 3000 само ,че от асеновград.. и на трибуната където е беше нашата агитка имаше наи малко 1500 човека.. това са реалностите ... общо около 6500 души .. което е рекорд за В група!

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 27 фев 2011 17:59

"Ботев победи Асеновец в първия мач от пролетния полусезон с 4:0, за удоволствие на над 3 000 свои привърженика, които не спряха да огласят стадиона в Асеновград."
инфото е от тук:
http://www.tempo-bg.com/index.php?option=com_content&view=article&id=5582:-4-

Иначе за мача, тотално ги надиграхме по всички показатели още първото полувреме, второ ги пожалихме не и без помоща на съдиите.
Честито на всички канари!

kanar02
Контакти:

Мнениеот kanar02 » 27 фев 2011 18:05

Асеновец ти на какви хапчета си вземи се скрий някъде.И слепец би видял че на стадиона ботевистите бяха двойно повече.

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 27 фев 2011 18:08

Месершмит написа:"Ботев победи Асеновец в първия мач от пролетния полусезон с 4:0, за удоволствие на над 3 000 свои привърженика, които не спряха да огласят стадиона в Асеновград."
инфото е от тук:

Иначе за мача, тотално ги надиграхме по всички показатели още първото полувреме, второ ги пожалихме не и без помоща на съдиите.

Ето ти сайта,който постояно цитирате за посещаемостта ви през годините.Сега май не е точният сайт :lol:
3000 човека,домакини +гостуваща агитка :arrow: http://football24.bg/?gg=3&hh=4&ii=3&jj=1&ll=46973&mm=3

Ако ми се изстрие мнението ще се обърна към зелените модератори за модераторски произвол :roll:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 27 фев 2011 18:11

kubik написа:
Месершмит написа:"Ботев победи Асеновец в първия мач от пролетния полусезон с 4:0, за удоволствие на над 3 000 свои привърженика, които не спряха да огласят стадиона в Асеновград."
инфото е от тук:

Ето ти сайта,който постояно цитирате за посещаемостта ви през годините.Сега май не е точният сайт :lol:
3000 човека :arrow: http://football24.bg/?gg=3&hh=4&ii=3&jj=1&ll=46973&mm=3

Ако ми се изстрие мнението ще се обърна към зелените модератори за модераторски произвол :roll:

Спрете да спорите за бройката фенове.Това което се пишеше и приказваше се припокри.Доволен съм от това което видях. ;)
Изображение
Изображение

Върни се в “Ботев”