Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 28 дек 2013 11:29
Цитат от друг сайт - тема за размисъл: Не стигнахме ли прекалено далеч в охулването:
"Новината за подготвяната продажба на Бобан в Левски предизвика вълна от възмущение сред жълто-черните фенове. Мнозина от тях вече съвсем сериозно подозират Кривия и Мъри в умишлен саботаж и разбиване на отбора. Под влияние на бурните фенски реакции засега Станимир Стоилов стопира продажбата на Галчев в ЦСКА. На виртуалния фронт враждуващите фракции сред жълто-черните водят истинска словестна война. Два лагера - на привържениците на Кривия и Мъри, и на техните критици - вече стигат до крайности. В един от най-четените футболни форуми в Пловдив хора на Кривия вече заплашват с физическа саморазправа неговите критици. Особено брутален е потребител с ник-нейм "Васил Пенев": "Ей миризливец, Нако ли си, мако ли си знаеш ли какви дрисльовци ще ти дам? На 42 години съм с 20 санта к*р и ще те е*а като жена с вдигнати крака на Колежа, само ми ела боклук. ..... Пратете го на Базата да коси тревата този овчар Вичев. Легенди били, на Лайнута има едни такива щатни легенди, тук не ни трябват. Великите легенди ставали ли са шампиони някога, вечно трете, а разни тук ми величаят някакъв Велик Ботев Пловдив. Абе малоумници, освен вярна публика, нищо велико не сме имали никога, само разни помияри ми се разнасяте по форумите все едно всяка година шампиони сме ставали. От тези "легенди" с легендарни трети места един няма диплома за треньор.........ти сера фостата прасе миризливо, всички симпантизанти на ЦСКА, които сте уж фенове на Ботев Пловдив плюете най-добрия треньор в България. Свине мръсни. ....." и т.н. "бисери" пораждат обосновани предположения, че хората около Кривия и Мъри са в паника и използват всяккави методи, за да ограничат разсрастващия се скандал, като опплюват доказани легенди на Ботев и овиняват критиците си в "чорбарство"."
ЗА 40 БОНА МЕСЕЧНА ЗАПЛАТА ХОРАТА СА ГОТОВИ НА ВСЯКАКВИ МЕРЗОСТИ.