El_Brujo написа:volf написа:...
Офиси имал той и фирми... КиртакОсвен да имаш някоя чупена панелка в Меден рудник и 25-годишно фордче, с друго не те виждам. Освен с парцала и метлата де, когато си си в "групата за почистване"
![]()
И наистина много се надявам това да е не само последен път, в който ми "обръщаш внимание", но да е и последен път, в който обръщаш внимание на "Ботев". Виждам, че постоянно търсиш начини за контакт и комуникация с нас и понеже никой от нас не влиза в умрелия форум на селската трупа от рязград, ти реши да се изходиш в темата за Купата повече от половин месец по-късно. Ама иначе ми говориш за "липса на смисъл в постовете"... Ало, някой на втория етаж??? Аз като ти разправям, че си социален аутсайдер, дето си търси внимание...
Във форума на, а и около самия Лудогорец нещата са ясни - три поредни пъти шампиони, феновете са доволни и има защо!
При вас, както и при тебе нещата са някак забавни и объркани, цари атмосфера на мракобесие и надежди. Имате си собственик в пълния смисъл на думата, който пък от своя страна е косвена страна в моите бизнес интереси и друга мрачна фигура!
Използувам форума единствено за да разпускам, а купона е имено тук!
Издувате се над предела (теми като "Бултрас финалът" и упоментата от теб тема за самия финал) и после логично се спуквате (издишате) - как да се въздържи човек да не учавствува в партито..!!! Понякога сте скучни и непоследователни, поради което хвърлям "нагризано коматче' на арената и купона започва отново!
Благодарение на здравия си разум и твърда логика, нещата които съм написал тук са се оправдали на 99%. Издъних се само с Красимир Балъков с когото се разминахте за дни!
Не ми дреме кой каккъв е и защо такъв е, не проявявам интерес към писателя, а към написаното, а във вашия, обществен подфорум е наистина забавно и объркано! Прави се на голям - не пречиш на купона!