Ботев-Левски или Ботев-Локо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

sky1
Контакти:

Re: Ботев-Левски или Ботев-Локо

Мнениеот sky1 » 08 юни 2012 19:51

Аре бе "истинска майна",чакам да ми кажеш какво по-сериозно действие искаш от изработен конструктивен проект.И как се дават 100 бона ,ей така за кеф.Мога да ти дам и не сериозно действие(за да ги разграничиш)-архитектурна презентация на стадион Локомотив.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 08 юни 2012 20:02

plovdivram написа:
rump_shaker написа:
plovdivram написа:....

Владо ай стига майна. Просто прекалихте в пренаписването и измислянето на кво ли не.

Иво, готов ли си да защитиш твърденията си за измислянето и пренаписването открито?!

Абсолютно! Въпроса е че аз не твърдя нищо ново. Докато вие измислихте всичките тези неща за историята ви и прочие. Като малък бях записан в школата на Локомотив и от малък знам какво представлява Локомотив. Това което се случва последните години е нечувано и невиждано!

Обясни ми това?

Спортклуб създаден през 1926 година е закрит 1949 година (последно се е казвал Славия Пловдив), след като е влят в Локомотив Пловдив, създаден 1936 година. От къде на къде и на базата на кое право Вие създадено през 1936 година ставата Спортклуб? През периода 1936-та 1949-та са съществували два индивидуални, независими един от друг клубове. Сливане на два клуба става посредством преливане на единият в другият. В онзи случай Спортклуб е закрит и влят в Локомотив. Край за спортклуб. Клубът остава в историята и това е за него. А вие си продължавате да бъдете Локомотив. Толкова е просто.

Такива примери в света милиони. И никъде и никой не си е променил годината на създаване. Във Ботев, Левски, Славия... в почти всички клиубове в България са се вливали и преливали клубове и нокой от тях не си е пренаписал историята.

Защо сте си изтрили, в недоразумението "родословно дърво" (такова нещо няма за футболен клуб) дата на създаване на Локомотив 1936. Тази дата която я знаят всички възрастни хора?

Защо не сте приели историята на Левски Пловдив примерно.

Защо не сте приели дата на създаване на Марица която според това дърво и тя е прелята във вашият отбор.

Какво значи родословно дърво на отбор? Един отбор няма татко, баба вуйчо? Това е безумие, недоразумение!

Как в пордължение на 20 години вие сте били съперници със Спортклуб а в последствие се оказвате един и същи клуб? Как се получава парадокса "играй срещу себе си"?

Защо питам? Отговорите са много прости. Манипулация, Инсинуация, Прокламация! А после говорите за комунизъм а се държите като комунисти. Съчинихте идея, създадохте лидери и гурута, и започнхате пропаганда. Ако се върнем години назад никой не знаеше кво е Спортклуб. Вие го изкопахте от прахта и си го преписахте с поредица измислени лъжи за ваш корен.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
GR190276
Контакти:

Мнениеот GR190276 » 08 юни 2012 20:20

rump_shaker написа:
Обясни ми това?

Спортклуб създаден през 1926 година е закрит 1949 година (последно се е казвал Славия Пловдив), след като е влят в Локомотив Пловдив, създаден 1936 година. От къде на къде и на базата на кое право Вие създадено през 1936 година ставата Спортклуб? През периода 1936-та 1949-та са съществували два индивидуални, независими един от друг клубове. Сливане на два клуба става посредством преливане на единият в другият. В онзи случай Спортклуб е закрит и влят в Локомотив. Край за спортклуб. Клубът остава в историята и това е за него. А вие си продължавате да бъдете Локомотив. Толкова е просто.

Аз ще ти го обясня :)

Взимаш едно 17 годишно уиски, взимаш и едно 7 годишно. Изпиваш половината от 17 годишното, изпиваш и половината от 7 годишното. Наливаш останалата половина от 7 годишното в 17 годишното и го продаваш за 17 годишно, а може и за 24, зависи от гледната точка..Така го правят вълчовците.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 08 юни 2012 20:38

Значи същото ако вълк на 5 години изяде овца на 7 години... то вълка става на 7 моментално! Нали така...като с Уискито
ИзображениеИзображение

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 08 юни 2012 20:46

Ако го парафразираме на бески: "Когато баща ми беше майка".
Владко,Владко пак олекна.

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 08 юни 2012 21:05

sky1 написа:Ако го парафразираме на бески: "Когато баща ми беше майка".
Владко,Владко пак олекна.

Едно голямо браво ,че баща ти , ти е бил и майка . Сигурно се гордееш с бащати :)

Владко изобщо не е олекнал .
Тече ли ремонт на стадиона ?
Кога започва ?

Отг . 1 Не !
Отг . 2 В петък , обаче не е ясно кой петък !
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 08 юни 2012 21:09

kubik написа:Тече ли ремонт на стадиона ?
Кога започва ?

Отг . 1 Не !
Отг . 2 В петък , обаче не е ясно кой петък !

Това на терена какво е?

Изображение
Не натискайте ТУК!

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 08 юни 2012 21:18

До колкото се разбира спора е за нов стадион .
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 08 юни 2012 21:20

kubik написа:До колкото се разбира спора е за нов стадион .

И новия терен не е част от нов стадион или как?
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 08 юни 2012 21:25

Шврнц Тпрунков написа:Това на терена какво е?

По непотвърдена информация подадена от анонимен сигнал идващ от крайните източни квартали на града, това са разкопки за откриване на бески артефакти. Открит е и "нелегалния" пазач, който се опитал да разгони тежката техника от терена с РОМфея. Както се забелязва и с просто око, индивидът има поразителна прилика с култов фен на превозното средство - Чобата. Оттам и теорията за пряката потомствена връзка между бесите (овчари) и съвременните наполетанци, въоръжени със знамена на Юве, а доскоро и с кухи тенекии от сирене.

Изображение

Върни се в “Ботев”