17/10/09 събота, Ботев Пловдив - ЦСКА, 16:00
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 17/10/09 събота, Ботев Пловдив - ЦСКА, 16:00
2-1 за Ботев
Дано времето да е хубаво 
вижте сега, 4ервените няма как да ги бием, поне на този етап. слезте на земята.но важното е да напълним стадиона и да направим уникална подкрепа
- Fallen_Angel
- Контакти:
STENLI написа:вижте сега, 4ервените няма как да ги бием, поне на този етап. слезте на земята.но важното е да напълним стадиона и да направим уникална подкрепа
Може, все пак те са по-обиграни от нас, но поне има надежда да ги бием. Ако покажат надъхаността от мачовете със Славия и Локо Сф - ЦСКА няма да си "вземат" мача лесно.
- rump_shaker
- Контакти:
Само да не се надъхваме много много, че мача може да тръгне в неизвестни посоки. Например Локо СФ да си кажем отрковенно нямаха късмет пред гола. Я за момент си представете че първото полувреме им тръгне на ЦСКА и ни дръннат 2 гола. Нататък не ми се мисли какво може да се случи.
Футбола е игра която е непредведима. Както можем да ги озорим и да свършим Х, или дори да бием, така можем и да паднем. Също може да бъдем и разгромени.
И все пак съм вечният оптимист по отношение на резултатите, така че победа за нас тва е майна :D
Футбола е игра която е непредведима. Както можем да ги озорим и да свършим Х, или дори да бием, така можем и да паднем. Също може да бъдем и разгромени.
И все пак съм вечният оптимист по отношение на резултатите, така че победа за нас тва е майна :D

- Fallen_Angel
- Контакти:
rump_shaker написа:Само да не се надъхваме много много, че мача може да тръгне в неизвестни посоки. Например Локо СФ да си кажем отрковенно нямаха късмет пред гола. Я за момент си представете че първото полувреме им тръгне на ЦСКА и ни дръннат 2 гола. Нататък не ми се мисли какво може да се случи.
Самият факт, че все пак има надежда да вземем мача, е показателен
До преди месец се чудехме с колко ще се пада от Монтана все пак...
Изненади стават винаги, но ако ЦСКА бие ще си е най-нормалното нещо на света.
Момчета стегнете се и аз уважавам Ботев , но нямата шанс срещу нас.
ТОВА Е ЧУВСТВОТО
КОЕТО В НАС ГОРИ
ТОВА Е ЛЮБОВТА
ТОВА НИ Е СТРАСТА
ОБИЧАМ ЦСКА
АРМЕЕЦ ЗАВИНАГИ
КОЕТО В НАС ГОРИ
ТОВА Е ЛЮБОВТА
ТОВА НИ Е СТРАСТА
ОБИЧАМ ЦСКА
АРМЕЕЦ ЗАВИНАГИ
- Fallen_Angel
- Контакти:
zaleza1 написа:Момчета стегнете се и аз уважавам Ботев , но нямата шанс срещу нас.
Шанс имаме срещу всеки. Това първо, второ: откъде на къде трябва да излизат обречени? Топка е, върти се, най-малкото заради това трябва да се замислите преди да пишете, че нямаме шанс...
Миналата година беше голяма драма на Армията, ако помниш. А аз съм убеден, че сегашните футболисти не отстъпват по нищо на онези от миналата година, дори в някои аспекти ги превъзхождат.
Fallen_Angel написа:zaleza1 написа:Момчета стегнете се и аз уважавам Ботев , но нямата шанс срещу нас.
Шанс имаме срещу всеки. Това първо, второ: откъде на къде трябва да излизат обречени? Топка е, върти се, най-малкото заради това трябва да се замислите преди да пишете, че нямаме шанс...
Миналата година беше голяма драма на Армията, ако помниш. А аз съм убеден, че сегашните футболисти не отстъпват по нищо на онези от миналата година, дори в някои аспекти ги превъзхождат.
Знаеш ли всъщност си прав за доброто на футбола е добре да стане дерби.Дано по-добрия отбор победи.Моето желание е този отбор да е ЦСКА,но топката е кръгла ще видим.
ТОВА Е ЧУВСТВОТО
КОЕТО В НАС ГОРИ
ТОВА Е ЛЮБОВТА
ТОВА НИ Е СТРАСТА
ОБИЧАМ ЦСКА
АРМЕЕЦ ЗАВИНАГИ
КОЕТО В НАС ГОРИ
ТОВА Е ЛЮБОВТА
ТОВА НИ Е СТРАСТА
ОБИЧАМ ЦСКА
АРМЕЕЦ ЗАВИНАГИ
aleks751226 написа:надеждата умира последна говедата се молят на БОТЕВ да бие ЦСКА няма как да стане ,уважавах много БОТЕВ но след като доидоха емигрантите не ви виждам .Твьрда победа за ЦСКА
Точно пък вие да ми говорите за емигранти е най-малкото смешно.Погледни колко чужденци имате в отбора си
What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this
"Coz the Best Things in Life Are FREE"
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this
"Coz the Best Things in Life Are FREE"