Мнениеот Графът » 21 юни 2015 22:47
как само говориш за "базичката"... все едно имаш 4-5 в джоба? не виждате ли, че положението е тежко навсякъде, кебапи, ди ем ес-и за да се крета, ама е не е важно, че наща колиба доизгаря, а че трябва да извадим и на слепия едното останало око. никога няма да ми е жал за вас, щото ви видях отвътре какво представлявате. януари 2001 чушката ме убеди да се преместя при него в набор 86, после лятото дойдоха висаджиите, иван маринов пое рилски спортист, а набор 86 пое пуякът петър пашев. взе да налага разни момчета с популярни фамилии и август 2001 ме отказа, като не ме пусна в контрола на игрището, на което тренираме всеки ден с гуменки, щото не съм имал футболни обувки с бутони и на тоя терен съм щял да се хлъзгам... а аз просто имах мазоли от такива и в момента не можех да обуя толкова твърди, нещо което много добре знаеше. после в друг отбор играх срещу сбирщината на пашев и ми направиха малка дупка, 3 см над капачката на дясното коляно в мач за първенство, за което нямаше и картон. аз защо съм бил на лаута ли? просто джоров в онези години си мислеше, че от неговите по-добри няма и никой не му трябва, нищо, че в първото първенство на нашия набор станаха шампиони, след загуба на марица от нашия отбор и мое дейно участие. когато търсиш развитие и си на 13-14-15 години не залагаш толкова силно на клубните цветове
България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!