Това е Ботев Пловдив !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

КироВарна
Контакти:

Re: Това е Ботев Пловдив !

Мнениеот КироВарна » 14 юли 2013 09:40

VelBujd написа:Левскар съм, но искрено се радвам за отбора на Ботев.Според мен постъпката да се привлече Стоилов в Левски е изключително малоумна и подла.Като цяло не му прави чест на Сираков подобно действие, според мен.Мъри е почтен човек и въпреки пристрастията си, бях сигурен, че няма да направи подобна простотия.Просто отбора на Левски трябва да започне от нулата, за да се изчистим от всичката утайка, както направиха от Ботев.Това трябва да го разберат всички в отбора и всички фенове.Докато сме алчни за безмислени купи, които не са плод на добра игра, никога няма да се оправим.

Ако повече хора в България имат такова мислене,футболът ни ще е на много по-високо ниво.И може пак по стадионите да виждаме по 50-60 холяди души,както е било някога....и надявам се пак ще бъде.

Потребителски аватар
ФЕНОМЕН
Контакти:

Мнениеот ФЕНОМЕН » 14 юли 2013 09:47

an4o_321 написа:Какво го хвалите тоя палячо Мъри само не мога да разбера? Бил направил много в Левски, това всеки го помни, а защо не е там вече - защото, после се оака и излезе през задната врата, така да се каже, това маи сте го позабравили, а?! Къде скита по чужбините вече не помня, (маи беше в "супер" шампионата на Кипър) тук по-запознатите могат да кажат, но се прибра бързо, бързо, без много фанфари. В националния - пълно осиране до ушите, докара България до нивото на Андора и Сан Марино! Пълна шушумига на прескоференциите, след всеки резил, но стискаше поста (и заплатката) до последно! Цялата футболна общественост се възмущаваше, а нашия така и не дава оставка - смотолеви някой бисер, като гърмян лалугер. Тоя ли ми 'фалите... Лайнар!
Не че нещо, но предишните двама треньори на Ботев, бяха с 10000 класи над него!

+1
Много харесвам и уважавам Ботев Пловдив най-вече заради великите му фенове( най-добрите в България)! Но... Мъри със 100% сигурност не е отказал на Сираков заради Ботев, а заради заплатата! Тоя човек го интересуват само парите ! Голям левскар, ама навремето отиде в ЦСКА, а не в Левски заради по-високата заплата! Та сега е същото - голям левскар, ама предпочете да остане в Ботев заради хубавите парички! Не че нещо лошо, но не го избивайте на идеализъм точно с Мъри!

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 14 юли 2013 10:10

ФЕНОМЕН написа:Много харесвам и уважавам Ботев Пловдив най-вече заради великите му фенове( най-добрите в България)! Но... Мъри със 100% сигурност не е отказал на Сираков заради Ботев, а заради заплатата! Тоя човек го интересуват само парите ! Голям левскар, ама навремето отиде в ЦСКА, а не в Левски заради по-високата заплата! Та сега е същото - голям левскар, ама предпочете да остане в Ботев заради хубавите парички! Не че нещо лошо, но не го избивайте на идеализъм точно с Мъри!

Колега, НСПП обеща в ефир, че ще направи вичко възможно да върне СС в "Л".
Защо си мислиш, че това "вичко възможно", не включва и по-добро заплащане?

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 14 юли 2013 10:22

ФЕНОМЕН написа:
Много харесвам и уважавам Ботев Пловдив най-вече заради великите му фенове( най-добрите в България)! Но... Мъри със 100% сигурност не е отказал на Сираков заради Ботев, а заради заплатата! Тоя човек го интересуват само парите ! Голям левскар, ама навремето отиде в ЦСКА, а не в Левски заради по-високата заплата! Та сега е същото - голям левскар, ама предпочете да остане в Ботев заради хубавите парички! Не че нещо лошо, но не го избивайте на идеализъм точно с Мъри!

Хах, няма идеализъм пич, ясно ни е на всички че Мъри ботевист няма да стане :lol: Но има и друго освен парите, при нас има свобода, каквата в Левски НИКОГА няма да има под ръководството на мустака. А фалиралия комарджия дето вие го идеализирате в момената дали се върна за да ви "спасява" или за трохите от трапезата на мустака ?
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 14 юли 2013 11:27

sokoban написа:ЕЙ ТОВА Е БОТЕВ ПЛОВДИВ!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=VsIsVZ4Vyog&feature=player_embedded#at=75[/youtube]

Фен съм на Берое, но като гледах този клип и настръхнах! Това е подкрепа, това е обстановка на футболен мач, така се подкрепя любимия отбор.
Моля, феновете на софийските "грандове", първо да си изметат собствените дворове и чак тогава да гледат в чуждите такива ;) .

СИНЯ_ИМПЕРИЯ

Мнениеот СИНЯ_ИМПЕРИЯ » 14 юли 2013 11:30

К'ъв отбор гради Кауна бе-отбора го изгради Феро, а Кауня дойде на готово.Въобще Ферарио Спасов е много добър треньор ,но и много голям карък.През 2004 година Феро събра и обигра един доста силен отбор на ЦСКА, но пак го изгониха на полусезона,макар че ЦСКА нямаше загуба и беше с равни точки с Левски на първото място (червените талибани му намериха кусур че не можал да бие Левски два мача).На негово място дойде едно сръбско менте,което обра плодовете на Ферарио,чак и в "генерал" го произведоха.Разбира се после "генералът" осра всичко,ама и до днес титлата им от 2005 година се води на неговата сметка...та същата работа и сега-Кауна бере плодовете на Феро,но рано или късно и той като "генерала" ще се оцапа като карпатски вълк и истината ще лъсне!

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 14 юли 2013 11:32

джони написа:
PFK_Levski написа:Абе това ботевистите наистина прекаляват понякога :) ! Хора спрете да се имате за най-великите , моля ви ..... не сте ... какво ми говорите за спадове , върхове и т.н. ..... Постоянно плюете отбора на Левски , феновете на Левски и прочие ... вземете се в ръце ! Не си мислете ,че съм против вас , симпатичен отбор сте , имате фенове , история , в момента сте в добра форма ( най-вече заради именно ЛЕВСКАРИТЕ в отбора ви ) не ме карайте да си променям положителните чувства към вас ..... постянно теми против Левски и теми , с които едва ли не се изкарвате Барселона или Реал Мадрид .... по-полека я карайте ! Мъри е левскар , на всички им е ясно това ! На мен ми беше ясно ,че няма да дойде .... започнал е да гради нещо и няма как да го остави по средата ..... но помнете ми думите - когато свърши с вас ( като му изтече договора или вие го изгоните ) ще се върне при Левски ! Спрете да се надъхвате , след 1 седмица да не запеете друга песен - да не почнете с "Мъри даде мача на говедата" и тем подобни простотии ....... айде оставям ви ,че незнам :shock:

eбаси наглеца,по всички сайтове "обективните" писачи пишат по цял ден за отбора на "народа",пускаш говедарик и пак за тях,пускаш спортните новини или пред банята и пак същите лайна-дупислав,мигача и аллахсандров,питаш ли ме мен и на всички други фенове до къде ни е дошло от вас ,с който и да играете всеки ви пляска и пак говорите,какво трябва да стане за да млъкнете веднъж завинаги

+1
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
ФЕНОМЕН
Контакти:

Мнениеот ФЕНОМЕН » 14 юли 2013 11:33

1912plovdiv написа:
ФЕНОМЕН написа:

Хах, няма идеализъм пич, ясно ни е на всички че Мъри ботевист няма да стане :lol: Но има и друго освен парите, при нас има свобода, каквата в Левски НИКОГА няма да има под ръководството на мустака. А фалиралия комарджия дето вие го идеализирате в момената дали се върна за да ви "спасява" или за трохите от трапезата на мустака ?

Не съм фен на Левски, за да ти отговоря за фалиралия комарджия! Но доколкото чувам, бизнеса му с хляб върви успешно, така че едва ли го е закъсал, но пък ако се облажи покрай строежа на стадиона и Газпром, трябва да е голям будала, за да не се пробва! Иначе за свободата съм съгласен, добър аргумент е, в малко клубове треньорите са свободни да взимат решенията сами! Но въпреки това Стоилов много се забави с коментарите за офертата, което си означава че е имало вариант да отиде в Левски.

Колега, НСПП обеща в ефир, че ще направи вичко възможно да върне СС в "Л".
Защо си мислиш, че това "вичко възможно", не включва и по-добро заплащане?

Защото СС не отиде в "Л"! Значи офертата не включва по-добро заплащане! Но , пак казвам, аргумента на 1912plovdiv е добър, може пък наистина да е предпочел по-спокойна обстановка. Макар че, доколкото ви познавам вас , феновете на Ботев, при липса на резултати или, не дай боже, лоши резултати, ще му стъжните живота здраво! Не знам. Просто като гледам кариерата на Мъри, и като играч, и като треньор, при него водещото винаги са били парите. Без да отричам факта, че се опитва да ги заработи, доколкото може , разбира се!

И успех в ЕКТ! Стискам ви палци! Както и на моя отбор Берое, разбира се!

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 14 юли 2013 12:00

"Много хора пренебрегват това, което Мъри и ръководството направиха. Отказа на Левски да дадат Мъри. Всъщност направиха много повече от това. Отказа да предадат Ботев. Отказа да предадат хилядите фенове, които застават зад отбора във всеки един момент. Отказа да предадат град Пловдив. Някой може и да не разберат какво е Ботев и какво е Пловдив, но за нас това е много повече от Левски,София и титлите за вас."

Ето тук спрях да чета и разбрах, че си поредното безмозъчно пернато. Всеки би казал, че любимият му отбор за него е религия. Това не ви прави по-специални. Чорбарите са тези, които се хвалят и живеят все още с мисълта за подарените им титли. Да, разликата между феновете на Левски и Ботев е една : Ние имаме много повече фенове, които обаче ходят един път в годината на мач, някои заради финансовите си възможности, някои само ако имаме шанс да станем шампиони други и те не знаят защо. Когато ги питаш от кой отбор си обаче веднага отговарят от Левски съм. Вие от друга страна сте сплотени. 10 000 лесно събирате. Това което искам да ти кажа е да не слагаш всички фенове под общ знаменател, защото ще сбъркаш жестоко. Няма как да не ви тежи, че имаме повече титли от вас, повече купи, повече фенове като бройка, та дори извън стадиона, в преките мачове повече победи, доста разгроми и е напълно разбираемо комплексите ви да избият. Само че така е било и така ще бъде. А когато и нашите фенове се върнат по стадионите, ще ви отнемат единственото нещо с което ви остана да се гордеете !!!!
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Discman
Контакти:

Мнениеот Discman » 14 юли 2013 12:18

Не всички отбори са имали "честта" да бъдат подкрепяни с всякакви средства от държава, медии, правителства и съдии. Ние такива титли и купи не искаме.

Върни се в “Ботев”