vhpvhp написа:... аз имам точно обратните - че италианското БФС въобще не го интересува... А ей тоя пасаж говори за форумно лаладжийствоЗащо ? Ако си интелигентен ще се сетиш защо...
http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=7&t=29485
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
vhpvhp написа:... аз имам точно обратните - че италианското БФС въобще не го интересува... А ей тоя пасаж говори за форумно лаладжийствоЗащо ? Ако си интелигентен ще се сетиш защо...
vhpvhp написа:Разговор по телефона на Отеца с някакъв служител по телефона не може да /ме/ успокои. Та само от дописката личи ,че половината време са се изяснявали кой за каво говори ... Няма гаранция от официален представител на италианската федерация. Няма официално изказване. Няма официално становище. Няма писмен документ . Пък и въпросният служител отрича да има специална "програма" за плащания . Но може да има и плащания без да има специална програма ...Имаме някакъв неофициален телефонен разговор на някакъв фен от България с някакъв служител , който дори не се знае дали е оторизиран да дава изявления по въпроса. Нямаме писмени платежни нареждания от Орнела за заплати на българи служители на ФК. Засега...С една дума - Мъгла.
Fallen_Angel написа:След поредица от интервюта, мнения и разследвания, екип на Спортно.инфо реши да провери как седи ситуацията с т.нар. "Заплати за безработни" в италианската футболна федерация.
След поредица от прехвърляния по телефона, Отец Румен Станев, говорещ свободно италиански, се свърза с необходимия човек. При разясняване на ситуацията италианеца бе толкова изненадан от вероятното съществуване на подобна програма, че се наложи да повторим два пъти за какво иде реч.
Още по темата
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта