Честита победа! Ботев Пд - Черноморец Бс 2:1 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- rump_shaker
- Контакти:
Re: "Ботев" изми лицето на пловдивския футбол
Viktor4o_Rs написа:Mисля, че цяла футболна България иска да се паднат Ботев с Локо (Пд), дано утре това стане
По добре с Левски те са нашия дразнител.
Ето я нашата купа-http://hellp.net/wp-content/uploads/2012/12/Cvetan_Vasilev_s_Botev.jpg
Няма такъв мач да надиграеш Черноморец един от най-добрите в А-група си е геройство!!Правилно са казали по-старите хора нашата публика може да вдигне и "мъртвец" !!Благодаря на момчетата който ми направиха най-големия подарък за рождения ми ден-Напред КАНАРИ!!
- track.and.field
- Контакти:
Re: За купата - на 3 декември с Черноморец Бургас
Браво на Ботев, заслужена победа. Бяха по-стойностния отбор на терена през повечето време, дори и с човек по-малко умело се защитаваха, пресираха съперника и не оставяха свободни пространства в защита, за нападателите на Черноморец. Ако не бяха пропуските, Черноморец можеше да си замине с повече от 2 гола.
Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни
- Пловдивчанин
- Контакти:
drakon написа:Няма такъв мач да надиграеш Черноморец един от най-добрите в А-група си е геройство!!Правилно са казали по-старите хора нашата публика може да вдигне и "мъртвец" !!Благодаря на момчетата който ми направиха най-големия подарък за рождения ми ден-Напред КАНАРИ!!
Честит рожден ден

ЕДНА ЛЮБОВ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!
- bekono
- Контакти:
Първо да честитя на феновете на Ботев. Браво и на отбора и на треньора! Този тим определено има място в "А" група и дано се завърне още следващата година. А феновете, мисля че няма нужда от подробен коментар - колоритни както винаги.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

Re: За купата - на 3 декември с Черноморец Бургас
Поздравления за успеха имахте по-голямо желание за победа и я постигнахте.Бързо завръщане в А група където ви е мястото!Радуканов почна да ви променя в добра посока.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Avanti_Ragazzi написа:
Ма нали знаеш, че ако Левски или ЦСКА се паднат заедно, без значение кой ще е домакин, мача ще е на националният а не на клубните стадиони а?
За съжаление да... даже са го включили в наредбите на БФС, че конкретно този мач се играел задължително на В.Левски...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Пловдивчанин написа:drakon написа:Няма такъв мач да надиграеш Черноморец един от най-добрите в А-група си е геройство!!Правилно са казали по-старите хора нашата публика може да вдигне и "мъртвец" !!Благодаря на момчетата който ми направиха най-големия подарък за рождения ми ден-Напред КАНАРИ!!
Честит рожден ден
Благодаря съперничеството трябва да е благородно!!
drakon написа:Няма такъв мач да надиграеш Черноморец един от най-добрите в А-група си е геройство!!Правилно са казали по-старите хора нашата публика може да вдигне и "мъртвец" !!Благодаря на момчетата който ми направиха най-големия подарък за рождения ми ден-Напред КАНАРИ!!
Честито и от мен,да си жив и здрав