stn написа:Не разбрахте ли, че си правят ташкент с вас?
Ташкент е столицата на Узбекистан. Тошко там няма да ходи, спокойно!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
stn написа:Не разбрахте ли, че си правят ташкент с вас?
Raoul_Duke написа:Сега очаквам и някой черно-бял помак да се включи с крилата фраза от сорта на: "Ние се борим с илюминатите, вие продавате на Тотнъм"![]()
![]()
Обсъдени са няколко варианта за трансфера на Тодор Неделев в Тотнъм. На срещата между Александър Александров и Франко Балдини в Лондон първоначално
са били предложени 3.5 млн. паунда, но в крайна сметка Кривия е докарал цената до 5 милиона от английската валута. Най-вероятно парите ще пристигнат в Ботев на 2 транша до края на тази календарна година. В момента се проверява ситуацията около издаването на работна виза на Неделев за Острова. Възможно е крилото да бъден преотстъпен на друг клуб, или да остане да играе в Ботев и да се присъедини към шпорите през зимата. Вероятно по тази схема в касата на пловдивчани ще влязат 2 милиона паунда, за да се капарира футболиста, а останалите 3 милиона ще бъдат платени на няколко транша.
slash1912 написа:Обсъдени са няколко варианта за трансфера на Тодор Неделев в Тотнъм. На срещата между Александър Александров и Франко Балдини в Лондон първоначално
са били предложени 3.5 млн. паунда, но в крайна сметка Кривия е докарал цената до 5 милиона от английската валута. Най-вероятно парите ще пристигнат в Ботев на 2 транша до края на тази календарна година. В момента се проверява ситуацията около издаването на работна виза на Неделев за Острова. Възможно е крилото да бъден преотстъпен на друг клуб, или да остане да играе в Ботев и да се присъедини към шпорите през зимата. Вероятно по тази схема в касата на пловдивчани ще влязат 2 милиона паунда, за да се капарира футболиста, а останалите 3 милиона ще бъдат платени на няколко транша.
[offtopic]http://plovdivderby.com/index.php?option=com_content&view=article&id=6875:-2-&catid=19:2012-08-13-19-55-35&Itemid=72[/offtopic]
El Grande Capitan написа:Работата все още е висяща, но ми е интересно ако наистина трансфера стане факт (дай Боже), ние кво правим?
Според мен можем за известно време дори без да купуваме нов играч-просто слагаме Вандер на мястото на Тошко, Ромарио отляво и в центъра Мариян и Анисе играят зад Вуйчо....види ми се че и без Тошко ше късаме шорти.....
Pupper_ написа:Според мен Тошко, най-вероятно, ще остане в Ботев до НГ
boabbb написа:Малее, Кривия и той великия меринджей ги е накарал да УДВОЯТ офертата. Вие болни ли сте? Т'ва да е не Бейл. Симпатизирам му на момчето ( основно заради головете срещу оня отбор), обаче вие взехте да прекалявате с глупостите. Дано отиде в Тотнъм, ако ще и за 2 лева да е, но ме съмнява - прекалено много играчи взеха и не ми се иска да го пратят в Суиндън, например.
Червени Воини написа:boabbb написа:Малее, Кривия и той великия меринджей ги е накарал да УДВОЯТ офертата. Вие болни ли сте? Т'ва да е не Бейл. Симпатизирам му на момчето ( основно заради головете срещу оня отбор), обаче вие взехте да прекалявате с глупостите. Дано отиде в Тотнъм, ако ще и за 2 лева да е, но ме съмнява - прекалено много играчи взеха и не ми се иска да го пратят в Суиндън, например.
Защо да не са 5млн. паунда???
Във вишата лига се дават къде по-луди пари за по-слаби футболисти, като Андерсон,Тошич,Анди Керъл,Чарли Адам и т.н. примери много!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта