Ботев Пловдив разгроми с 4:0 отбора на Асеновец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Re: Първи кръг - Ботев - Асеновец, на Колежа

Мнениеот Yellow major » 18 авг 2010 19:34

sorcererals написа:
Yellow major написа:И само едно изречение още, никой не настройвам.Искам Ботев да е лидер където и да играе и да не се примиряваме със слабостите в организацията на клуба и резултатите. Аз съм максималист и изисквам както най-доброто от себе си, така и от тези които вземат два пъти повече пари от мен и работят за любимия ми отбор.
Казах вчера ,че трябва да се даде кредит на доверие на Бакалов ,но не безкраен а да зависи от резултатите.

Предлагам да изкараш тапия за треньор, да поискаш да поемеш отбора, само след първия мач, някой подобен на теб като те емне, да не се откажеш.
Майоре, не си глупав, само не ми е ясно откъде у тебе тая злоба срещу Бакалов? Взехме си мача, макар и трудно, и пак недоволни. Някой от вас, ако си мисли, че ще минем на парад през групата, много се лъже. Повечето отбори ще ни скачат, защото не се знае кога пак ще имат шанса да играят срещу Ботев. За тях е въпрос на чест да се раздадат срещу нас, а ако ни бият, ще е безкраен празник. Оставете ръководството да работи, нека да имат поне стартово спокойствие. Не ме интересува дали ще бием с бразилска техника или грозно с едно на мъка, важни са трите точки за самочувствието на момчетата. И нашата подкрепа!!! Даваш ли си сметка, че 90% от тези момчета, никога не са играли пред такава публика, всъщност изобщо пред публика? Отговорността да носиш фанелката на Ботев, да биеш на всяка цена в първия си мач, за да стартираш добре и после да си спокоен, да няма напрежение, всичко това им се отрази. Предвид и никаквия им опит(с малки изключения) във футбола изобщо, резултата е нормален. Не забравяй и малшанса на 5-те греди. В този мач имахме два варианта, да смачкаме Асеновец или да се мъчим, както се получи. Да се надяваме, че следващия мач ситуацията ще е различна.

Не съм рекъл не съм взел китап. Играл съм футбол с Г. Георгиев и Румен Байрев бащата на двамата братя. Стоичков съм го пляскал по врата едно време. Това беше off topic. Не мразя Бакалов и казах,че трябва да му се даде кредит но не перманентен. Като не става да си остане само председател на УС. Ще гледаме мача в събота и дано да е по различно , макар че Карлово по моя информация е доста по слаб от Асеновец. Първото ни гостуване на село ще е важен. След това пак ще правим разбори.

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Re: Първи кръг - Ботев - Асеновец, на Колежа

Мнениеот Abbiati » 18 авг 2010 20:59

ами да, прави си разбори...прави и физзарядка ако искаш!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Тодор Крахтов
Контакти:

Ботев Пловдив разгроми с 4:0 отбора на Асеновец

Мнениеот Тодор Крахтов » 18 фев 2011 11:42

Първи мач другата седмица.Очаквам победа с 3-4 гола разлика 4000 хилядна инвазия в Асеновград.Миналата година мача с тях беше труден,но за нас това беше първия мач в новата история и момчетата бяха пренавити.2 гола на Курдов 1 на Георги Стефанов и 1 на Ридван.
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM
1912 SINCE 1912

Потребителски аватар
plovdivchanina
Контакти:

Re: Асеновец-Ботев 27.02.2011

Мнениеот plovdivchanina » 18 фев 2011 12:14

Все си мисля, че ще стане като първия мач и ще бием на мъка надявам се да не съм прав. Ако играем по крилата няма да имаме проблеми, но ако играем като мачовете с Брестник и Любимец само в центъра ще бием много трудно. Всяко начало е трудно и най-важното е да почнем с победа. Лошото е, че може да сме без Ангел Рахов, а това хич не е добре надявам се да се възстанови до другата неделя. Манчев също е под въпрос, но мисля, че ще се оправи до мача.
Изображение

Потребителски аватар
options_1912
Контакти:

Мнениеот options_1912 » 18 фев 2011 12:21

Там съм! Ай канари и се надяваме да бием с 2-3 гола :) САМО БОТЕВ!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Мнениеот daimio » 18 фев 2011 12:47

Да идва по бързо само че изтрещяхме вече :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Тодор Крахтов
Контакти:

Мнениеот Тодор Крахтов » 18 фев 2011 12:56

daimio написа:Да идва по бързо само че изтрещяхме вече :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Напълно съгласен.Тази 3 месечна зимна пауза е най-тъпото нещо в българския футбол.Много неща са сгрешени ама лятната пауза да е по къса от зимната никъде го няма това.
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM
1912 SINCE 1912

kanar02
Контакти:

Мнениеот kanar02 » 18 фев 2011 14:52

Много ми е интересно как ще го организират този мач в Асеновград като стадиончето има 4 сектора само от едната страна :roll:

don
Контакти:

Мнениеот don » 18 фев 2011 14:59

Знаеме също, че Асеновец имат много луда агитка, тоя мач ще е доста интересен на трибуните :lol:

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 18 фев 2011 17:49

Асеновград има луда агитка... ама в тоя мач няма шанс да се покаже, колко луда е ;)
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Върни се в “Ботев”