Снощи турбо хулиганите причакват хлапета на Авксентий Велешки, за тяхно съжаление обаче, попаднаха на Хора и си плюха зъбите

Честита А-група на всички жълто-черни сърца!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
el-ninho написа:Уникална публика.
Вчера седях в сектор А и не знам дали ,защото феновете на Ботев бяха точно срещу мен,но ми се струваше,че викат по-силно от колкото феновете на ЦСКА-Литекс (около 13 000 човека май имаше на стадиона).
Честито на отбора,върнахте се там,където ви е мястото!
Yellow blood написа:el-ninho написа:Уникална публика.
Вчера седях в сектор А и не знам дали ,защото феновете на Ботев бяха точно срещу мен,но ми се струваше,че викат по-силно от колкото феновете на ЦСКА-Литекс (около 13 000 човека май имаше на стадиона).
Честито на отбора,върнахте се там,където ви е мястото!
Благодаря за споделената емоция.Честно да си кажа и на мен вчера ми се искаше да мога за минутка да се пренеса на централната трибуна, за да се насладя на това жълто-черно море отстрани, но няма по-голяма емоция от това да си във вихъра му, да пееш и полудяваш заедно с хилядите около теб. Пеенето можеше да е и още по-добре, но трудно се постига синхрон, когато публиката е разположена на такава дължина. Да сме живи и здрави, да стане наистина проектът за новия стадион с козирка, не ми се мисли как ще "звучим" на Колежа.
Blue1914 написа:Честито, майни! Върнахте се там, където ви е мястото!Нямам търпение догодина да се надвикваме с вас по стадионите!
![]()
Добро посещение, само че... моите уважения, ама при 4 запълнени от 18 блока на 16 000 стадион 8000 няма как да сте били
Blue1914 написа:Честито, майни! Върнахте се там, където ви е мястото!Нямам търпение догодина да се надвикваме с вас по стадионите!
![]()
Добро посещение, само че... моите уважения, ама при 4 запълнени от 18 блока на 16 000 стадион 8000 няма как да сте били
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта