защо железничарите искат да са Спортклуб, само не мога да проумея егати ...
Ти остави кой е железничар и кой не е, ами кажи отиде ли при Палахмана да му покажеш снимката и изрезката от вестника да си спомни, че е играл и за "Славия" Пловдив?!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
защо железничарите искат да са Спортклуб, само не мога да проумея егати ...

plovdivram написа:terro, ти обаче май наистина не четеш пич!!!И как да говорим за сериозна дискусия, като ти дори не четеш какво ти се пише бе майна?!!!
ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ...
ще кажа, че не сме НИЕ тези, които го твърдят това!!! :lol: Дано този път го прочетеш
....
И другото, което явно също сиу пропуснал... Отбора на днешният Ботев Пловдив в историята си има не по-малко обединениясъс спортни клубове, колкото и този на днешният Локомотив Пловдив, Спартк Пловдив или Марица.... По смисъла на това все едно да те попитам вие защо не сте избрали "Борислав", "Шипка", "Стефан Кираджиев", Пловдивски гарнизон и ред, ред други...
Ако отидеш в лудницата, там има много психично-болни, които твърдят, че са Наполеон и т.н. и добреу че не сте се захванали да доказвате, че Наполеон е все още жив

plovdivram написа:Ти остави кой е железничар и кой не е, ами кажи отиде ли при Палахмана да му покажеш снимката и изрезката от вестника да си спомни, че е играл и за "Славия" Пловдив?!
Един последен въпрос и спирам - вече май и на железничари се обиждате......... та въпроса ми е - защо на емблемата, която си върнахте под голямото Л има железничарски вензъл?
Благодаря предварително за отговора!

plovdivram написа:Един последен въпрос и спирам - вече май и на железничари се обиждате......... та въпроса ми е - защо на емблемата, която си върнахте под голямото Л има железничарски вензъл?
Благодаря предварително за отговора!
Благодаря за въпроса...Емблемата ни е създадена от Христо Николов- дългогодишен член и привърженик на клуба... Та същият този човек е създател както на тази емблема така е и човек, който е направил онази на Спортклуб, а след това и варианта на Славия Пд.... В оригиналният й вариант този вензел го няма... Включен е към нея в края на 70-те!!!
Дано да съм бил достатъчно изчерпателен, но ако се интересуваш от емблемата ни мога още да ти разкажа!!!
И аз имам въпрос (много реклама ви правим ей ). Защо през 1957 искат да ви върнат името Славия, а не Спортклуб?!

Ти ме застреля ве, човек. Не ми бягай по тъча и без това никой не те гони.
Не те питам защо клуба не се казва Спортклуб, а защо са искали да се казва Славия?!
Защо ти не си си сложил на снимката в подписа едно голямо Славия с емблемката?!

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта