03.03.12 Ботев Пловдив - Нефтохимик 1:1 (FT), 15:30 ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

mazut
Контакти:

Re: 03.03.12 Ботев Пловдив - Нефтохимик, 15:30 ч.

Мнениеот mazut » 04 мар 2012 21:22

Благодарско :) Благодарим също и за добрата оценка,смятам,че добре направихте разликата между феновете на отборите от град Бургас само в растояние от 3 месеца ;-)

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 04 мар 2012 21:58

Много ме е яд за изтърваните точки. Реално погледнато ги смачкахме Нафтата ама уви. При техният гол топката нещастно отскочи в оная кална бабуна иначе това дори и за удар не минаваше. Изненадах се от това как играха нафтата. Вратаря им само чистеше напред към ония дългун и за 90 минути нищо не направиха. Много ме е яд че изтървахме много положения. Много е лошо защото изпуснатите точки вече си оказват влияние. Макар че да си призная харесаха ми някои играчи. Данчо Христов според мен изкърти в тоя мач. Беше навсякаде. Тичаше от началото до края и беше най-полезният ни играч. Петьо също ми хареса много. Ако някой каже че пак не може да играе футбол значи продължава да гледа с презумпция мачовете!

И ми писна от МАЛОУМНИ фенове по стадиона. Имаше група от 15-20 псевдо фенове които през цялото време не спряха да обиждат вратаря ни. Това вече граничи с олигофрения. 90 минути му викаха и го обиждаха. Добре че второто полувреме беше от другата страна та не ги чуваше.

Аз през 20 години дето съм на тоя стадион не съм си позволил безпричинно да псувам игарч... Не съм чул от ботевистите които са на тоя стадион от 40-50 години да псуват наш играч.... А тея всички дето по цял мач идват да псуват по нашите играчи мога да им кажа да ми ГО ЛАПАТ
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 04 мар 2012 22:47

rump_shaker написа:Много ме е яд за изтърваните точки. Реално погледнато ги смачкахме Нафтата ама уви. При техният гол топката нещастно отскочи в оная кална бабуна иначе това дори и за удар не минаваше. Изненадах се от това как играха нафтата. Вратаря им само чистеше напред към ония дългун и за 90 минути нищо не направиха. Много ме е яд че изтървахме много положения. Много е лошо защото изпуснатите точки вече си оказват влияние. Макар че да си призная харесаха ми някои играчи. Данчо Христов според мен изкърти в тоя мач. Беше навсякаде. Тичаше от началото до края и беше най-полезният ни играч. Петьо също ми хареса много. Ако някой каже че пак не може да играе футбол значи продължава да гледа с презумпция мачовете!

И ми писна от МАЛОУМНИ фенове по стадиона. Имаше група от 15-20 псевдо фенове които през цялото време не спряха да обиждат вратаря ни. Това вече граничи с олигофрения. 90 минути му викаха и го обиждаха. Добре че второто полувреме беше от другата страна та не ги чуваше.

Аз през 20 години дето съм на тоя стадион не съм си позволил безпричинно да псувам игарч... Не съм чул от ботевистите които са на тоя стадион от 40-50 години да псуват наш играч.... А тея всички дето по цял мач идват да псуват по нашите играчи мога да им кажа да ми ГО ЛАПАТ

Ами да ама до мен имаше един дето не спря да псува по Радуканов. Отбора се нуждае повече от всякога от подкрепа, а който идва на стадиона да плюе по-добре да си стой вкъщи това е недопустимо има всякакви мачове и не може винаги да бием с 5:0. Това за мен не са истински фенове трябва отборът да се подкрепя и при добри и при лоши моменти.

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 05 мар 2012 08:11

И още едно допълнение към "феновете"де то псуват Радукана,ако изгоним Радукана,новият треньор ще е Овчата глава.Така ,че си помислете следващият път когато викате оставка.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 05 мар 2012 09:27

Ни на всеки 2 мача гониим, махаме, уволняваме...... После що не се получават нещата. Няма как. Ако някой иска да махне Радукана нека се замисли, кой отбор в света е спечелил нещо в сезон когато са му сменени 2 треньора да не говорим за 3!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Yellow blood
Контакти:

Мнениеот Yellow blood » 05 мар 2012 10:07

rump_shaker написа:Ни на всеки 2 мача гониим, махаме, уволняваме...... После що не се получават нещата. Няма как. Ако някой иска да махне Радукана нека се замисли, кой отбор в света е спечелил нещо в сезон когато са му сменени 2 треньора да не говорим за 3!

Изобщо не искам да повярвам на подобни слухове. Мисля, че ги насаждат разни близки на освободени играчи и услужливи медии, търсещи негативни сензации. Ще е супер глупаво, ако се направи. Не искам да повярвам, че ръководството ни е толкова недалновидно, че след един равен мач, с много късмет за Нафтата, ще тръгне пак да сменя треньора. Треньор, който до събота възхвалявахме и се кефихме, че е при нас. И който е в Ботев от има няма половин година само. Виждаме как се работи в западните клубове към чиито модели уж се стремим и по колко дълго време се дава шанс на треньорите дори и при недобри резултати, а ние действаме импулсивно и първосигнално и само задълбочаваме проблемите. Надявам се Радуканов да затвори устите на изпълзелите змии с една победа над Лудогорец за Купата, но дори и това да не стане, аз искам точно той да е треньорът на Ботев за още много дълго време напред.
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
publicimage
Контакти:

Мнениеот publicimage » 05 мар 2012 10:22

Няма защо да се вързваме на дежурните лаладжии на стадиона. Има хора, които си представят, че са оратори в Хайдпарк стъпвайки на трибуните. Ей го и оня ден - от 3та минута, субекта със силно обременен от диалект говор започна да нарежда тоя к'во правил, оня как отигравал, "ай играйте малко"... ами д€а ма'а му, дават Ливърпул - Арсенал по телевизията, стой си вкъщи.

В този мач просто имахме малшанс с отскачането на топката при гола на Нафтата. Отделно на този терен нито по зема да играеш, нито може едно центриране да направиш като хората заради вятъра. Естествено това не е сериозно оправдание за загубените 2 точки, но не виждам смисъл от изкуствено създаване на напрежение около отбора

Потребителски аватар
chepishev73
Контакти:

Мнениеот chepishev73 » 05 мар 2012 10:32

Само не ми се мисли, ако със същата игра от наша и от страна на "Нефтохимик" , бяхме загубили мача. Какво щяха да пишат "феновете"? Или пък (пак повтарям) със същата игра резултата беше 3:1 за "Ботев". Ако паднем с тази игра - Ууууууууууууууу, некадърнициииии, слаба селекция, Радуканов вън.......... Ако бием - Канари - Юнаци, Ай канарииииииииии.......... А играта ни и в трите случая (визирам и равния, който се получи) е една и съща. Странно е това племе, наречено ФЕНОВЕ :) Аз лично харесах как играха момчетата ( с малки изключения като отигравания). Хареса ми и, че Нафтата изиграха много правилно тактически мача ( да не загубят, а можеше и да победят). Яд ме е, че не победихме, но това не пречи следващия мач пак да псувам съдията (с право) и да ПОДКРЕПЯМ ЛЮБИМИЯ "БОТЕВ"

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 05 мар 2012 11:53

Bartolomej написа:и все пак БотевЪ е малко над зоната на изпадащите :)

Даааа,и на четвъртфинал за купата на България!

Проспано първо полувреме,но нямаше и как да е иначе с човек по-малко(Телкийски така и не успя да влезе в мача).Малшанс при открилите се възможности за гол.Борбата ще продължи до последния кръг.Изстраданите победи са най-сладки.Дано спечелим промоцията-вярната публика на "Ботев" го заслужава!
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 05 мар 2012 12:06

chepishev73 написа:Само не ми се мисли, ако със същата игра от наша и от страна на "Нефтохимик" , бяхме загубили мача. Какво щяха да пишат "феновете"? Или пък (пак повтарям) със същата игра резултата беше 3:1 за "Ботев". Ако паднем с тази игра - Ууууууууууууууу, некадърнициииии, слаба селекция, Радуканов вън.......... Ако бием - Канари - Юнаци, Ай канарииииииииии.......... А играта ни и в трите случая (визирам и равния, който се получи) е една и съща. Странно е това племе, наречено ФЕНОВЕ :) Аз лично харесах как играха момчетата ( с малки изключения като отигравания). Хареса ми и, че Нафтата изиграха много правилно тактически мача ( да не загубят, а можеше и да победят). Яд ме е, че не победихме, но това не пречи следващия мач пак да псувам съдията (с право) и да ПОДКРЕПЯМ ЛЮБИМИЯ "БОТЕВ"

Напълно съм съгласен е мнението ти! Много ме е яд за изпуснатите точки, обаче ще подкрепям отбора...за разлика от чичото на една вечна резерва в отбора, който се пенявеше пред стадиона с мъдри мисли за състава! В крайна сметка, абсолютно нищо не е приключило! Подкрепяйте играчите!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Върни се в “Ботев”