Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
e_cvetcov написа:много ми е интересно днес вече какво представлява......нямам търпение да видя този прекрасен килим как ще изглежда......ако някой има път покрай Колежа да снима и качва.....сега въщност е емоционалната част.
rump_shaker написа:На една друга снимка ясно се виждат кафявите петна! Не съм специалист и някой да ме светне от какво се получават тези петна. Предполагам че са седяли на ролки и е поизсъхнала или какво?
Код: Избери всички
http://plovdivnews.net/index.php?option=com_content&view=article&id=21484:21484&catid=88:botev&Itemid=123
400 нови седалки с облегалки бяха доставени днес на "Колежа", видя репортер на PlovdivNews.net. Те ще бъдат монтирани в сектор "А" на стадиона. Освен това се очакват и 150 луксозни кожени седалки във ВИП ложата. Това са част от условията на лицензионната комисия на БФС, които Ботев трябва да изпълни, за да получи лиценз да играе домакинските си мачове на собствения стадион.Освен това ще бъде направен и нов тунел, както и козметичен ремонт на съблекалните.
Във ВИП ложата ще има 160 кожени седалки закупени са и са на стадиона а на централната трибуна ще сложат 400 седалки от ляво и от дясно.CHE написа:На централната трибуна където ще се поставят нови седалки отдясно е гол бетон там директно върху него ще се слагат , а отляво се виждат пеики там как ще се поставят.И във Вип ложата под козирката няма ли да сложат кожени седалки като тези на Лудогорец или по евтин вариант като на Локо пд.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта