Димитровград-Ботев 0:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bucky_barabata
Контакти:

Re: Димитровград-Ботев 0:1

Мнениеот bucky_barabata » 06 сеп 2010 15:58

Show Must Go On написа:Добре отбора играл слабо : - да верно!
Всички ли си мислехме ,че ще си бием ей така на майтап: - май да!
Е явно има доста върху какво да се работи в отбора, но на никой ли не му прави впечатление примерно:
89` минута съдиите ( двамата) дават засада на Площаков, която засада е покрита от играч на Димитровград поне с 7-8 метра.

То тва даже не беше и засада. Страниния сигнализира за паднал човек, който не беше паднал, а вече се беше оправил и си теглеше точно за да не покрие засадата. Главният поне 3 минути се чудеше как да поднови играта и накрая свири края на мача. Цирка голям. :lol:

Потребителски аватар
BALAMA
Контакти:

Мнениеот BALAMA » 06 сеп 2010 16:14

nikulas написа:лошото е ,че ние водим програмата на нафтата,т.е с който играем ние след 2 кръга играят те с него.и при това положение схемата при която нафтата плащат да ни скачат отборите,а след това свалят гащи срещу тях идеално им се връзва.

Виж какво братче ние НЕтрябва да гледаме нафтата,ние трябва да изчистим нашия си двор-и като отбор и като публика.А за схемата ще се намерят отбори да скочат и на тях(розите бяха близо) Лошото е бомбите,нахлуване,бутилки........Викате вчера слаб мач.Да ама момчетата се раздадоха колкото им позволяват силите ама ние пак си показахме рогата.Дал грешна засада,тагава шяло да стане страшно по терена-вярно така е но защо се допуска това,та ние имаме работа с пловдивското БФС,ами ако беше София тогава засадите щяха да са 5.
ИСКА много работа с публиката, сега е още еуфория но после...........
"Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек в пълния смисъл на думата"

в. "Знаме" бр. 23, 27 юли 1875 г. Христо Ботев

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 06 сеп 2010 16:29

Крайно време е отговорността да стана лична, а не както досега - колективна. Който носи наказания за клуба трябва да ги плаща от собствения си джоб. Ако няма 18 години, да плащат родителите му. Като "изгорят" 1-2, другите ще кротнат. При загуба на домакинство фактурата може да се окаже 10-на и повече бона, без да броим спънките които се поставят към заемането на полагащото ни се първо място!
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 06 сеп 2010 16:30

И в крайна сметка се съгласявате, че отбора трябва да излиза и да мачка от първата минута и то с офанзивна тактика?
А не Бакалов пак да ми говори, "днес отново проспахме първото полувреме". Два гола първото полувреме и мачовете ще се доиграват после.

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 06 сеп 2010 16:43

Явно е, че трудните мачове ги взема ... публиката. Така ще бъде целия есенен полу-сезон, докато 11-те играещи на терена в жълточерни фланелки станат отбор, защото в момента само наподобяват. Повечето от тях имат доста футболни качества, но в момента строим къща на гола поляна и то едновременно издигаме стени и копаем основи!

Така че приятели, на всеки мач мощна подкрепа от трибуните, за да не бутне някой по-силен порив на футболния вятър засега неустойчивата ни постройката. Всяка следваща победа ни прави по-силни.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 06 сеп 2010 19:11

pas написа:
Hacko1912 написа:pas

без да съм сигурен си мисля че ultra1912 имаше предвид че нафтата са давали пари на Димитровград да бие Ботев. Няма как да са давали пари на Карлово (редовно де, иначе има), в директен мач.

Моята информация е, че всички до момента играят срещу нас на 100%. Пари на Димитровград не вярвам да са давани, защото едва ли има смисъл. Аз дори се учудвам, че толкова са ви затруднили, защото миналата година бяха доста слаб отбор.

И последното нещо, което ми се иска е да се влиза в някакви безумни спорове. Всеки си подкрепя отбора, а накрая каквото стане. Нито ще дойде края на света, нито ще се откажем.

Колкото до публиката - сега сте на крилете на вдъхновението. Браво и дано задържите това усещане! Но като човек, който ходи десетилетия на мачове знам, че у нас нещата се люшкат от единия до другия полюс. Ние сме били и 30 хил. на домакински мач, били сме и 300, вие също, според моментната ситуация.

Pas, пиши ми на лично ако искаш да ти обясня малко. Ще ти кажа точно от кой и колко са дадени!!!! И КОГА и как са обещани ;) Няма кво да пишем тука. Но твърдо мога да ти кажа че пари за победа или равен бяха обещани. Както един от нашите ръководители каза, какво като са им дали, те немогат да се надскочат до толкоз че да бият Ботев. Както и се случи.

Радвай се на победата над Левски карлово и стига си писал глупсоти по форумите. Изкарваш едва ли не че най-голямата конспирация се прави срещу Нафтата този сезон. А и вашите ръководители се правят на дръж ми шапката. Кой си беше там вика - "терена на Левски е чуедесе, незнам защо неможаха да приемат Ботев.." - та той идиот ли ми кажи. На 1000 места и 1000 пати се обясни че, Карлово немогат да осигурят охрана и организират мач при очакващи се 2 000 човека гостуваща агитка!

Изглеждате смешни с тези ви декларации и безпочвени оплаквания. Ревете като девици за неща които нито са се случвали нито се случват, камо ли са тенденциозни!!! Ако бяхте толкоз добри колкото се изкарвате сега нямаше да оревавате света. Може да вземеш пример от нас. Нито се оплакваме, нито нищо защпото сме уверени в нашият си отбор и това което правим е да си го подкрепяме!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 06 сеп 2010 19:52

rump_shaker написа:Pas, пиши ми на лично ако искаш да ти обясня малко. Ще ти кажа точно от кой и колко са дадени!!!! И КОГА и как са обещани ;) Няма кво да пишем тука. Но твърдо мога да ти кажа че пари за победа или равен бяха обещани. Както един от нашите ръководители каза, какво като са им дали, те немогат да се надскочат до толкоз че да бият Ботев. Както и се случи.

Радвай се на победата над Левски карлово и стига си писал глупсоти по форумите. Изкарваш едва ли не че най-голямата конспирация се прави срещу Нафтата този сезон. А и вашите ръководители се правят на дръж ми шапката. Кой си беше там вика - "терена на Левски е чуедесе, незнам защо неможаха да приемат Ботев.." - та той идиот ли ми кажи. На 1000 места и 1000 пати се обясни че, Карлово немогат да осигурят охрана и организират мач при очакващи се 2 000 човека гостуваща агитка!

Изглеждате смешни с тези ви декларации и безпочвени оплаквания. Ревете като девици за неща които нито са се случвали нито се случват, камо ли са тенденциозни!!! Ако бяхте толкоз добри колкото се изкарвате сега нямаше да оревавате света. Може да вземеш пример от нас. Нито се оплакваме, нито нищо защпото сме уверени в нашият си отбор и това което правим е да си го подкрепяме!

Нямам спомен да съм писал нещо, че има конспирация! Не ни хареса отлагането на мачове и местенето на домакинства, но това вече го коментирахме и го забравихме. Напротив, тук доста от вашите хора говорят за организация, за обещаване на пари, за стимули и всякакви задкулисни действия ви се привиждат, а от наша страна тези въпроси въобще не се повдигат в момента. Даже леко недоумяваме.

А ако тръгнем да търсим конспирация ние трябва да сме далеч по-активни - Нали е ясно и на децата, че договорката ви за домакинство с Карлово включва и натягане срещу нас? Няма илюзии по този въпрос. Просто не става вие да им дадете едни пари за домакинството без това да ги задължава да ни се опънат, доколкото могат. Само че, никой от нас нищо не е казал по въпроса - отидохме, бихме ги с 5:0 и се прибрахме, без да търсим оправдания и без да се оплакваме.

Аз, също така, ти гарантирам, защото го знам от човек от нашето ръководство, че Розова долина са ни скочили на 100% и даже са се заканвали дълго преди мача как ще ни откажат от борбата, като ще улеснят вас. Да си чул да търсим някакви конспирации? Никой нищо не е казал от нас, вие сте тръгнали на някакъв лов на вещици. Точно пък Димитровград, дето всеки ги бие, на мен ми беше ясно, че няма да ви вземат точки. Даже ме учудихте сериозно с тия мъки. Май при вас не са много наред нещата, щом побеждавате с толкова усилия.

Тепърва ще ви се хвърлят всички. На нас също. Какво им остава на малките отбори, къде да се заговори за тях иначе? Ще бъде жалко, ако търсим навсякъде странични фактори. Да не говорим, че вие сте доста по-облагодетелствани с наличието на много съперници в радиус от 40 км. около Пловдив (и Марица също) и това са ви естествените партньори, докато на нас само Созопол ни е по-наблизо, всичко друго е на над 100 км.

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 06 сеп 2010 20:00

И на мен не ми хареса, че ви отложиха мача от първия кръг, че да можете да си починете повече преди първия кръг и да наберете скорост, ама... А на вас ви се каза сто пъти - съберете 1000 човека да ходят на гостуването в Карлово и те ще преместят домакинството си. Ама вие надали събирате толкова и на "домакинството" си в онова село, камоли гостуване. Нормално де, в момента не мачкате говеда и чорби в А група, защо са ви "верни фенове" :roll:
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 06 сеп 2010 21:06

ПАС, кво натягане бе майна. Биете с 5-0. Не ми обяснявай че Левски са излезна ли и са се "натегнали" на вас. И друго ще ти кажа. Левски Карлово не са ни хич ама хич фенове и хич не сме в приятелски отношения с тях, че да ни помагат
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 06 сеп 2010 21:10

Това, че се натягат не означава, че трябва да ни бият, нали? Все пак опира и до възможности и до разлика в класите. И ние може да искаме да се натегнем на Барселона, но ще отнесем сигурно двайсетица.

Върни се в “Ботев”