Изхвърлят Ботев от ''А'' група

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Re: Михайлов: Много е вероятно Ботев да изчезне...

Мнениеот Ki Cho » 28 яну 2010 12:35

terro написа:Ботев може да бъде изваден от групата, но няма как да изчезне от картата! Ботев никога няма да умре!!!

+1

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Дано е вярно.

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 28 яну 2010 12:43

28.01.2010

На заседание на Арбитражната комисия на БФС 16 футболисти на Ботев Пловдив са разтрогнали по вина на клуба.Това 11 италианци и българите Чудомир Григоров, Илиян Йорданов, Йордан Етов, Васил Кочев и Христо Сталев.Към почти всички легионери има сериозен интерес от няколко наши отбора и не е изключено Ален Карлет, Алберто Ребека, Чиро Сириняно, Емануеле Морини, Фабио Тинаци, Джилберто Дзанолети, Марко Д,Арженио, Марко Ди Паоло, Максимилиано Брици., Лука Бриньоли и Даниел Ола да продължат кариерите си в България.

Чудото което чакаше Христолов не се получи, и са пропаднали и последните му планове да вложи известна сума пари отново в клубът ни за да се опита да завърши футболното първенство.Според запознати Митю е чакал тези дни да продаде недвижим имот в Пловдив и със част от средствата да замаже окаяното си положение.За радост обаче сделката е пропаднала и по този начин лъсна и новата лъжа за някакви нови германски инвеститори.

По всяка вероятност ПФК Ботев Пловдив ще бъде изваден от професионалният футбол на специално заседание на БФС.Клубът ни ще отиде директно във В група,а след последвалият фалит Христолов ще се прости с акциите си в дружеството и ще бъде изгонен от стадиона ни.След това има няколко варианта за бъдещата съдба на Ботев Пловдив !
http://www.botev1912.com/

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 28 яну 2010 12:47

На заседание на Арбитражната комисия на БФС 16 футболисти на Ботев Пловдив са разтрогнали по вина на клуба.Това 11 италианци и българите Чудомир Григоров, Илиян Йорданов, Йордан Етов, Васил Кочев и Христо Сталев.Към почти всички легионери има сериозен интерес от няколко наши отбора и не е изключено Ален Карлет, Алберто Ребека, Чиро Сириняно, Емануеле Морини, Фабио Тинаци, Джилберто Дзанолети, Марко Д,Арженио, Марко Ди Паоло, Максимилиано Брици., Лука Бриньоли и Даниел Ола да продължат кариерите си в България.

Чудото което чакаше Христолов не се получи, и са пропаднали и последните му планове да вложи известна сума пари отново в клубът ни за да се опита да завърши футболното първенство.Според запознати Митю е чакал тези дни да продаде недвижим имот в Пловдив и със част от средствата да замаже окаяното си положение.За радост обаче сделката е пропаднала и по този начин лъсна и новата лъжа за някакви нови германски инвеститори.

По всяка вероятност ПФК Ботев Пловдив ще бъде изваден от професионалният футбол на специално заседание на БФС.Клубът ни ще отиде директно във В група,а след последвалият фалит Христолов ще се прости с акциите си в дружеството и ще бъде изгонен от стадиона ни.След това има няколко варианта за бъдещата съдба на Ботев Пловдив !

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 28 яну 2010 12:56

Моля се това да е верно.СТИГА АГОНИЯ!Не мога да му гледам мутрата на тоя повече...

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 28 яну 2010 13:20

Селския съвсем е изперкал! Той че не добре е ясно, лошото е че продължава да държи отбора и няма намерение да се маха!

"Христолов: Боби е мошеник, Михов добронамерен
Собственикът на Ботев-Пловдив Димитър Христолов нападна президента на БФС Борислав Михайлов и го обяви за мошеник. Пловдивският бос е бесен от изказването на шефа на футбола у нас, че Ботев ще изчезне от картата на футболна България.

"Не мога да си представя, че Михайлов може да говори така. Има клубове с къде-къде по-големи задължения, но за тях не говори нищо. Не го е срам да поставя срокове на Ботев. Той с мен не разговаря, въпреки че съм го търсил. Те искат да си намерят отдушник за корупцията, какво мога да кажа повече", ядосан заяви пред BNews Христолов. За разлика от враждебността към Михайлов, босът на пловдивчани заяви, че Валентин Михов е добронамерен и е готов да се отзове, за да помогне на Ботев да завърши сезона. Христолов е водил разговори с Михов и той е готов на нужните компромиси Ботев да не бъде изхвърлен във В група.
Собственикът на "канарчетата" е категоричен, че Ботев ще продължи да съществува, за което се е погрижил. До края на седмицата трябва да бъдат финализирани преговорите и да е подписан договор с немско-бразилския консорциум. "Няма да оставя нещата така. Аз съм дал много за Ботев и ще се погрижа да оставя отбора в добри ръце. Хората, с които преговарям, са сериозни и Ботев няма да изчезне както им се иска на много хора", каза още Христолов.
Той хвърли бомбата и заяви, че ще спре трансферите в ЦСКА. Причина за това са задължения на стойност 800 хил. лева, които червените трябва да погасят за трансферите на Дормушали Саидходжа и Йордан Минев. Христолов ще внесе писмо в БФС, с което ще изиска да му бъдат изплатени парите, ако не това ще му позволи да спре трансферите в армейския клуб. "Какво да крия, че от ЦСКА ми дължат 800 хил. лева? Не, ще го кажа и ще внеса документите, за да си изплатят задълженията. Няма да се поколебая да им спра трансферите, защото аз не съм им длъжен, а напротив - те на мен", каза Христолов"
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Re: Изхвърлят Ботев от ''А'' група

Мнениеот rump_shaker » 28 яну 2010 13:29

БФС може единствено да прати отбора в В група. А дали след това ще последва фалит е въпрос на държавата да се намеси!! Така че като ни пратят в В група незначи че вече сме свободни. Трябва сега институциите да се намесят и окончателно да се свъши с тази мъка.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 28 яну 2010 13:38

Ботев винаги ще го има с тази велика публика!Без значение в коя група сме....Един ден пак ще бъдем на върха...
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 28 яну 2010 14:27

Този безхабеврник Михов, който иска да прави компромиси, да има в на предвид, че прави компромис на бряговеца, а не на Ботев Пловдив!
Всеки лев който му преведе предварително от ТВ права го дава лично в джоба на Христолов и никога няма да си го получи обратно! А после може и да му търсят отговорност защо ги е дал!
Ботев Пловдив няма да завърши това първенсто с този президент т.е. ТВ права няма да му трябват защото няма да има мачове които да се предават по ТВ!

Михов, ако дадеш пари на селяка - не помягаш на футбола, а се сляагаш на убииците на футбола в България!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 28 яну 2010 14:38

Президентът на БФС Борислав Михайлов обяви, че Изпълкомът е единодушен относно изхвърлянето на Ботев от А група. BN''s.bg се свърза лично с шефа на централата ни, за да изясни напълно казуса относно затъването на „канарчетата".

„Дадохме отсрочка на клуба до 15 февруари, за да може да си погаси задълженията и да стартира пролетния полусезон. Всички хора в Изпълкома сме на едно мнение, че на Ботев не могат да се правят извънредни компромиси, а трябва да се спазват правилата ни", заяви Михайлов.

Шефът на БФС спомена, че при неизпълнение на правилника, Ботев ще си понесе последствията и няма да има компромиси. Михайлов обяви, че няма да се свиква извънреден Изпълком. „Няма да пристъпваме към този вариант, ще заседаваме в края на февруари, както е по програма. Проблемът е там, че организационно нещата в клуба не са изрядни, а не, че ние целим да изхвърлим клуба. Немислимо е да искаме да направим това", заяви футболния бос.

Михайлов сподели, че му е мъчно за това, че клубът, в който се подвизавал е на това положение. Легендарният български вратар се надява Ботев най-скоро да има нов собственик, който да поведе тима към по-добри времена. „Мъчно ми е, болно ми е. Аз съм носил фланелката на Ботев и не мога да повярвам, че се стигна до тук.

Дано си намерят нов собственик или общината да помогне,

защото Ботев е голям клуб и не трябва да стига дъното. Радвам се, че феновете се събират сега в събота и ще мислят за спасението на клуба. Дано почнат на чисто с нов собственик", коментира Михайлов. Той оповести, че до момента Ботев легално е получавал лиценз и на базата на изрядни документи е бил професионален футболен клуб със официален статус в елитната ни група.

Михайлов разкри още, че не е разговарял с президента на Професионалната футболна лига Валентин Михов относно казуса. Именно пред BN''s.bg шефът на Ботев Димитър Христолов обяви, че е водил разговори с Михов, който е обещал да му съдейства за оставането на „канарчетата" в А група.

„Михов като шеф на Лигата защитава клубовете, но Изпълкома е органът, който взима крайните решения. Не съм говорил с Михов и не зная каква е неговата позиция", заяви Михайлов.
Изображение
Изображение

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 28 яну 2010 14:39

Да,мисля че е нужно фенклуба да пусне декларация до ПФЛ.

Върни се в “Ботев”