Посещаемост на Ботев през годините
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Посещаемост на Ботев през годините
Trickstyle, да сблъсквал съм се и продължавам да го правя почти всяка седмица. Има ли значение името на отбора в тази дискусия? А и цифрата я споменах произволно, но аз ви казвам изисквайте електронна пропусквателна система. Така ще се спрат далавераджиите, а и реално ще знаете по колко ходите на мач.
- PLOVDIV PEE 1912
riddler написа:Trickstyle, да сблъсквал съм се и продължавам да го правя почти всяка седмица. Има ли значение името на отбора в тази дискусия? А и цифрата я споменах произволно, но аз ви казвам изисквайте електронна пропусквателна система. Така ще се спрат далавераджиите, а и реално ще знаете по колко ходите на мач.
Искаш да кажеш ,че не знаем колко ходим на мач?
- PLOVDIV PEE 1912
Истината е ,че посещаемоста на Ботев падна рязко след първото изпадане по времето на селю.
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
riddler написа:Trickstyle, да сблъсквал съм се и продължавам да го правя почти всяка седмица. Има ли значение името на отбора в тази дискусия? А и цифрата я споменах произволно, но аз ви казвам изисквайте електронна пропусквателна система. Така ще се спрат далавераджиите, а и реално ще знаете по колко ходите на мач.
В момента я монтират на стадиона.
Не натискайте ТУК!
-
BlueRadiotherapist
- Контакти:
PLOVDIV PEE 1912 написа:Ботев е клуб с много фенове.За съжаление в последните години заради "тъмната ера" има отлив от стадиона.Ботев беше един от трите гранда на българския футбол ,признат и доказал се в Европа,а беше докаран до дъното .Това обаче не пречи и в момента да е в топ 3 на най - посетените в България,макар и във В група.
Аз съм сигурен ,че още от следващия сезон в Б група на "Колежа "ще има по десет хиляди и повече на мач.
Съгласен съм с всичко.Обаче български отбор признат в Европа няма.Нищо не сме спечилили.
-
Сашо Александров
- Контакти:
silverbg написа:http://www.european-football-statistics.co.uk/attn.htm
Тук има от 2000 насам.
Тая класация искрено ме разсмя
Най-слабо посетен кръг - 48 400. Това прави средно по 6050 зрители на мач. Сега и максималната посещаемост е далеч от това постижение.
- PLOVDIV PEE 1912
BlueRadiotherapist написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:Ботев е клуб с много фенове.За съжаление в последните години заради "тъмната ера" има отлив от стадиона.Ботев беше един от трите гранда на българския футбол ,признат и доказал се в Европа,а беше докаран до дъното .Това обаче не пречи и в момента да е в топ 3 на най - посетените в България,макар и във В група.
Аз съм сигурен ,че още от следващия сезон в Б група на "Колежа "ще има по десет хиляди и повече на мач.
Съгласен съм с всичко.Обаче български отбор признат в Европа няма.Нищо не сме спечилили.![]()
![]()
Прав си ,че българските отбори нямаме спечелени трофеи в Европа,но все пак има отделни мачове на ЦСКА,Левски ,Славия,Ботев,Локо София и Берое, които сме показали дух за победа.
Ех славни времена бяха преди Селския
.Някой спомена мача Ботев-ЦСКА,но не този с Бадема.Тогава нямаше къде да се стъпи на мача.А и преди това,всеки път по шeвовете се пръскаше стадиона.Но скоро нещата ще си дойдат на мястото.Публиката ни все още не се е върнала изцяло.Сигурен съм ,че следващата година няма да имаме мач под 5000 души и се радвам,че отбора ни е съставен от наши си момчета-добри или лоши.
[offtopic]А и малко офтопик-вчера онези от двора на Лалута-беси ли бяха ,не спряха цял мач да ни споменават
.И точно като пееха за жълтите им го набутаха,но така е омразата е порок
.Извинявам се ,че развалих с последните редове иначе хубавата тема.[/offtopic]
[offtopic]А и малко офтопик-вчера онези от двора на Лалута-беси ли бяха ,не спряха цял мач да ни споменават