rump_shaker написа:ясно ми е че няма да свъши работа, ама покарай нас можем на доста хора да повлияем. Аз като познавам такива хора, мога поне да им втълпя че това е просоттия и няма смисъл. Всеки от нас трябва да го направи. Всички ние сме част от агитката на отбора и познаваме доста от хората там. Ясно е че този форум не е място но да си изкажа виждането
Ми ето ти идея : Събери няколко съмишленика от тук и copy/paste на темата във форума на Ботев който е във вашия сайт ! Там може да дискутирате въпросния проблем,но той няма да се разреши,да знаеш ! И при нас го има,и при вас и при Локото и т.н. ! Просто като имаш големи агитки,това е нормално ! И аз не се кефя на некви 16 год. пишлемета които вместо да си подкрепят отбора седят зад некво Fred Perry и гледат лошо ама кво да ги правиш ! То не,че и аз съм много по-голям от тях,ама аз ако не отида на мач и не си оставя белия дроб в Сектор "Б" няма да съм аз,а на терена...квото такова ! Както и да е,пробвай това което ти казах,но очаквай и доста атаки срещу теб за такива думи,просто защото има различни хора,с различни разбирания за "добро прекарване на футболен мач" ! САМО ЛЕВСКИ