Първа тренировка на стадион Пловдив - 25-ти юни
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Първа тренировка на стадион Пловдив - 25-ти юни
Tам съм и аз с цялата тайфа!!
Аз пък противно на лумпенизацията в България,пожелавам успех на Ботев в А група-нямам нищо против да сме като Левски и ЦСКА и да се менкаме на върха в класирането следващите 40-50 години.Успех и на добър час-безумно се радвам ,че на "9септември" отново ще се играе футбол!!!!Густо Майна!!!! 

- rump_shaker
- Контакти:
На къщата няма да се играе футбол. Ще се потренира малко
А иначе няма как да се менкаме на върха 40-50 години. Той е запазен за нас 

- nik_bg1
- Контакти:
Там съм...
САМО "БОТЕВ"ПД!
САМО "БОТЕВ"ПД!
- nik_bg1
- Контакти:
IvanGit написа:Аз пък противно на лумпенизацията в България,пожелавам успех на Ботев в А група-нямам нищо против да сме като Левски и ЦСКА и да се менкаме на върха в класирането следващите 40-50 години.Успех и на добър час-безумно се радвам ,че на "9септември" отново ще се играе футбол!!!!Густо Майна!!!!
Бреййй, имало и живи фенове на "Локомотив"Пд

nik_bg1 написа:IvanGit написа:Аз пък противно на лумпенизацията в България,пожелавам успех на Ботев в А група-нямам нищо против да сме като Левски и ЦСКА и да се менкаме на върха в класирането следващите 40-50 години.Успех и на добър час-безумно се радвам ,че на "9септември" отново ще се играе футбол!!!!Густо Майна!!!!
Бреййй, имало и живи фенове на "Локомотив"Пд, а не само болни мозъци
[offtopic]Ако питаш глиставия и сие, това е жълт агент под прикритие![/offtopic]
[offtopic]
Успех и на Локомотив Пд! Добре, че има и нормални фенове на смърфовете. Ако повечето мислеха като теб ...
[/offtopic]
Естествено, че ще се съберем на Голямата къща. Това си е тренировка, никой не е освобождавал официално играча с номер 12
IvanGit написа:Аз пък противно на лумпенизацията в България,пожелавам успех на Ботев в А група-нямам нищо против да сме като Левски и ЦСКА и да се менкаме на върха в класирането следващите 40-50 години.Успех и на добър час-безумно се радвам ,че на "9септември" отново ще се играе футбол!!!!Густо Майна!!!!
Успех и на Локомотив Пд! Добре, че има и нормални фенове на смърфовете. Ако повечето мислеха като теб ...

Естествено, че ще се съберем на Голямата къща. Това си е тренировка, никой не е освобождавал официално играча с номер 12

Не ми пука осбенно от враждите и глуостите на ултрасите ,аз съм просто привърженик на Локомотив.Никога няма да забравя ,че изживях неземна радост 2004 и благодарение на победата на Ботев над ЦСКА-кого да мразя и плюя?-половината ми колеги и приятели са от Ботев.Аз върху колеги и приятели не плюя.Как да напиша в някой форум някаква гадост срещу феновете на Ботев и на другия ден като ги видя да им кажа "добър ден колеги".За такива хора си има точно название-боклуци АЗ НЕ СЪМ БОКЛУК затова НЕ мразя БОТЕВ-нека си има съперничество и съревнование, но уважението НЕКА е преди всичко!!!!!!!
един от привържениците на Ботев Пд те поздравява за тези ти думи дай Боже повече фенове като теб поздрави.IvanGit написа:Не ми пука осбенно от враждите и глуостите на ултрасите ,аз съм просто привърженик на Локомотив.Никога няма да забравя ,че изживях неземна радост 2004 и благодарение на победата на Ботев над ЦСКА-кого да мразя и плюя?-половината ми колеги и приятели са от Ботев.Аз върху колеги и приятели не плюя.Как да напиша в някой форум някаква гадост срещу феновете на Ботев и на другия ден като ги видя да им кажа "добър ден колеги".За такива хора си има точно название-боклуци АЗ НЕ СЪМ БОКЛУК затова НЕ мразя БОТЕВ-нека си има съперничество и съревнование, но уважението НЕКА е преди всичко!!!!!!!
между другото днес имах път към Пазарджик на входа откъм магистралата има тренировъчни игрища най вероятно на Хебър Пз едно от децата им излизаше от тренировъчната база с калеври зелени чорапи и панталони, и с фланелка на Ботев ПД просто не мога да опиша как се почувствах, ГОРД фен на Ботев Пд
ТОЙ НЕ УМИРА
- Dexter Lord
- Контакти:
IvanGit написа:Не ми пука осбенно от враждите и глуостите на ултрасите ,аз съм просто привърженик на Локомотив.Никога няма да забравя ,че изживях неземна радост 2004 и благодарение на победата на Ботев над ЦСКА-кого да мразя и плюя?-половината ми колеги и приятели са от Ботев.Аз върху колеги и приятели не плюя.Как да напиша в някой форум някаква гадост срещу феновете на Ботев и на другия ден като ги видя да им кажа "добър ден колеги".За такива хора си има точно название-боклуци АЗ НЕ СЪМ БОКЛУК затова НЕ мразя БОТЕВ-нека си има съперничество и съревнование, но уважението НЕКА е преди всичко!!!!!!!
Браво! Жалко, че малко хора мислят като теб, а повечето са олигофрени като Игито. Подкрепяй отбора си, обичай, а не мрази!
Последна промяна от Dexter Lord на 23 юни 2012 12:49, променено общо 1 път.
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!