Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
PFC Litex написа:Това за картона на Иво Иванов само конспиратор от висша класа може да го измисли.
Иванов ще е наказан срещу отбора на Черно море, а ако си изкара след това жълт срещу Ботев, гледал ли си им програмата кои мачове ще пропусне?
Относно Илия Миланов, поредните малоумни закони в българското законодателство... иначе чисто футболно е средна ръка футболист, не случайно загуби мястото си при нас.
ogrizko написа:ами той си изкара 2 жълти ..направи ги тия 9 картона ама сега понеже червения има предимство ще пропусне 1 мач ..вместо да са 2![]()
![]()
ogrizko написа:PFC Litex написа:Това за картона на Иво Иванов само конспиратор от висша класа може да го измисли.
Иванов ще е наказан срещу отбора на Черно море, а ако си изкара след това жълт срещу Ботев, гледал ли си им програмата кои мачове ще пропусне?
Относно Илия Миланов, поредните малоумни закони в българското законодателство... иначе чисто футболно е средна ръка футболист, не случайно загуби мястото си при нас.
ами той си изкара 2 жълти ..направи ги тия 9 картона ама сега понеже червения има предимство ще пропусне 1 мач ..вместо да са 2![]()
![]()
Teo написа:Притеснявам се от факта, че в момента ние нямаме лоби никъде, а Берое може да използва специални вратички, че да манипулират мача на 6 април. На Армията е ясно, че нищо не може да направят и ще гледат да ни приключат още в Стара Загора. Затова очите на 4 и при първата тесла по нас, Ицо да вади отбора!
ogrizko написа:...след номерата на Левски и изваждането заради сините съдии на Литекс от А група ...в очите ми Берое се превръща в следващия най-антипатичен отбор в България. И ми е чудно дали това е само може виждане или и вие мислите така?! Най-вече имам предвид огромната липса на феър плей у колегите в зелено ...има правило да се започва с титуляр под 21 години ...само дето от Берое го извадиха в 20 мин. последния мачвторо - Иво Иванов, за да избегне наказание от 2 мача за натрупани 9 жълти картона, си изкара по най-бързия начин още един жълт картон и съответно червен да може да пропусне само 1 мач вместо 2
трето - явно нещо са подкукуросали Илия Миланов и тая простотия с 3 върнати заплати след като я направи момчето ..с кого подписва - Берое
Скучния анти футбол, който Хубчев практикува изобщо няма да го коментирам, въпреки че и той ме дразни ...ама щом като печелят добре! Само дето това с липсата на всякакъв феър плей много ме дразни лично мен! И не пускам темата да се заяждам преди мача с нас или нещо от сорта ...ама според мен мръсните номера не трябва да се премълчават, барем някой в Стара загора вземе малко да се засрами ...щото формално правилата са спазени, ама морално ...но комент!
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта