Берое-Локо Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

dodo7271
Контакти:

Re: Берое-Локо Пд

Мнениеот dodo7271 » 19 мар 2010 18:01

batbore написа:Гледах мача и моят коментар е:
"Полегнала е Тодора" - за всички които я пожелаха!
На абсолютно всички участници резултата 0:1 беше ясен предварително, а всички присъстващи знаеха че знака е 2. Локо са по-добър отбор от есента и е абсурд да изпаднат. Но дори и отборът им от есента беше по-добър от Спортист, Мездра, Монтана, и Сливен сега. :roll:

Ей такива са ми любимци. Като си бил толкова сигурен в резултата, защо не си заложи апартамента на него и сега щеше да си милионер.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Michael Carrick
Контакти:

Мнениеот Michael Carrick » 19 мар 2010 18:03

JimBeam написа:
shustera написа:АЗ СЪМ БЕРОЕЦ ОТ 1976 Г.ЗАЯВЯВАМ ЧЕ,МАЧА БЕШЕ ОПРАВЕН С ЦЕЛ ФИНАНСИРАНЕ НА ИЗТЪНЕЛИТЕ ДЖОБОВЕ НА БЕРОЙЦИ.НЯМА ПАРИ,КАКВО ТОЛКОВА ЛОШО ДА ИМ СТПЛЯТ МАЛКО ДЖОБОВЕТЕ.

Ама срещу нас и Литекс скочихте като за последно, а сега лягате заради парите все едно тогава не сте били гладни и жадни.Това е тъпо оправдание за вас и сега ми паднахте в очите защото се вижда че играете само на кръв срещу лидерите в България.Срам за вас че се огъзихте на този Коко, но и неговата мръсотия отново ще лъсне скоро време така както лъсна когато беше шеф на Вихрен.

Берое - продажници !

Абе философче напиши друг мач, в който не сме се хвърлили ? Точно това, че непаднахме от "големите грандове", на които им треперят краката в Стара Загора е показателно, че не сме продажници !

П.С. Успех на Локото дано останат, че вече един от малкото истински отбори замина за дълго, заради някви антифутболни босове !
Изображение

rolik
Контакти:

Мнениеот rolik » 19 мар 2010 18:22

АЗ СЪМ БЕРОЕЦ ОТ 1976 Г.ЗАЯВЯВАМ ЧЕ,МАЧА БЕШЕ ОПРАВЕН С ЦЕЛ ФИНАНСИРАНЕ НА ИЗТЪНЕЛИТЕ ДЖОБОВЕ НА БЕРОЙЦИ.НЯМА ПАРИ,КАКВО ТОЛКОВА ЛОШО ДА ИМ СТПЛЯТ МАЛКО ДЖОБОВЕТЕ.
а ако беше бероец от балканската война би ли написал нещо по различно от това което съм ти копирал.надали приятел.винаги идва момент даден отбор да загуби и това не е повод да обвиниш другия още повече когато уж той те е нахранил..ако е така поне не хапи ръката която дава въздух на берое:)
с тоя отбор локо може и ще бие всеки където и както си поиска. кусури на отбора са все още слабата физическа подготовка/това се видя в края на мача с берое/ и най вече огромното бреме от липсата на точки и напрежението, което то поражда.още два мача с победи и локомотив ще играе и красив футбол.е затова ние ходим на мач..не за победите на всяка цена, а именно заради футбола.затова тоя отбор винаги е имал и ще и има фенове и бъдеще.затова и всеки го търси под дърво и камък да му е президент.иначе съм с най добри чувства към берое.честно казано, дори ви завиждам щото и без пари играете.как го правите не ми е ясно, интересното е докога ще продължи приказката..

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 19 мар 2010 19:00

Сега се пребирам от мача, Локо Пд трябва да черпят!
Мача беше ясно, че няма да спечелим, но не вярвах и да паднем. Честито на всикчи фенове на Локо Пд и да черпите поне по бира.Берое не беше въобще този Берое който е през изминалите 18кръга.
Сега ще думнем Спортист в Своге, Локо Мз в Зарата и Лоокото са спасени. Но мислете следващия сезон как ще се отплащате.
Наздраве !!!!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

4oKuTo
Контакти:

Мнениеот 4oKuTo » 19 мар 2010 19:11

Слаб Берое днес. Заслужена победа на Локомотив. Мачът според мен не е продаден. Само Берое и това е, дано се реваншират нататък.

Потребителски аватар
rstein

Мнениеот rstein » 19 мар 2010 19:30

greenlandia написа:Сега се пребирам от мача, Локо Пд трябва да черпят!
Мача беше ясно, че няма да спечелим, но не вярвах и да паднем. Честито на всикчи фенове на Локо Пд и да черпите поне по бира.Берое не беше въобще този Берое който е през изминалите 18кръга.
Сега ще думнем Спортист в Своге, Локо Мз в Зарата и Лоокото са спасени. Но мислете следващия сезон как ще се отплащате.
Наздраве !!!!

Защо, като "Полегнала е Тодора" не полегнахте по същия начин срещу Левски и ЦСКА?Оттам доста повече мангизи щяхте да вземете по тази логика на разсъждение
Просто Шенсой ви отвърна с вашата тактика по вашите глави - контраатаката!

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 19 мар 2010 19:32

Много "доброжелатели", които изпълзяват от дупките си при първия по-неочакван резултат и само плюят, без да казват нищо съществено. Берое е много силен отбор, но толкова ли е непобедим. Локомотив се бори да не изпадне, но след първите 3 кръга показаха потенциал и толкова ли са слаби, че да не могат да бият като гост. Защо трябва да се подигравате с труда на футболистите? Аз мисля, че днес просто шанса беше на наша страна и затова победихме, а мачът беше напълно равностоен.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 19 мар 2010 19:44

Добре де Локомотив изигра до момента 3 добри мач който ги е гледал едвали ще отрече това, загуби 2 си гостувания в които най-реалния резултат беше Х и то срещу ЦСКА и Черно море, защо да не бием Берое :?:
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

Потребителски аватар
puf-paf
Контакти:

Мнениеот puf-paf » 19 мар 2010 20:12

Ами така е който и да бием ще е уговорен а като падаме не е уговорен
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 19 мар 2010 20:56

Ticha написа:Радвам се за Локото, защото са ми много симпатичен отбор. Ако трябва обаче да съм честен докрай със себе си, гледайки целия мач, трябва да призная че у мен остават сериозни съмнения относно това, което споделиха доста колега във форума, а и журналистите след мача. :(

Благодаря за симпатиите.Виж сега,когато Берое ни развинтиха на Лаута предишния мач,никой нищо не каза.Хващам се за последните ти думи - тези,за журналистите...Футболните журналисти,които коментират мачовете по радио и ТВ предавания,по принцип са на хранилка при двата столични "гранда" - червения и синия.Тяхната работа е да възхваляват и славословят ЦСКА и "Левски" и да тръбят че "половината България е синя,а другата половина - червена"/цитирам/.Срещу съответните облаги и софри,разбира се.Някои от тях си прекарват чудесно,отразявайки изявите на любимите си отбори.И когато видят,че се заформя свестен отбор,бързат да го оплюят.Защо ли ? Много просто...защото техните любими отбори ще имат проблем.Защото в Пловдив нЕкои грандове ще имат проблем,както с Берое,с Пирин,с Черно море,защо не и с Миньор...Вече и с Локо Пд.С тези отбори "грандовете" няма да могат "рутинно" да взимат по 3 точки,а това означава проблем с "резервираните" места в Евротурнирите.А от там следват финансови проблеми,което автоматично намаляват журналистическите "кьорсофри",командировките в чужбина по време на лагери ,мачове и т.н. Има няколко "необичани" от журналистите отбори в БГ.Успехите,неуспехите и самите мачове на тези отбори,се споменават с неохота от повечето журналисти. Ако паднат - отбора е слаб,ако бият- мача е купен.Ако изкараме равен - имали сме късмет.Парадоксалното е,че тези необичани от журналистите отбори,имат най-верните агитки.Феновете на тези отбори не са комплексирани от "задължителна победа и шампионска титла".Единият от тези отбори е ЛОКОМОТИВ ПД. Защо ли ? Кои са останалите ? Те си знаят.
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Върни се в “Берое”