Берое - Лудогорец - 1:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Берое-Лудогорец ,Събота 13 Август 18.00часа

Мнениеот ehh » 09 авг 2011 20:08

Avgusta 1916 написа:Ха сега де!Айде вземи ми покажи къде оправдавам постъпката на нашите фенове.Не ги оправдавам изобщо , но и ситуацията беше адски изнервена тогава.
Но винаги е по-лесно да обиждаш ;) Относно умствения ми багаж - не се притеснявай , има кой да го оценява.

Пс: С отговора на коментара ми доказа ,че наистина си Теле , с главно "Т".

Ха сега, де! Къде пиша, че ги защитаваш.
Не трябваше да си отваряш устата за отговор. Защото всякакви съмнения за количеството вещество между ушите ти, се изпари.

П.П. И не ми минавай с тези детски приказки, колко била изнервена обстановката. Сигурно и за Ботев Пд всяка обстановка е изнервяща, че чупят и изрисуват навсякъде, където отидат. Профан!
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
startx
Контакти:

Мнениеот startx » 09 авг 2011 21:03

1926 написа:Дано да ги биете! :) И дано съдията свири нормално че видяхте къв гол ни отмениха на нас срещу новобогаташчетата. :x То и вас ви поряза Дюран Дюран в Ловеч. Още от първия кръг се оакаха съдиите.

Аве майна ти къде гледа мача че си на Ти с нещата които са станали в Ловеч или просто така си драскаш? :oops:

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 09 авг 2011 21:16

startx написа:
1926 написа:Дано да ги биете! :) И дано съдията свири нормално че видяхте къв гол ни отмениха на нас срещу новобогаташчетата. :x То и вас ви поряза Дюран Дюран в Ловеч. Още от първия кръг се оакаха съдиите.

Аве майна ти къде гледа мача че си на Ти с нещата които са станали в Ловеч или просто така си драскаш? :oops:

Предаваше се онлайн мача. Спри с глупостите и ходи в твоя форум,че ми писна да слушам някой, който не е видял , а лае като шибната в топките мастия!
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 10 авг 2011 01:06

ehh написа:
Avgusta 1916 написа:Ха сега де!Айде вземи ми покажи къде оправдавам постъпката на нашите фенове.Не ги оправдавам изобщо , но и ситуацията беше адски изнервена тогава.
Но винаги е по-лесно да обиждаш ;) Относно умствения ми багаж - не се притеснявай , има кой да го оценява.

Пс: С отговора на коментара ми доказа ,че наистина си Теле , с главно "Т".

Ха сега, де! Къде пиша, че ги защитаваш.
Не трябваше да си отваряш устата за отговор. Защото всякакви съмнения за количеството вещество между ушите ти, се изпари.

П.П. И не ми минавай с тези детски приказки, колко била изнервена обстановката. Сигурно и за Ботев Пд всяка обстановка е изнервяща, че чупят и изрисуват навсякъде, където отидат. Профан!

Ти явно си уникално тъпо говедо!От къде на къде пък сега и Ботев Пд са ти криви?Ами дай да видим на всички фенове изстъпленията във времето и според твоя морален кодекс давай да ги закриваме тези отбори.
Нима феновете на Левски не трошат и чупят седалки , не рисуват , не псуват , не показват средни пръсти , не се бият???Да не би да живееш на луната , или слънцето ти идва в повече.Ходил ли си с ваши фенове на гостувания някога ,та ми дрънкаш глупости тук.То пред компа явно те бива на морален съдник да ми се правиш.Ходи си го на.... някъде :!:

Пс:Не си прави труда да ми отговаряш.
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 10 авг 2011 10:22

cuzco написа:
BEROE 88 написа:Бием без проблем.С тази уникална публика която ще е ще се панират Лудогорец и би трябвало да победим дори и да е минимално.

Да бе, направо ще се поакат от уникалната публика :o . То ако ставаше само с публика.

Всеки се хваща за каквото има , ние за публиката ,вие господа ( cuzco : явно си от литекс) за съдията , ДНЕС АХМЕД друг ден ................
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 10 авг 2011 10:28

startx написа:
Avgusta 1916 написа:
startx написа:Бройката не знам ама тук се вижда, че има хвърлени по терена.[rimg]http://sportline.bg/i/gallery/600/photos/2011/8/91770.jpg[/rimg] [rimg]http://sportline.bg/i/gallery/600/photos/2011/8/91776.jpg[/rimg]

Кеф ще ти е да ни накажат , нали?Ако искаш ги изпрати в ДК на БФС и ги сезирай там ,разпечатай ги , а после ги сложи на всички билбордове в ..... откъдето и да си.Дано тогава да си вече доволен и удовлетворен.

Ти вземи се кротни малко и стига си скачал като ученичка видяла гол мъж.Показвам снимките и нищо повече, а колкото до наказването да трябва да има такова пък ако ще и една седалка да сте счупили.Докато не започнат солено да
наказват такива изцепки на феновете стадиони и то хубави у нас няма да видим - факт !

спокойно не се притеснявай такива като теб не им прави впечатление дали стадионна е хубав или грозен или леко поразрушен ти си стойш на компа и си ревеш само така че ..............................
Лудогорец - NEWS!

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 10 авг 2011 10:33

ehh написа:
Avgusta 1916 написа:Що не си гледаш отбора бе, теле !!!!Да е писал някой тук срещу теб или Левски?
Ако искаш на теб да ти припомня финала за купата в Стара Загора и изпотрошените около 500 седалки от вашите "деца" според Бай Ганьо.
Подкрепям пича напълно .Литекс са смотан отбор .Разполагат с чудесен стадион (нещо което го казвам с ръка на сърцето).

И защо трябва да пишеш срещу Левски, че да си кажа мнението за простотията? Ти май освен, че си комплексар си и с малък умствен багаж.
Жалко, че подобна публика има треньор като Илиан Илиев.

ehh ехххххххххххх жалко че и ти си на този свят но ............. жив и здрав по кротко с негативизма че плюеш много хора да не се върнат тези плюмки че ще стане море
Лудогорец - NEWS!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 10 авг 2011 12:21

Avgusta 1916 написа:Ти явно си уникално тъпо говедо!От къде на къде пък сега и Ботев Пд са ти криви?Ами дай да видим на всички фенове изстъпленията във времето и според твоя морален кодекс давай да ги закриваме тези отбори.
Нима феновете на Левски не трошат и чупят седалки , не рисуват , не псуват , не показват средни пръсти , не се бият???Да не би да живееш на луната , или слънцето ти идва в повече.Ходил ли си с ваши фенове на гостувания някога ,та ми дрънкаш глупости тук.То пред компа явно те бива на морален съдник да ми се правиш.Ходи си го на.... някъде :!:

Ако аз съм говедо, ти си старозагорският му вид. И то с доста по-дебела и мучаща глава. Така, след този красив увод, нека започнем и по същество. Отново детските оправдания, явно и акълът ти (колкото и да е той) е детски. Егати тъпото и говедарско разсъждание - дай защото някой друг го правил, да го правим и ние. Човече, принизяваш феновете на Берое до много ниско ниво - разбери го.
Не може ли вашата агитка да е изключение? Как може още от първия кръг да отидеш някъде на напълно ремонтиран стадион и да почнеш да чупиш? Че някакъв образ по-назад в темата ми се разпорежда, кой къде да играе. Смешници.
Много се радвам, че ви друснаха глобата вчера. Сега заслужавате да ви вдигнат домашните билетчета с по две левчета, че да ви видим тогава. Нека вие реално си платите глобата, големите отворковци.
А някакъв зуек май измуча или така ми се струва? Егати, жалко че в тази тема на бял свят излезе утайката от феновете на Берое.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
1926
Контакти:

Мнениеот 1926 » 10 авг 2011 16:42

startx написа:

В beroe.eu има разширен репортаж. Ще ти кажа и кое точно е заколението.
1) При 0:1 Златинов изскочи сам срещу вратаря и му вдигнаха абсолютно измислена засада.
2) При вече 2:1 на няколко пъти при центрирани я наказателно поле на Литекс се свириха измислени фалове в нападение за да не би случайно да изравнят. Не гледам футбол от вчера или днес. Личи си от километри когато съдията реши да отреже крилцата на отбора и да го задуши.

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 10 авг 2011 17:11

ehh написа:
Avgusta 1916 написа:Ти явно си уникално тъпо говедо!От къде на къде пък сега и Ботев Пд са ти криви?Ами дай да видим на всички фенове изстъпленията във времето и според твоя морален кодекс давай да ги закриваме тези отбори.

Ако аз съм говедо, ти си старозагорският му вид. И то с доста по-дебела и мучаща глава. Така, след този красив увод, нека започнем и по същество. Отново детските оправдания, явно и акълът ти (колкото и да е той) е детски. Егати тъпото и говедарско разсъждание - дай защото някой друг го правил, да го правим и ние. Човече, принизяваш феновете на Берое до много ниско ниво - разбери го.
Не може ли вашата агитка да е изключение? Как може още от първия кръг да отидеш някъде на напълно ремонтиран стадион и да почнеш да чупиш? Че някакъв образ по-назад в темата ми се разпорежда, кой къде да играе. Смешници.
Много се радвам, че ви друснаха глобата вчера. Сега заслужавате да ви вдигнат домашните билетчета с по две левчета, че да ви видим тогава. Нека вие реално си платите глобата, големите отворковци.
А някакъв зуек май измуча или така ми се струва? Егати, жалко че в тази тема на бял свят излезе утайката от феновете на Берое.

Има една поговорка за такива като теб : " С каква любов го правихме , а то какво л****но излезе"
Явно трябва като на полицай да ти отговоря.На стадиона бяхме около 400-450 фенове. Можеш да смяташ ( поне така предполагам) , че ако всичките бяхме счупили по една седалка ,щетите щяха да са драстично по-големи , но за твое съжаление това не се случи.Това че имало счупени десетина седалки голям проблем стана .Само лаене, най-вече твоя милост.Феновете на Литекс отдавна ги забравиха. :? Каква ли е причината толкова да се напъваш , защото повярвай ми в този случай най много да оцапаш гащите.
Между другото не ти е работа да квалифицираш феновете на Берое.За разлика от много други ние сме единни
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Върни се в “Берое”