Левски се разбра с Иво Иванов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ultra_blue
Контакти:

Re: Левски се разбра с Иво Иванов

Мнениеот ultra_blue » 29 дек 2009 20:47

Yellow major написа:Ако си спомняте Иво беше в Ботев с единия крак но селския провали вичко и си тръгнаха с Жельо Желев ,но определено е много добър и ще ми е яд ако говедата ви го вземат по сценария Г. Христов.
Омръзна ми да бъдем спонсори на тези кърлежи Левски.
Успех на Берое и дано ние да живнем и да ги наказваме по често!

Айде са сичкото малцинства ще си излеят простотията в/у Левски ?! Вие нямате ли си дуги проблеми бе канарчета ?Я ходете да се състезавате в дисциплината "плюене по снимка"... :idea:
Държавата гние а главния проблем сме НИЕ ???

Потребителски аватар
гений
Контакти:

Мнениеот гений » 29 дек 2009 20:49

http://audio.beroe.eu/songs/stz_otbora- ... eroici.mp3 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
поздрав за всички които разбират от футбол и музика,разбира се
оставете левскарите да дерзаят,а ние да се забавляваме
поздрава е и за тях ,разбира се ,ако са в час със съвременния футбол :mrgreen:
по-добре малък,но твой и отпред,отколкото голям но чужд и отзад

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 29 дек 2009 20:51

Абе пичове,айде стига с простотиите вече.Да изчакаме до началото на подготовката на отборите и тогава ще се види кой кого взема.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
гений
Контакти:

Мнениеот гений » 29 дек 2009 20:54

ultra_blue написа:
Yellow major написа:Ако си спомняте Иво беше в Ботев с единия крак но селския провали вичко и си тръгнаха с Жельо Желев ,но определено е много добър и ще ми е яд ако говедата ви го вземат по сценария Г. Христов.
Омръзна ми да бъдем спонсори на тези кърлежи Левски.
Успех на Берое и дано ние да живнем и да ги наказваме по често!

Айде са сичкото малцинства ще си излеят простотията в/у Левски ?! Вие нямате ли си дуги проблеми бе канарчета ?Я ходете да се състезавате в дисциплината "плюене по снимка"... :idea:

Абе,винаги ли ви е толкова много яд,като разберете,че вече не ви еб...ат за нищо???Разберете бе ей,вече и чеп за зеле не става от прехваления ви отбор,никой вече не се съобразява с вас,бешееее ехейй,едно време!Стига сте лежали на стари лаври!Вече вие трябва да се съобразявате с другите,не те с вас?И от къде този вечен комплекс в левскарите,че всички са против тях?Аман от комплексари!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 29 дек 2009 20:56

W84me написа:ДО ВСИЧКИ АНТИ-ЛЕВСКАРИ И ПОДЛОГИ НА РОЗОВИТЕ!!!
Щом се разчуе,че "Левски" иска футболист,цената му скача минимум 5 пъти!А,когато другото отборче поиска някой,както се почва едно лизане на задници,примери: "квартета от Сливен",Платини от Черноморец за БЕЗ ПАРИ!!!Сега за Иво Иванов:"Ще чакаме добра оферта"?!Кой беше тоя?!Направил два силни мача и вече е "the best"! Сещам се за един друг с инициали И.И,който също беше "НАЙ-ДОБРИЯТ!!!" Батков,дори и да му се даваха пари,повече от 60-70 хиляди евро е нереална цена за такъв футболист,дори това са много!

Виж сега,нито съм анти-Левски,като цяло е глупаво да си анти някой отбор,важното е да подкрепяш твоя,нито съм подлога на розовите или каквито и да са,но не можеш да не признаеш,че не са виновни само клубовете,които вдигали цените и т.н.Бай Ганьо просто няма пари и говори тези неща,за да си измие ръцете пред феновете.Убеден съм,че вашето ръководство не прави достатъчно,за да купи нужните футболисти.А за Иво Иванов-щом беше извикан в националния отбор,значи има качества и перспектива пред себе си.Не мога да разбера как от някакви журналистически писаници стигнахме до 6 страници коментари,част от които простотии :lol:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 29 дек 2009 20:58

Ултра Блу ние ще плюем още малко и след това дали продължаваме или от В почваме на чисто. Но заради Левски които взимат без лев ,футболисти сме на това дередже . Ако селския имасхе парите от Христов още щеше да ни тормози за наше зло. Но това не ви оправдава. Крайно време е да започнете да плащате ,ама нещо и вие сте като в онзи известен рап" Нема кинти,нема нема кинти". Ами тогава няма да карате Бентли ,майна...

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 29 дек 2009 21:01

Абе,винаги ли ви е толкова много яд,като разберете,че вече не ви еб...ат за нищо???Разберете бе ей,вече и чеп за зеле не става от прехваления ви отбор,никой вече не се съобразява с вас,бешееее ехейй,едно време!Стига сте лежали на стари лаври!Вече вие трябва да се съобразявате с другите,не те с вас?И от къде този вечен комплекс в левскарите,че всички са против тях?Аман от комплексари!

Аватар
гений

* Лично съобщение

човече не мога да те разбера за какви стари лаври става въпрос,ние сме все още действащ ШАМПИОН И СМЕ ОТБОРА ДОНЕСЪЛ НАЙ МНОГО ТОЧКИ ЗА БГ ОТ ЕКТ.-ФАКТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТ.

Моля ви спрете се най накрая казах ви ако Гонзо го иска ЩЕ ДОЙДЕ-РАЗБЕРЕТЕ ГООООООООООООООООООООО.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
ultra_blue
Контакти:

Мнениеот ultra_blue » 29 дек 2009 21:11

Yellow major написа:Ултра Блу ние ще плюем още малко и след това дали продължаваме или от В почваме на чисто. Но заради Левски които взимат без лев ,футболисти сме на това дередже . Ако селския имасхе парите от Христов още щеше да ни тормози за наше зло. Но това не ви оправдава. Крайно време е да започнете да плащате ,ама нещо и вие сте като в онзи известен рап" Нема кинти,нема нема кинти". Ами тогава няма да карате Бентли ,майна...

Вас още ви държи влажно че Христов не му се подритва топката с жълтата фланелка а ? Явно не е разбрал какво е да си ботевист. А другото което искам да ти кажа е ,че не винаги с многото пари се постигат големи успехи (Реал М , Челси , Ман Сити) , така че днес има пари утре нема. Разберете го това - ние не сме като отборите за по един ден ( Сливен ,Черноморец, Пирин) . И много ми е интересно как от едно изречение "Левски се разбра с Иво Иванов" сичкото льольовци решиха че ще крадем някой?М И дори да го вземем как насила да накараме някой да играе със синята фланелка ?
Държавата гние а главния проблем сме НИЕ ???

Потребителски аватар
гений
Контакти:

Мнениеот гений » 29 дек 2009 21:13

Аз пък се чудех кой български отбор единствен е с положителен баланс от евротурнирите?Златане,ти знаеш ли,че да ме светнеш?И кой отбор е 4 пъти(рекорд)балкански шампион,който редовно мачкаше Галатасарай,Бешикташ,знайни и незнайни сръбски и румънски отбори,а?Точно вие ли ще ми говорите за ЕКТ????Дето донесохте толкова разочарование и срам за БГ?Моля,те!!!Не ме карай да изброявам срамотиите ви!И да попитам за последно,защо винаги стадионът Ви е полупразен напоследък,а?Сигурно заради шампионската игра,която показвате или нещо друго?И когато баланса ви стане на + тогава пак ми се обади за да те поздравя лично!Да не забравиш,ей! :mrgreen:

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 29 дек 2009 21:44

гений написа:Аз пък се чудех кой български отбор единствен е с положителен баланс от евротурнирите?

Ако питането ти е сериозно, Литекс е с положителен баланс.

Мачове 55
Победи 25
Равенстава 11
Загуби 20
Голова разлика 87:71
Изображение

Върни се в “Берое”