irradeum написа:bobo_13 написа:irradeum написа:Продължавай да ме забавляваш! Тъкмо ми се беше доспало, но забавните ти икономически теорий ме развеселиха и разсъниха...С трепет чакам следващите ти теорий..Пишеш история , човече , освен , че къртиш. Роден бъдеш икономически капацитет от БСП.![]()
![]()
![]()
Това не са теории, а самата истина. Аз чакам някакъв разумен довод от твоя страна да ме обориш. Но такъв липсва. Само виждам незнание кога се използва "и" и "й".....
Хахахахахах ! Е неееееееееее !!!!!
В няколко поста така се изложи, че направо упоритостта ти да се направиш сам за резил е впечатляваща.
Не знам каква икономика си учил , но е добре да отидеш и да поискаш да ти върнат парите , защото явно нищо не са успели да те научат!
Аз продължавам да чакам нещо смислено от теб като довод и доказателство, че Берое получава пари от Държавата, т.е. от държавния бюджет. Но явно си неспособен да го измъдриш. По-добре утре се консултирай със счетоводителите от фирмата, където работиш(ако изобщо работиш) и тогава спори.
Съжалявам, че си изгубих времето с теб. Очаквах, че си силен опонент, но неспособността ти в 4-5 поста да дадеш един разумен довод и да ме обориш ме разочарова тотално. Поне един довод.
П.П. Образованието у нас до 2000-та година беше безплатно. Дори и висшето.