Лятна подготовка,трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
August Burns Red

Re: Лятна подготовка,трансфери и спекулации

Мнениеот August Burns Red » 12 юни 2016 17:00

sandi74 написа:
August Burns Red написа:
sandi74 написа:Както се очакваше засега само риби и абсолютни анонимници привличаме-Васил Панайотов,Алекс Колев и Ерик Почански.Това е положението.Нека все пак им пожелаем качественно да разхождат зеленото екипче по бг стадиончетата :idea: :lol: :mrgreen: 8-)

Аз пък си мисля че докато се сработят ще е трудно но, след това ще направят добри мачове стари със нови играчи млади по възрастни и така юли,август,спетември ще са месеците за сработка !!! октомври,ноември ще покажат какво могат както беше миналото лято дойдоха 7-8 нови човека делев,том,божилов 1-воначално колебливо беше и после СЕ Ссработиха,но липсата на керакр се усети той правеше за мен разликата 2014/2015 !! керакр не знам остави ли или не !? след 30 юни ще разберем както и стивън ,божилов,венци, иво,пенев,макенджиев,зехиров делев ясно че иска си тръгва но има още 1 г договор може би 2-ри шанс за делев няма да има !!!! новия треньор може и да иска делев но публиката не го иска феновете. а Феновете решават всичко може и треньо да духне другото лято не се знае !!

Спокойно можем и без Стивън,Божилов,Зехиров,Делев и Костов.Когато и да ги изгонят все ще е късно.Факт :idea:

Хубу е е ако дойде янаки смирнов той преди време левски ли кои искаше не си спомням добре е да дойде все пак да имаме 2-ма чистицнтрални нападатели ако костов остане ще са 3-ма !! делев и божилов са крило-халф така че все пак!! Дойде ли янаки а ако си тръгне делев ще иам нужда от още един централен нападател !! ако деле си тръгне което за сега не знам дали си ходи или не.!!! Костов направи 3 силни мача и после край капутт :D зехиров и той е продажник малко !! левски нали го искаха еми да ходи като иска неманя той сега ще иска много пари !!! за да остане елиаш искал много апри за да остане но берое казали НЕ !!

sandi74

Мнениеот sandi74 » 12 юни 2016 22:20

August Burns Red написа:
sandi74 написа:
August Burns Red написа:
sandi74 написа:Както се очакваше засега само риби и абсолютни анонимници привличаме-Васил Панайотов,Алекс Колев и Ерик Почански.Това е положението.Нека все пак им пожелаем качественно да разхождат зеленото екипче по бг стадиончетата :idea: :lol: :mrgreen: 8-)

Аз пък си мисля че докато се сработят ще е трудно но, след това ще направят добри мачове стари със нови играчи млади по възрастни и така юли,август,спетември ще са месеците за сработка !!! октомври,ноември ще покажат какво могат както беше миналото лято дойдоха 7-8 нови човека делев,том,божилов 1-воначално колебливо беше и после СЕ Ссработиха,но липсата на керакр се усети той правеше за мен разликата 2014/2015 !! керакр не знам остави ли или не !? след 30 юни ще разберем както и стивън ,божилов,венци, иво,пенев,макенджиев,зехиров делев ясно че иска си тръгва но има още 1 г договор може би 2-ри шанс за делев няма да има !!!! новия треньор може и да иска делев но публиката не го иска феновете. а Феновете решават всичко може и треньо да духне другото лято не се знае !!

Спокойно можем и без Стивън,Божилов,Зехиров,Делев и Костов.Когато и да ги изгонят все ще е късно.Факт :idea:

Хубу е е ако дойде янаки смирнов той преди време левски ли кои искаше не си спомням добре е да дойде все пак да имаме 2-ма чистицнтрални нападатели ако костов остане ще са 3-ма !! делев и божилов са крило-халф така че все пак!! Дойде ли янаки а ако си тръгне делев ще иам нужда от още един централен нападател !! ако деле си тръгне което за сега не знам дали си ходи или не.!!! Костов направи 3 силни мача и после край капутт :D зехиров и той е продажник малко !! левски нали го искаха еми да ходи като иска неманя той сега ще иска много пари !!! за да остане елиаш искал много апри за да остане но берое казали НЕ !!

Само анонимник и ботушар като Смирнов не сме прибрали на хранилка :idea: :mrgreen:

Потребителски аватар
August Burns Red

Мнениеот August Burns Red » 13 юни 2016 21:41

sandi74 написа:
August Burns Red написа:
sandi74 написа:
August Burns Red написа:

Само анонимник и ботушар като Смирнов не сме прибрали на хранилка :idea: :mrgreen:

Честно да си призная ако новият треньор се издъни може да гледаме филм номер 2 ивайло петев в левски преди 2 години аххе същата сцена събличане гонене и даже и илко русев също така че нищо не се знае !! Той Илко не разбира от футбол така че боян боев трябва да остане . Той 2014 напусна берое отиде в ДКВР не знам си какво и после от там го изгониха а през това време му пазиха мястото тук в берое и може отнов ода се върне. Боян боев обича берое докато беше той начело колко спонсори води по мачове собственика на ОМВ,някакъв турски гад доведе така че боян боев е актуален вариант пред илко русев но,ще видим. Той илко в централата рядко се вяска така че . И Тец 2 държи 50 % от берое не 100% !!

sandi74

Мнениеот sandi74 » 15 юни 2016 06:44

Още една рибка влезна у серкмето-Александър Василев :idea: :!: 8-)

Потребителски аватар
August Burns Red

Мнениеот August Burns Red » 15 юни 2016 18:45

ухууууу то много нещо 26 футболисти има и от школата но според мен в офанзивен план виждам само 1 чист централен нападател колев,божилов халф делев крило баси костов си отиде договора му зитче и така хаахха баси 1! трябва още 2 централни нападатели ей лудии !!

sandi74

Мнениеот sandi74 » 15 юни 2016 20:21

August Burns Red написа:ухууууу то много нещо 26 футболисти има и от школата но според мен в офанзивен план виждам само 1 чист централен нападател колев,божилов халф делев крило баси костов си отиде договора му зитче и така хаахха баси 1! трябва още 2 централни нападатели ей лудии !!

И без нападатели ще ги порим като риби останалите дайренца :lol: :mrgreen: ;)

sandi74

Мнениеот sandi74 » 15 юни 2016 20:24

Да приветстваме най-новото беройче-Станислав Дрянов :!: 8-)

sandi74

Мнениеот sandi74 » 18 юни 2016 17:08

И Христофор Хубчев пристана на Берое :idea: Успех.

Потребителски аватар
August Burns Red

Мнениеот August Burns Red » 19 юни 2016 18:39

Христофор хубчев,ерик почански,александър колев според мен те са силните в селекцията.Братя цоневи нямат място в берое сини добитаци както и стивън пише че си е тръгнал. 0кей не ставаше той за мен, и този мароканец не знам кои е дано дойде нещо класно, и чуждо и така ще видим. !! В Европа с тия играчи на 1-2 седмици тренираовки с 1 контрола, нов състав забарви за нещо интересно, и сериозно в ЛЕ. Във вътрешното първенство не знам !!! Там поне ще имат време месеци за смазване. Но с тия играчи моое би си прав, много полузащитници ще държим много топката сигурно !! пасове по зема тики-така. Интересно ми е да видя в ква схема ще играем !? 4-2-3-1, 4-3-2-1,
3-5-2, 3-5-2 ще ни подхожда с толкова много халфове и крила идеално ще е като ювентус варианти много избор голям !!.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 23 юни 2016 21:28

Берое завърши наравно 1:1 с Дунав в първата си контрола.Срещата се игра на стадион Локомотив и бе в 4 части от по 30 минути.Дунав поведе след детинска грешка в защитата на Берое през първата част.Изравнителното попадение отбеляза Неманя Милисавлевич в 106 минута.От новите попълнения се понравиха самурай сан,Почански и Христофор Хубчев.

Върни се в “Берое”