liliputchica написа:По-добре негърче, отколкото чорбарче

Ти го каза, колега.
shoma написа:Евала, вие сте достойни за сапунен сериал

Шегата на страна, радвам се за хора, като вас

Да сте живи, здрави и много щастливи
П.С. и нали знаете "Няма мое, няма твое, светът е Берое"

Благодаря за хубавите думи. Иначе послеписа го чувам всеки ден и на него реагирам с песни за Левски.
daydreamer написа:пс. като се карате, случвало ли се е да се обиждате на фуболна тематика? Примерно: "ти маруля изсъхнала няма да ми говориш така!"

Не, никога не сме се обиждали на каквато и да е тематика, не само футболна. Иначе като се закачаме, се случва да се наречем "говедце" и "маруля".
boabbb написа:А, бе, деца на стари години не е работа. Докато си по-млада още можеш да ги търпиш, после... е тегава работа
Принципно е така, ама пък по-добре да си по-улегнал, като ти се роди детенце, а не самият ти още да си ненаживяло се хлапе.
balgarin написа:Наистина, без да ги познавам и аз си мисля, че толерантността прелива и от двамината.
Ех, ако можеше да е така и между феновете на сини, зелени, червени, жълти и т.нат. А то не е омраза, хейт... И ако ги питаш повечето защо мразят този отсреща не могат да ти кажат.
Напълно прав си. Ние сме интелигентни хора, няма как да подкрепяме идиотизми и комплексарщини между феновете. На такива неща се радват само разни ултраси и ултраски и wannabe хулигани.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".