Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Laetitia написа:Колега, аз лично вас никога не съм ви нарекла "отборчето", "бирои", "бироя" и други подобни вариации, при това не само защото мъжът ми е бероец, а и защото изпитвам уважение към града и отбора ви.balgarin написа:Laetitia написа: Е, не...
Аз точно това имах предвид. Аз съм пристрастен, ти си пристрастна. Според теб няма дузпи, според мен има. Ама ние сме на трибуните, а други решават на терена кое е правилно и кое не.
До като чета разни форумисти да изписват името на любимия ми отбор във всякакви вариации, не виждам за какво трябва да ме е срам как аз изписвам името на вашия любим отбор. По принцип в живота аз не правя неща, които не искам на мен да ми се случват. Съответно не се държа с хората така, както не искам към мен да се държат. Но в даден момент ти писва да четеш "отборчето", "бирои", "бироя" и какви ли не вариации. Както и да е.
Естествено, че не слагам под общ знаменател всички фенове на Левски. Аз и в предния си пост писах точно за тези, където целиха полицаите с бомбички и запалени факли. Хич не им пука, че този с униформата и той е човек, може да има жена и деца, които го чакат притеснени да се върне от дежурството. И т.нат., и т.нат...
По принцип в предния ми пост, само първото ми изречение беше насочено към теб. Всичко хубаво на теб и на твоето момче. Фенските пристрастия трябва да са последното нещо, за което едно семейство да се хапе.
И далеч не съм само аз, има и други интелигентни и възпитани левскари, а разни празноглави ултраси и ултраски, чиято средна възраст е 17 години, са част от всяка футболна публика и не бива заради такива да се разваля добрия тон във форума.
А аз като левскарка няма как да съм съгласна любимият ми отбор да бъде изписван като ФК ЛеWCки, нито ти би бил съгласен твоят да е наричан с горепосочените названия.
Благодаря ти иначе за пожеланието, с моето момче сме винаги коректни един към друг и никога не сме си позволявали разпри на тема Левски - Берое, пък и нас ни свързва една голяма червено-черна италианска любов.
За ужас на сите хейтъри, синьо-зелената любов е безапелационен лидер с размазваща голова разлика.boabbb написа:Тая любов нещо на десето място крета ...Дано не сте и вие така
Laetitia написа:За ужас на сите хейтъри, синьо-зелената любов е безапелационен лидер с размазваща голова разлика.boabbb написа:Тая любов нещо на десето място крета ...Дано не сте и вие така
А аз ти говоря за подчертаното изречение.boabbb написа:Laetitia написа:За ужас на сите хейтъри, синьо-зелената любов е безапелационен лидер с размазваща голова разлика.boabbb написа:Тая любов нещо на десето място крета ...Дано не сте и вие така
Аз ти говоря за Милан ( не Коприваров). Нещо май ще се борят с Катаня за 10-то място
А в дербито декември ще ви накажеме якоо
shotgun blues написа:Няма мое ,няма твое ,БЕРОЕ вечно бие ЛЕВСКИ
Laetitia написа:А аз ти говоря за подчертаното изречение.boabbb написа:Laetitia написа:За ужас на сите хейтъри, синьо-зелената любов е безапелационен лидер с размазваща голова разлика.boabbb написа:Тая любов нещо на десето място крета ...Дано не сте и вие така
Аз ти говоря за Милан ( не Коприваров). Нещо май ще се борят с Катаня за 10-то място
А в дербито декември ще ви накажеме якоо
![]()
Колкото до Милан (не Коприваров), където е текло, пак ще тече, отново за ужас на сите хейтъри.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта