Бюджетен отбор разхищава милиони в кризата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

BOSS
Контакти:

Re: Бюджетен отбор разхищава милиони в кризата

Мнениеот BOSS » 29 яну 2013 00:41

Мама не ти ли дава да си играеш вече с мен ? :o :o :o
Бате спри вече да пишеш , че ставаш изключително смешен ! Какво му дреме на фена на Челси , къде са му на Абрамович мините ? Какво му дреме на фена на Локо Пловдив , Марешки с каква надценка си продава лекарствата ? Къде е тънката разлика с държавния ти любим отбор , сещаш ли се ? ? ? И на мен ми е през шмайзера , къде е Брикел , Мрикел ,ТЕЦ ,МЕЦ ! Какво общо има това с въпроса на който не намираш отговор вече няколко дни ?
В коя европейска страна , държавата издържа футболен клуб и има ли по-унизително нещо от това ? ? ? - Ако си намерил отговор кажи , или си замълчи .

Потребителски аватар
bigfish
Контакти:

Мнениеот bigfish » 29 яну 2013 01:36

BOSS написа:В коя европейска страна , държавата издържа футболен клуб и има ли по-унизително нещо от това ? ? ? - Ако си намерил отговор кажи , или си замълчи .

В Испания. Единият е участник в 1/8-финалите на ШЛ. http://elpais.com/elpais/2013/01/21/ine ... 51687.html

Айде сега да си затвориш мазната устичка и да пишеш, защото се изложи много вече. Преди това може да си преведеш линка с Google Translate или да помолиш мама да ти го преведе.

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 29 яну 2013 10:01

bigfish написа:
BOSS написа:В коя европейска страна , държавата издържа футболен клуб и има ли по-унизително нещо от това ? ? ? - Ако си намерил отговор кажи , или си замълчи .

В Испания. Единият е участник в 1/8-финалите на ШЛ. http://elpais.com/elpais/2013/01/21/ine ... 51687.html

Айде сега да си затвориш мазната устичка и да пишеш, защото се изложи много вече. Преди това може да си преведеш линка с Google Translate или да помолиш мама да ти го преведе.

Oще ли се занимавате с трола?
I'M BLIND!IMPRESS ME!

BOSS
Контакти:

Мнениеот BOSS » 29 яну 2013 13:06

bigfish написа:

Много си тъп бе, рибок :o Къде видя , че Испания е собственик на Валенсия ,Херкулес и Елче ???
И отговори и на втората част на въпроса - има ли по-унизително нещо от това ? Не само да ровиш из гугъл за други хрантутници като вас , това няма да ви направи по-малки хрантутници !
Колкото повече се напъвате , толкова повече се излагате . Не се ли отваряте вече ? Луксозния , май е доста по-умен от теб :)

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 29 яну 2013 13:25

Драги ми смехурко*,

В Google мога единствено да проверя във Варна има ли психодиспансер за непълнолетни.

Или се правиш на ударен или наистина си много тъп. Търсиш справедливост, а то собствения ти двор омазан с говна. Аз ти казвам, че Ковачки с години ощетява дължавната хазна, ти ми отговаряш "ми щом държавата не го закача не е негов проблем". Даже сам не се усещаш колко затъваш с мненията си и не се замисляш колко си смешен с повърхностните си опити за и аз не мога вече да те разбера. Ти не можеш да ме разбереш какво те питам, камо ли да ми отговориш смислено.

Заради ей такива елементи, като тебе хората имат лошо мнение за перничани. Когато Берое е изпадал в много по-големи кризи от вашата, нямам спомен някой бероец да е тръгвал да плюе по другите отбори. А всеки е гледал да помогне с каквото може за любимия си отбор. Няколко пъти цял един град се надигна, за да го бъде Берое. Но такива неща ти не можеш ги разбра.

смехурко* - boss

BOSS
Контакти:

Мнениеот BOSS » 29 яну 2013 14:07

balgarin написа:Драги ми смехурко*,

В Google мога единствено да проверя във Варна има ли психодиспансер за непълнолетни.

Или се правиш на ударен или наистина си много тъп. Търсиш справедливост, а то собствения ти двор омазан с говна. Аз ти казвам, че Ковачки с години ощетява дължавната хазна, ти ми отговаряш "ми щом държавата не го закача не е негов проблем". Даже сам не се усещаш колко затъваш с мненията си и не се замисляш колко си смешен с повърхностните си опити за и аз не мога вече да те разбера. Ти не можеш да ме разбереш какво те питам, камо ли да ми отговориш смислено.

Заради ей такива елементи, като тебе хората имат лошо мнение за перничани. Когато Берое е изпадал в много по-големи кризи от вашата, нямам спомен някой бероец да е тръгвал да плюе по другите отбори. А всеки е гледал да помогне с каквото може за любимия си отбор. Няколко пъти цял един град се надигна, за да го бъде Берое. Но такива неща ти не можеш ги разбра.

смехурко* - boss

Явно си някакъв олигофрен мазохист , нямам друго обяснение !
В безсилието си можеш само да обиждаш .Опитваш се супер елементарно да се отклоняваш от темата , а не отговаряш на болния въпрос . ---
В коя европейска страна , държавата издържа футболен клуб и има ли по-унизително нещо от това ? ? ?
Аз ти отговорих точно и ясно на глупавите въпроси , ти ме цитираш с думи които не съм казвал - "ми щом държавата не го закача не е негов проблем".-Посочи ми къде го казах това бе ,лъжец ? Явно нещо не те слуша главата . Вече те съжалявам :(
Или ми отговори , или не виждам смисъл да споря с радиото *.

радиото* - бАлгарин

Потребителски аватар
bigfish
Контакти:

Мнениеот bigfish » 29 яну 2013 15:47

BOSS написа:
bigfish написа:

Много си тъп бе, рибок :o Къде видя , че Испания е собственик на Валенсия ,Херкулес и Елче ???
И отговори и на втората част на въпроса - има ли по-унизително нещо от това ? Не само да ровиш из гугъл за други хрантутници като вас , това няма да ви направи по-малки хрантутници !
Колкото повече се напъвате , толкова повече се излагате . Не се ли отваряте вече ? Луксозния , май е доста по-умен от теб :)

Ей много мразя некадърни идиоти със самочувствие. Става дума за следното:
Government
• Type Devolved government in a constitutional monarchy
• Body Generalitat Valenciana
• President Alberto Fabra (PP)

И понеже надали знаеш какво значи devolved government ще ти помогна:
Централната власт пренася определени власти и административни функции на автономна структура каквато е регионалното правителство.

BOSS
Контакти:

Мнениеот BOSS » 29 яну 2013 15:50

Като наща община горе-долу , нали ? :) :) :) А втората част от въпроса ми ? ? ? Нищо не казваш ,умнико ..........

Потребителски аватар
bigfish
Контакти:

Мнениеот bigfish » 29 яну 2013 15:55

BOSS написа:Като наща община горе-долу , нали ? :) :) :)

Като нашата областна администрация, която под чия издръжка е?

BOSS
Контакти:

Мнениеот BOSS » 29 яну 2013 16:34

bigfish написа:
BOSS написа:Като наща община горе-долу , нали ? :) :) :)

Като нашата областна администрация, която под чия издръжка е?

Върти - сучи , върти -сучи :) А бе рибок , защо ме цитираш на половина :)

Върни се в “Берое”