greenlandia написа:Какво плюене, това си е живата истина!
Малък съм бил за да съм присъствал на този мач, но свидетели са ми разправяли че и Ангел Солаков милиционерския министър е бил ударен по главата с чадър от нечия жена

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
stoyankd написа:По това време си вкарваха в затвора за вицове, пък за побой над министър и описаните екцесии да се е разминало само с изваждане от групата.......малко ме съмнява или си е чисто помилване. Искам да ви кажа,че мен ме прибраха в районното за ЦУМ само защото си говорихме в градинката пред банята след мача с ЦСКА през 1985г. Тогава нямаше нет, вестниците пускаха цензурирани, еднакви съобщения и никой не знаеше какво става. Събирахме се пред банята да чуем какво става, милицията ни прибираше, натупваше и пускаше. Не виждам какво общо има Левски с описаната история и какво чествате или празнувате. Празнувайте титлата, която нямаше да спечелите, ако не беше мача на Герена, за който във вестниците пишеха, че даже сините пейки на стадиона са се изчервили от срам. От кой обаче? Да ме извиняват феновете на Берое, но отборът ви никога не е бил мерило за Левски(както казва един класик от Овча Купел). Гледал съм много мачове между двата отбора(повечето спечелени с лекота), но никога не е имало тръпка и радост от победата. Просто рутина. Много сте малки да ядете мед с мечките(както казваше друг класик, мир на Праха му).
ticha i vladislav написа:За мен Левски нямат нищо общо с това,всичко е дело на милиционерския Спартак.Все едно да свържеш Левски с Пеевски?!!??
Mitko-Levskar написа:ticha i vladislav написа:За мен Левски нямат нищо общо с това,всичко е дело на милиционерския Спартак.Все едно да свържеш Левски с Пеевски?!!??
Точно.Все едно да свържеш Тича,Владислав и Черно хюмне.
stoyankd написа:Неграмотнико, аз съм виждал с очите си победи над Аякс, Атлетико Мадрид, Боависта, Шутгарт, Глазгоу Р,, Оксер, Марсилия, Удинезе, Спортинг и т.н. Два пъти Байерн ни идва на стадиона от уважение. А ти какво си видял? Две победи над Левски със съдия Цецо Кръстев. Ай сиктир от неграмотници ръсещи мозък, а на две магарета купа сено не могат да разделят и името не могат да си напишат без правописни грешки.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта