миле гърбавия написа:Чакаме Сандето да даде предвиждането си за мача. Той е най-компетентния заралия!
Александър Сандев може да липсва на някои хора,не не и на мен!ФАКТ!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
миле гърбавия написа:Чакаме Сандето да даде предвиждането си за мача. Той е най-компетентния заралия!
fire написа:От началото на този сезон се представяте доста посредствено и за разлика от миналата година, сега шансовете ви да победите са доста малки, имайки в предвид изградения отдавна отбор на жълтите, които играят определено много добре!
Точно тези факти обаче би трябвало да ви мотивират до край и да направите всичко за да не загубите този двубой!
Моята прогноза е Х-2!
Само пределна концентрация на футболистите и себераздаване до последната минута биха ви донесли нещо повече от загуба!
sudromanista73 написа:acmilan написа:Този мач винаги ми е бил любим по няколко причини. Срещу този съперник беше първият мач на Берое, на който съм ходил в съзнателния си живот през август 1999 г., спечелен с 5-2С този съперник има десетилетна закачка, но откакто аз ходя на Храма, ние дори равен нямаме, само победи, силно се надявам, че традицията ще се спази. Не на последно място е и битката по трибуните, дано този път няма неградски изпълнения от страна на гостите, но не съм много обнадежден за това. В неделя вечер ни очаква футболна битка, аз вярвам в момчетата, призовавам всички да ги подкрепим подобаващо и да направим за пореден път Тракия наша!
Е,добре че си почнал да гледаш доста по-късно мачове,за да не видиш един от тях в Пловдив,в средата на 80-те години.И намали антидепресантите,не ти помагат явно...
Относно,мача се надявам най-накря Вандер да вкара за 0:1.
acmilan написа:sudromanista73 написа:acmilan написа:Този мач винаги ми е бил любим по няколко причини. Срещу този съперник беше първият мач на Берое, на който съм ходил в съзнателния си живот през август 1999 г., спечелен с 5-2С този съперник има десетилетна закачка, но откакто аз ходя на Храма, ние дори равен нямаме, само победи, силно се надявам, че традицията ще се спази. Не на последно място е и битката по трибуните, дано този път няма неградски изпълнения от страна на гостите, но не съм много обнадежден за това. В неделя вечер ни очаква футболна битка, аз вярвам в момчетата, призовавам всички да ги подкрепим подобаващо и да направим за пореден път Тракия наша!
Е,добре че си почнал да гледаш доста по-късно мачове,за да не видиш един от тях в Пловдив,в средата на 80-те години.И намали антидепресантите,не ти помагат явно...
Относно,мача се надявам най-накря Вандер да вкара за 0:1.
Доста си оригинален, направо думи нямам... Не съм бил роден по време на въпросния мач, но много ви боли още от загубената титла, нали? Боли ви и, че имаме две купи в последните 3 години, а вие едно голямо нищо от десетилетия...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта