ШЛ 1/8 финал реванш: БАЙЕРН - Арсенал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Владо
Контакти:

Re: ШЛ 1/8 финал реванш: БАЙЕРН - Арсенал

Мнениеот Владо » 12 мар 2014 02:49

HoUs4oOL написа:Гуардиола е доволен от мача!
Тази година няма да гледаме газещата наред немска машина на Юп,а интелигентния Байерн на Гуардиола(въпреки,че и в двата случая отбора гази :mrgreen: ),важното е,че Байерн ще играе 1/4 финал! :)
Кой предпочитате да срещне отбора там? :?

Нещо си се объркал пич,газещата машина която падна от бате бойко ли?Тази която едвам измъкна равен на десет от Валенсия,или машината която се измъкна с късмет срещу Лил.Или пък загубата с 0-2 от същия този арсенал,айде малко по-сериозно.Феновете на арсенал са доволни,че са измъкнали равен,вие тук ревете за нищо.Явно очаквате от Байерн да ви качва самочувствието,е няма да стане,правете го вие.
Neron-а ти повтаряш същите тъпотии от миналия сезон,това не ти е фифата бе пич,това е реалния живот.Не знам на колко години сте,ама явно живеете във ваш измислен свят,където един отбор побеждава всичко с 5,6-0.На края се гледа победителя,а не кой колко добре е играл,има достатъчно мачове през сезона,където да се кефите на играта.Тук се играе практично,именно затова Пеп е велик треньор,а вие се плюнчите по форумите.

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 12 мар 2014 09:32

Честита победа, пичове! По-специално на колегата MCMXIII!
Прагматичен и умен Байерн не допусна каквито и да било главоболия. Арсенал трябваше да излезе в подобен състав още в Лондон и да търси голове, а не отново да гони дивото. Не че нещо стана като бяха по-офанзивни на теория снощи. Но все пак, подходът трябва да е такъв. Честно казано и след 1-1 не исках да става 1-2 и да стават драми, защото нямаше да е честно. При гола на Полди имаше нарушение и независимо, че по принцип така си свиреше съдията, това за мен беше грешка. Не ми харесаха циркаджилъците на Робен, но аз затова не го обичах и докато беше и в Реал. Да, дузпа имаше, но беше изпросена. За първото му падане даже не искам да коментирам.
Чакам с нетърпение един мач с Реал, който ще е украшението на турнира.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 12 мар 2014 10:45

Честито класиране! Не ми хареса този стил с множество подавания и малко далечни изстрели, но като цяло съм много доволен от това, което видях снощи. Беше много важен мач от психологическа гледна точка. Контролирахме го от първата до последната минута, нямаше никакво "наливане на гипса" и припряност, каквато имаше досега в много подобни срещи. Вече не ме е страх от домакинство на реванша. В защита бяхме безупречни, може би най-важното нещо. Другото много важно е че само за 5-6 минути преодоляхме импулса в играта на Арсенал след техния гол-нещо изключително, на което са способни много малко отбори в света. Колкото до положението голът може би не трябваше да бъде признат, поради практиките в такъв случай да се свири фал в атака. От друга страна обаче мисля че добре стана, за да се раздвижи мачът и да покажем това което направихме и от трета страна аз лично смятам, че по принцип нарушения в атака не бива да се свирят много лесно в интерес на играта, но за да стане това трябва правилникът леко да се промени. Не ми хареса и това, че публиката освиркваше Подолски след всяко негово отиграване след гола. Не виждам с какво бе виновен, че вкара, а и не се зарадва след гола.
Всички играха като отбор, но все пак бих отличил Робен, Швайнщайгер и Хави. С нетърпение чакам жребия. Мисля че от УЕФА ще ни разминат с Реал и Барселона, надявам се да избегнем и Дортмунд с идеята да стигнат и те по-напред.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 12 мар 2014 10:46

Който и да ни се падне можем да го отстраним стига да играем на поне 90% от възможностите си. Нямам предпочитания, но си мисля, че ще е испански отбор.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 12 мар 2014 10:47

Подолски го освиркваха заради изританата топка и заради инцидента с Мартинес. Или поне така ми се струва.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 12 мар 2014 10:50

Благодаря Зидан!
Както бе казал един колега, Байерн - Реал Мадрид е Вечното дерби (колко тъпо и невярно название за дерби, но...) на Европата.
Нека Реал Мадрид първо се класирарт :oops: Има още един мач :)

Честно казано, ще ми се Шалке 04, да могат да измъкнат някакъв приличен резултата.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 12 мар 2014 11:10

MCMXIII написа:
Нека Реал Мадрид първо се класирарт :oops: Има още един мач :)

:lol: :lol: :lol:
И аз съм притеснен при този крехък аванс...

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 12 мар 2014 11:40

germibobi написа:
Neron написа:Просто помия. Отвратих се от играта ни в тоя мач. Това е да не искаш да играеш. Седи в центъра сам 20 метра пред него няма никой той връща назад към Нойер вместо да напредне. Жалко че нямаше освирквания.

Не разбрах защо се връщаше топката назад при пространства за контри напред. Пълно безумие. А същинска забрана се съмнявам да има, но просто Гуардиола не ги окуражава да бият отдалеч. Но дори и без тези неща имахме много добри положение, напълно опропастени.

Той Гуардиола като е свикнал, Меси да влиза с топката във вратата, как да ги кара да бият от далеч? :lol:
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 12 мар 2014 12:06

Изобщо не съм съгласен, че сте контролирали непрекъснато мача. По едно време така бяхте притиснати, че само липсата на добро подаване в завършващата фаза и Мануел Нойер ни лиши от заслужен триумф. Срамно е да бъде надигран отбор с претенциите на Байерн от застаряващия Росицки и младата кръв- Окслейд Чембърлейн. Ако не се беше контузил Йозил, щяхте да роните сълзи сега, защото той прави асистенциите, няма кой друг. Гордея се с Арсенал и представянето ни снощи през второто полувреме! Първото незнайно защо го проспиваме за пореден път, стила на Венгер много ми наподобява на този на Стойчо Младенов. :lol: Кой от кой обаче копира, не е ясно. :)

Снощи Байерн игра слабо, но имате един невероятен вратар в лицето на Нойер, който игра и като последен в защита, той ви спаси кожата, защото Арсенал беше готов да удари лошо баварците- за десетина минути щяхме да направим пълен обрат. Първият мач вече беше на ниво. Този мина доста лежерно през по-голямата му част и никой не ни е виновен, Байерн снощи беше готов да отпадне, но не се възползвахме напълно. Ако повторите упражнението на 1/4 финалите с по-силните отбори, ще отпаднете. Зависи и с кой ще се паднете. Може да се каже, че след гола на Подолски, който си беше откровено нарушение, имаше само един отбор на терена и ще е грехота, ако твърдите друго. Арсенал си заслужи адмирациите за достойното представяне и успя да се надиграва с най-добрия отбор в света!
Честито ви класиране, като се има предвид, че в първия мач бяхме тотално надиграни, си е съвсем заслужено! Та Арсенал вчера нямаше 15 играчи да сформира групата или просто Венгер не пожела да ги включи всичките, вижте кои бяха резерви, дори при една евентуална контузия на Жиру, нямахме резервен централен нападател. :) Такова нещо от него досега не бях виждал откакто следя мачовете на артилеристите. Това си беше сериозна треньорска грешка или едно мъдро, но много рисковано решение. Няма как да знаем кое от двете...
Аз останах с впечатлението, че Венгер беше отписал мача предварително, но пак показахме силен дух и характер и играхме на много високо ниво. :)

Ех, този Окслейд, как ви разфинти това момче, евала! :) Много е ялов този Жиру- заради него са всичките ни проблеми, Яя Саного играе много по-добре, лошото е, че му липсва опит пък на него. Той е изиграл три мача на кръст...ама поне за резерва да го беше взел. Трябва да се гордеем с момчетата, защото въпреки всичките ни проблеми с контузии, дават почти всичко от себе си. Надявам се през уикенда да видим вече в игра Аарън Рамзи и Ким Шелстрьом и ще изглеждаме още по-добре в средата на терена, в нападение обаче проблемите ще продължат докато Жиру е на върха на атаката. Арсенал не успява да печели важните двубои, само защото не разполагаме с класен нападател и дано лятото на Венгер му дойде акъла в главата и да развърже малко кесията. Стисна се зимата и ей го на това ни е и най-сериозният проблем сега, разполагаме с феноменални халфове, но всичките им усилия са напразни като няма кой да реализира положенията, които създаваме. :cry: Досега винаги съм го защитавал Арсен, ама тоя път е основният виновник този отбор да трупа негативи, вместо позитиви! Пилее много ценен талант, който в другите отбори просто го няма, но във всеки от тях има един водещ голмайстор, а в Арсенал си нямаме и пак мачкаме здраво. :cry: :cry:

П.П. Докторе, ще даваш ли снимка на някой баварец? :)

Е, нямам думи, ето и отговора на въпроса защото нямаше достатъчно резерви:
Артилеристите" взели в групата за мача с Байерн играч без картотека

Сериозен гаф сътвори Арсенал преди осминафиналния мач реванш срещу Байерн Мюнхен от Шампионската лига. „Артилеристите“ записаха само шест резерви, след като стана ясно, че Рио Мияичи няма картотека.

Японецът бе включен от Арсен Венгер в групата на Арсенал за гостуването в Мюнхен, като французинът и екипът му изобщо не са се съобразили с факта, че 21-годишният нападател няма картотека.

Венгер потвърди на пресконференцията след мача, че от клуба са допуснали административна грешка, която е оставила отбора само с шест резерви.

Мияичи бе изваден от състава на Арсенал, след като лондончани подписаха с Ким Шелстрьом през януарския трансферен прозорец. Лондончани са допуснали грешка и не са записали младият паонец в „Б“ листата, а са го извадили от състава.

„Открихме този факт твърде късно. Не смятам обаче, че това щеше да промени нещо“, сподели Арсен Венгер.

Без коментар! Такива смехории от Венгер не съм очаквал и в най-смелите си мечти! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 12 мар 2014 12:44

Докторе, дай му Робен. Всички от Арсенал го "боготворят".

Дребен23, човек ти кои мачове си гледал? Арсенал надигра БАЙЕРН точно за 8-9 минути и то в първата среща. Тогава лондончани имаха един удар и получиха дузпа, след пас в засада. Останалите 170 къде бяхте? Не разбра ли, че БАЙЕРН не е лъжица за всяка уста?

Недоказуемо е, но Нойер е по- добър халф от половината в Арсенал. Поне изнася по- добре топката от тях. Факт! Та той си игра нещо средно между либеро и опорен ;) Не напразно, е най- недооцененият халф в света!

Последен път ще кажа, че БАЙЕРН не игра добре и може повече. Арсенал дали може? Може би, но сте нямали основни футболисти. Поне имате пари. Може би имате и школа, създайте си играчи. Предполагам, не знаеш, но когато Лаам се контузи в Москва, бе 8-ят (осмият) контуезн в БАЙЕРН. Нямаше мрънкане, а имаше работа. Те това е.
Успех Ви желая срещу отборите на Абрамович и Мансур. За онази купа съм за Уве Рьослер от ГДР ;)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Байерн”