Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

germibobi
Контакти:

Re: Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Мнениеот germibobi » 04 яну 2014 23:24

Луиз е добър вариант, всъщност, защото сега ни трябва и централен защитник и дефанзивен халф. Давид Луиз играе и на двете позиции. Аз още не разбирам защото продадохме Густаво. :roll:

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 04 яну 2014 23:27

germibobi написа:Луиз е добър вариант, всъщност, защото сега ни трябва и централен защитник и дефанзивен халф. Давид Луиз играе и на двете позиции. Аз още не разбирам защото продадохме Густаво. :roll:

За да има повече шансове за изява доведения син на Гуариола Алкантара.
Според мен ни трябва централен защитник,а дефанзивен халф си имаме в лицето на Хави Мартинес,а и цената на Луиз няма да е по-малко от 40 милиона.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 04 яну 2014 23:39

germibobi написа:Луиз е добър вариант, всъщност, защото сега ни трябва и централен защитник и дефанзивен халф. Давид Луиз играе и на двете позиции. Аз още не разбирам защото продадохме Густаво. :roll:

От Давид Луиз нямам никакви впечатления, но феновете на Челси много го хвалят.
Ясно е, че Густаво не трябваше да го продаваме, но просто опорните ни халфове ставаха твърде много и то при схема с 1: Швайнщайгер, Мартинез, Алкантара, Лам често беше ползван за такъв, и Кирхоф потенциално можеше да бъде ползван, (по лично мое мнение и Тони Кроос добре би се справил и лично аз при схема 4-2-3-1 бих го сложил като втория в халфовата линия с оглед на наличния ни ресурс в предни позиции, при положение че единият от Басти и Хави не може да играе :) ). И още една възможност имаме в лицето на Алаба. Да не забравяме, че в националния си отбор играе именно като такъв и дори завърши на второ място като голмайстор на квалификационната си група след Марко Ройс, вкарвайки повече от Златан. :)
Проблемът обаче с този пост е че от всички тези изброени от мен в момента здрави са само Алкантара и Хави, Кирхоф го няма, а всички ние бихме предпочели да гледаме Лам и Алаба като бекове.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
ChelseaFUN
Контакти:

Мнениеот ChelseaFUN » 05 яну 2014 00:07

Честит да ви е Левандовски, много добро попълнение със сигурност за години напред той ще ви е един от лидерите. ;)

germibobi
Контакти:

Мнениеот germibobi » 05 яну 2014 00:25

doktora25 написа:

Ясно е, че Густаво не трябваше да го продаваме, но просто опорните ни халфове ставаха твърде много и то при схема с 1: Швайнщайгер, Мартинез, Алкантара, Лам често беше ползван за такъв, и Кирхоф потенциално можеше да бъде ползван, (по лично мое мнение и Тони Кроос добре би се справил и лично аз при схема 4-2-3-1 бих го сложил като втория в халфовата линия с оглед на наличния ни ресурс в предни позиции, при положение че единият от Басти и Хави не може да играе :) ). И още една възможност имаме в лицето на Алаба. Да не забравяме, че в националния си отбор играе именно като такъв и дори завърши на второ място като голмайстор на квалификационната си група след Марко Ройс, вкарвайки повече от Златан. :)
Проблемът обаче с този пост е че от всички тези изброени от мен в момента здрави са само Алкантара и Хави, Кирхоф го няма, а всички ние бихме предпочели да гледаме Лам и Алаба като бекове.

Алкантара не е дефанзивен халф и никога не е бил. Видяхте какво стана в мачовете с Дортмунд и Сити, когато той игра там. Когато Швайнщайгер и Мартинез са здрави си ги представям да играят заедно и тогава кой ще влиза като резервен дефанзивен халф, защото тази позиция изисква много енергия. Може би Хойберг, но не съм сигурен дали Пеп ще му се доверява. Другия вариант е Пеп да исак Швайнщайгер да играе там и Мартинез да влиза като резерва, което не одобрявам въобще.

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 05 яну 2014 00:50

Neron написа:Левандовски минава прегледи в Мюнхен. Интересно защо ги минава сега тия прегледи като ще идва лятото? Той че и тогава ще мине прегледи е ясно ама е странно.

Защото договора се подписва сега ... иначе до лятото може да размисли ;)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 05 яну 2014 00:51

germibobi написа:Алкантара не е дефанзивен халф и никога не е бил. Видяхте какво стана в мачовете с Дортмунд и Сити, когато той игра там. Когато Швайнщайгер и Мартинез са здрави си ги представям да играят заедно и тогава кой ще влиза като резервен дефанзивен халф, защото тази позиция изисква много енергия. Може би Хойберг, но не съм сигурен дали Пеп ще му се доверява. Другия вариант е Пеп да исак Швайнщайгер да играе там и Мартинез да влиза като резерва, което не одобрявам въобще.

:) То всички това си го представяме. Всички си представяме 4-2-3-1 и титулярна двойка в средата Швайнщайгер-Мартинез, първа резерва някой нов или Густаво да се върне и като втора резерва всички останали варианти (Кроос, Алаба, Хьойберг и т.н.).
Само че треньорът разсъждава по коренно различен начин. Схема 4-1-4-1. И за "1-цата" фаворити са Швайнщайгер, Лам, Алкантара и като 4-ти вариант Мартинез. Така че нищо чудно взимане на опорен халф да не влиза в плановете му в скоро време. :(
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!

germibobi
Контакти:

Мнениеот germibobi » 05 яну 2014 01:02

doktora25 написа:
germibobi написа:Алкантара не е дефанзивен халф и никога не е бил. Видяхте какво стана в мачовете с Дортмунд и Сити, когато той игра там. Когато Швайнщайгер и Мартинез са здрави си ги представям да играят заедно и тогава кой ще влиза като резервен дефанзивен халф, защото тази позиция изисква много енергия. Може би Хойберг, но не съм сигурен дали Пеп ще му се доверява. Другия вариант е Пеп да исак Швайнщайгер да играе там и Мартинез да влиза като резерва, което не одобрявам въобще.

:) То всички това си го представяме. Всички си представяме 4-2-3-1 и титулярна двойка в средата Швайнщайгер-Мартинез, първа резерва някой нов или Густаво да се върне и като втора резерва всички останали варианти (Кроос, Алаба, Хьойберг и т.н.).
Само че треньорът разсъждава по коренно различен начин. Схема 4-1-4-1. И за "1-цата" фаворити са Швайнщайгер, Лам, Алкантара и като 4-ти вариант Мартинез. Така че нищо чудно взимане на опорен халф да не влиза в плановете му в скоро време. :(

Аз имам предвид, при 4-1-4-1 на 1-цата Maртинез и пред него Швайнщайгер. Швайншайгер при Гуардиола почна на 1-цата, но после се измести като по-назад дръпнат офанзивен халф. А Лам ще си играе в дясно. Остава Алкантара само за резерва и Хойберг, което всъщност не е толкова зле. Ако излезе примерно Мартинез за Алкантара, Швайни ще играе по-назад и така.

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 05 яну 2014 01:10

germibobi написа:
doktora25 написа:

Алкантара не е дефанзивен халф и никога не е бил. Видяхте какво стана в мачовете с Дортмунд и Сити, когато той игра там. Когато Швайнщайгер и Мартинез са здрави си ги представям да играят заедно и тогава кой ще влиза като резервен дефанзивен халф, защото тази позиция изисква много енергия. Може би Хойберг, но не съм сигурен дали Пеп ще му се доверява. Другия вариант е Пеп да исак Швайнщайгер да играе там и Мартинез да влиза като резерва, което не одобрявам въобще.

В схемата на Гуардиола няма типичен дефанзивен халф тип разбивач . По-скоро някой с функциите като на Пирло в Юве . Лошото е , че Алкантара и там го няма никакъв . Другото лошо ( за Гуардиола ) е , че Меси е само един и е в Барса :lol:
Кирхоф няма да играе повече в Байерн .. поне докато треньор е Гуардиола . Най-вероятно лятото ще дойде един измежду Давид Луис ( около 35 млн евро ) или Иниго Мартинез от Сосиедад ( 30 млн евро ) . Кактои някой от по-евтините Диего Годин и Алберто Ботиа ( юноша на Барса с който Пеп е работил ) . И четеримата са централни защитници . По всяка вероятност след Кирхов , лятото си тръгват и Ван Буйтен , Данте и Манджукич ... не е сигурно какво ще стане с Бадщубер ( дано се възстанови напълно ) . А Хави Мартинез едва ли ще иска да остане в отбора , ако стои основно на пейката , както до момента .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 05 яну 2014 01:13

germibobi написа:
doktora25 написа:

Аз имам предвид, при 4-1-4-1 на 1-цата Maртинез и пред него Швайнщайгер. Швайншайгер при Гуардиола почна на 1-цата, но после се измести като по-назад дръпнат офанзивен халф. А Лам ще си играе в дясно. Остава Алкантара само за резерва и Хойберг, което всъщност не е толкова зле. Ако излезе примерно Мартинез за Алкантара, Швайни ще играе по-назад и така.

Прав си, но със сигурност според Гуардиола Лам ще е фаворитът. А и като Швайнщайгер се върне и той може да се намеси в битката за този пост, защото ако той е един от двамата атакуващи халфа, то фаворити за другото място са цели трима, които трудно биха могли да бъдат държани резерви: Кроос, Мюлер и Гьотце. Вярно, че единият може да играе като нападател, а другият да замества Робен, а някой може и да е контузен, но все пак би било проблем. Хубаво е проблемите ни да са от такова естество (от излишък на качествени играчи), но действително в дефанзивен план имаме лек недостиг и не стоим по най-добрия начин, поне не при Гуардиола.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!

Върни се в “Байерн”